Sa CD-a INFO Magazina: ______________________________________________________ Uvijek vas je interesovalo.... Nikada se niste usudili pitati.... Info magazin vam otkriva...... ZASTO JE PILE PRESLO CESTU UCITELJICA Da predje na drugu stranu. PLATON Za vise dobro ARISTOTEL U prirodi je piladi da prelaze cestu KARL MARX To je istorijska neizbjeznost SADDAM HUSSEIN To je bio izprovocirani cin pobune i sasvim opravdano smo ispustili 50 tona nervnog gasa na njega HIPOKRAT Zbog suvise ravnodsnosti u gusteraci MARTIN LUTHER KING Imam viziju svijeta u kojem ce sva pilad biti slobodna da prelaze ceste, a da se njihovi motivi ne dovode u pitanje MOJSIJE Bog sidje sa neba i rece piletu "Ti ces prelaziti ceste" FOX MULDER Vidjeli ste da prelazi svojim sopstvenim ocima. Koliko jos piladi mora prijeci cestu da bi vi povjerovali RICHARD NIXON Pile nije preslo cestu. Ponavljam pile NIJE preslo cestu. MAKIJAVELI Poenta je da je pile preslo cestu i to opravdava svaki motiv koji je imalo. JERRY SEINFELD Zasto iko prelazi cestu? Zasto se neko ne zapita na kraju krajeva zasto se pile uopste vrzmalo tuda! FREUD Sama cinjenica da vas interesuje zasto je pile preslo cestu, otkriva vasu seksualnu nesigurnost. KARLOS VESTENDOP To je jedini put koje pile moze preci uzimajuci u obzir Daytonski sporazum. BILL GATES Upravo smo izdali novi PileOffice2000, koji ne samo da ce prlaziti ceste nego ce lezati na vasim podacima i cuvati ih. OLIVER STONE Pitanje nije zasto je pile preslo cestu, nego ko je presao dok smo mi bili zaokupljeni piletom. CHARLES DARWIN To je bio logicni korak nakon silaska sa drveta. ALBERT EINSTEIN Da li je pile preslo cestu, ili se cesta pomijerala ispod pileta zavisi od vaseg polozaja u referentom sistemu. BUDDHA Postavljanjje tog pitanja negira nasu sopstvenu pilecu prirodu ERNEST HEMINGWAY Da umre.... Na kisi... Samo... BILL CLINTON Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu sa tim piletom. ISAK NEWTON Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostace na jednom mijestu. Pile koje se krece u nekom referentnom sistemu prelazit ce ceste. DARTH VADER Zato sto nije moglo da odoli moci tamne strane. KAPETAN KIRK Ceste... Karajnje granice... Ovo su putnici USS Jajagera. Njihova petogodisnja misija je da otkriju nove civilizacije i da hrabro odu gdje ni jedno pile nikada nije otislo. STALJIN Ne interesuje me... Samo ga uhvatite... Trebaju mi jaja za omlet!!! SALVADOR DALI Riba. RENE DEKART Mislim! Dakle pile postoji! GROUCHO MARX Pile? Koje je poenta price? Zasto, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se zamalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja. KARL MARX 2 Da pobjegne od burzujeske borbe srednje klase. CAESAR Da dodje, da vidi, da pobijedi. ADOLF HITLER Htjelo je da pobjegne od gasne komore. SCOTT Zato sto je reklo "Beam me on the other side Scotty" STA NAM KOMPJUTERI KAZU??? COBOL PILE 0001-PILE-PRELAZI IF NEMA-AUTA-NIGDJE THEN PERFORM 0010-PREDJI-CESTU VARYING STEPS FROM 1 BY 1 UNTIL NA-DRUGU-STRANU ELSE GO TO 0001-PILE-PRELAZI G3 mH PILE Prelazi ceste brze nego bilo koje Pentium pile. INTEL PENTIUM PILE Pile je preslo cestu 4.9999978 puta. MICROSOFT PILE (TM) Vec je na obje strane, i upravo je kupilo cestu. OS/2 PILE Je preslo cestu u stilu prije par godina, ali to je bilo tako tiho da niko nije primjetio WINDOWS 95 PILE Prelazak vidite na mnogo lijepih nacina i sa mnogo razlicitih likova, ali kada sve to skuhate... opet ima ukus istog pileta.... WINDOWS 98 PILE Uvijek ocekujte nesrecu dok prelazi. WINDOWS 2000 PILE Ne smijem ni pomisliti.... ------------------------------------------------------------------------ ZASTO JE PILE PRESLO ULICU? Odgovori: Uciteljica u osnovnoj skoli: Da bi doslo na drugu stranu. Nastavnik OTO-a: Da bi bilo ucesnik u saobracaju. Platon: Zbog opsteg dobra, jer je piletina zdrava. Aristotel: U prirodi je pilica da prelaze ulice, a i vece relacije. Karl Marks: To je bila istorijska neminovnost (cist prelaz kvantiteta u kvalitet), jer se subjektivno postavilo u odnosu na trend drustvenih formacija i rast proizvodnih snaga. Sadam Husein i Slobodan Milosevic (zajednicko saopstenje): Na taj nicim izazvan akt agresije moracemo da odgovorimo svim raspolozivim sredstvima. Frojd: Cinjenica da se uopste pitate zasto je pile preslo ulicu otkriva vasu unutrasnju nesigurnost. Bil Gejts: Microsoft samo sto nije izbacio na trziste novi softver Pile2000, koji ne samo sto ce da prelazi ulice, vec ce i da leze jaja. Darvin: Posle duzeg vremenskog perioda, prirodna selekcija je morala da deluje na pilice, tako da su oni sada i genetski prilagodjeni za prelazenje ulica. Ajnstajn: Da li je pile preslo ulicu, ili se ulica pomerila pod piletovim nogama, zavisi od sistema iz kojeg posmatrate taj dogadjaj. Buda: Postavljanjem tog pitanja porekli ste sopstvenu pilecu prirodu, a to poricanje ne znaci da ste prestali da budete recimo ovce.. Ernest Hemingvej: Da bi umrlo. Na kisi. Ali, ne od besa nego od elementarne nepogode (kisa koja pada na pilice obilna je i mokra, tako da se krece u pratnji jakih vazdusnih struja i silovitih udara na objekete kao ratna takticka kalibracija instinkta). Zato, kuvajmo pilecu supu. Vilijem Dz. Klinton: Izvinjavam se naciji i svojoj porodici zbog toga, i obecavam da se ovo vise nikada nece ponoviti. Nadam se da se i Monica slaze sa mnom, a Kongresu sam u stanju sve ove svoje stavove da obrazlozim. Aleksandar Vucic (ministar informisanja): Tzv."nezavisni" mediji su prosirili strah, paniku i defetizam medju pilicima, time sto su javili da ce ta strana ulice biti bombardovana. Vojislav Seselj: Stvani plachenici i domachi izdajnici su ga uplasili, pa je ono pveslo ulicu. Mira Markovic: Da prisustvuje promociji moje nove knjige. Vuk Draskovic: Pile je krenulo da i Srbiji krene! Mich Bjukenon: Samo da se kloni jakih struja i duboke vode. Vojislav Kostunica: Mi nismo culi da se to desilo.