Jamesova stránka anglického humoru

Zde jsem si pro vás připravil několik anglických humorů.

- Georgi, běž zalít zahrádku.
-Ale pane, vždyť venku prší.
-To nevadí, vem si deštník.

- Hans, přines mi sklenici vody.
.
.
.
- Hans, přines mi ještě jednu sklenici vody.
.
.
.
- Hans přines mi další sklenici vody.
.
.
.
- Hans, zavolej hasiče, ten dům asi sami neuhasíme.

Sejdou se dva lordi v Clubu.
Prohodili mezi sebou několik slov a společně popíjeli. Najednou ten druhý povídá tomu prvnímu: " James, už nep...škyt...nepij, jsi už ...škyt.... jsi už úplně ....škyt..... ale úplně ....škyt..... to už je tolik ....škyt.... ho...škyt....hodin?....škyt.... ale úplně.... už js...škyt....jsi už úplně roz...škyt....rozmazaný!

Sejdou se dva lordi v Clubu.
- Tak jsem byl minulý týden v tom novém klubu, a představte si, oni mne tam nevpustili!
- Pročpak ?
- Na dveřích měli napsáno, že vstup je povolen pouze s kravatou.
- A vy jste ji neměl ?
- Ale samozřejmě, že jsem ji měl, bez kravaty nevyjdu z domu, ale ostatní měli i šaty !

Telefonuje lady do Clubu. "Barmane, řekněte prosím manželovi, že jste mi právě řekl, že už odešel domů. "

Lord přišel do clubu a objednal si pětkrát whiskey. Barman to přinesl a lord to vypil. Potom si objedna čtyřikrát whiskey. Barman to přinesl a lord to vypil. Potom tři, pak dvě a nakonec jednu.
Hlava se mu motala čím dál víc a nakonec si mumlal sám pro sebe: "To je za...škyt....zajímavé, čím mé...škyt,,,,méně piju....škyt...., tím ví....škyt.....tím víc jsem...škyt.....tim víc jsem opilý !"

Vítá lady po ránu lorda:
- Podívej se na sebe, jakou máš opici !
- ....tak to se mi....škyt....na tobě.....škyt lí....líbí nej...nejvíc...škyt...., že jsi....škyt.....že jsi drah...škyt.....drahá, tak....škyt.....tak sebekritická.

Do vestibulu hotelu Royal Palace vstoupil lord a pravil recepčnímu:
- Mohl byste mne zítra ráno vzbudit v šest hodin ?
- Samozřejmě, pane. Jaké máte číslo pokoje ?
- Jaképak číslo pokoje ? Spím tady hned za rohem v parku na lavičce.

- Lorde, mám pro vás špatnou a dobrou zprávu, kterou chcete slyšet dřív ?
- Tu špatnou.
- Vaše lady vám zahýbá s celým představenstvem vašeho podniku.
- A ta dobrá ?
- Všichni jsou s ní spokojeni.

- Lorde Roxtone, jak jste přišel o svůj značný majetek ?
- Část jsem utratil za pití, hodně taky za ženské a ten zbytek jsem nerozumně promrhal.

Gratulant se ptá lorda, který právě oslavuje padesáté výročí svatby:
- Měli jste s lady před sebou nějaká tajemství ? - Měli a ještě máme. Já mám konto se sto tisíci librami o kterých ona neví a ona má tajné konto se sto tisíci librami, o kterých zase nevím já.

Lord povídá policistovi :
-....nedal jsem mu přednost, to je sice pravda, ale on jel tak pomalu, že to vypadalo, jakoby o ni ani nestál.

- Drahý, proč jsi dneska koupil zase nového Jaguára? Vždyť ten tvůj poslední je ještě docela nový!
- Ale drahá, vždyť už měl plný popelník !

Lady přišla do banky, předložila u přepážky šek a ptá se:
- Prosím, můžete mi vyplatit peníze?
- Ani jistě, podepište jej
- Proč? manžel odcestoval a ten šek mi poslal.
- Dobře, ale musíte jej podepsat, aby váš pan manžel věděl, že jste ty peníze dostala.
Lady se zamyslela, vytáhla pero a na rub šeku napsala:
Tvá vroucně milující Elizabeth.

Lord sedne do taxíku a nechá se odvézt z Clubu domů. Taxikář jede jak o závod. Lord už celý spoený povídá řidiči taxíku:
- Jeďte prosím pomaleji, copak nevidíte tu zatáčku ?
- Nebojte se pane, já po téhle cestě jezím už dvacet let!
Vtom auto vyletí ze zatáčky a převrátí se na střechu
- Sakra! Dvacet let tu jezdím a vždycky se nabourám.

Lord stojí v řadě v obchodním domě u pokladny. Před ním stojí maminka s dítětem a to dítě dělá různé xichty na lorda. Lord to už nydrží a povídá:
- Lady, důrazně vás žádám, abyste laskavě řekla svému dítěti, aby mne přestalo napodobovat!
- Williame, okamžitě přestaň ze sebe dělat idiota !

- Co oslavujete lorde Buckere ?
- Ále mám ohromnou radost.
- A z čeho ?
- Lady Buckerová neudělala zkoušky v autoškole.

Po silnici se řítí šílenou rychlostí Aston Martin DB7. Vjede do zatáčky, najednou pískot pneumatik, skřípění plechu a řinčení skla. Z auta zbyla jen plechová kulička. Odklopil se kus plechu a vysoukal se odtud lord Roxton. Přiložil hodinky k uchu a radostně vykřikl:
- Sláva jdou !!!

James Bond 006 - home page