|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
Raib�s melod�j�s N� N� N� - es nevaru apst�ties Pavasar�, kad saule mirdz Tu k� zelta zivti�a Un tavas zv��as sp�d
Un kaut sauli nom�ks lietus Tas svaigs, k� pirmais pu�u plaukums K� tavs ziedu d�rzs tavos matos Kur apmald�ties man lemts
T� atmi�u n�kotn� - veldz�joties Skatos tav�s l�p�s Kur pla�as upes pl�st Liekas nenost�v�t man pl�dos Es sl�k�u sk�pstos, sk�pstos
T� svaiga dva�a Za�� �bol� sl�pjas Kas �bel� no balta zieda tapis Kas tavos matos uzzied�jis ir.
Jazz Master 01.04.99.
|
|
|
|
|
|
K� p�d�j� nomald�jusies p�rsla Kas nokr�t mart� Izgaist tvaikos uz sakait�t�s ietves Saul� sild�tas - s�rtas
T� ir t� vieta Kur tavi so�i g�jus� Gar krastmalu st�vu �eit pu��m izs�t�m pakl�js -za�� za�o
Un dom�jot par kr�c�m m���g�m Zelta o�i atvaros likti Vai v�l, k�ds cits ir - Kas tav�s rok�s un ac�s pasl�pties var?
Vecie tilti izrun� laiku Run�s, ko nedzird neviens Kaut kur upes aug�tec� Sit neredzams sp�ks T�s manas j�tas sl��as kaltas!
15.01.99. JAZZ MASTER
|
|
|
|
|
Baltos sniegos, kur sali p�� Baltos ziemassv�tku priekos k� lielas p�rslas pasak�s las�tas Kr�t par mani Balt� me�� , Balt� nakt�.
Tu tik t�lu prom Tur kur tuksne�u smiltis kais�tas �aj baltos ziemassv�tku priekos bez manis �onakt sald� mieg�
Pasaul� tik daudzi ce�i Balti - snieg�, Br�ni -smilt�s, Za�i - d�ung�os Nesaskait�t to visu neaptvert to visu
Baltos sniegos, kur sali p�� Es palicis �ovakar sveces gaism� Liesmas tuvum�, k� dva�� tav�, Kas sild�s mani
T� ar� b�s Baltos ziemassv�tku priekos Viena debess virs mums Viena izv�le un viena iesp�ja B�s abiem mums
12.12.98 Jazz Master
| |
|
|
Favorite Links
| |
| |