|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
Kad nakt� m�ness ziedi zied, kaut kur t�lu debes�s Es pamostos tav�s alej�s, kur r�ta rasa sv�st. Un skaist�k par r�ta ziediem - uzziedi tu, sav� p�av�: - Za�aj� - Baltaj� - Dzelten� kr�s�.
Kur viss notiek un rit savu ce�u Un nekas nav main�gs, jo visa ?? pasaule pieder mums. Nakt� m�ness virs koku galotn�m gan�s, k� aplok� Nezin�dams jaut�jumus un nezin�dams atbildes - m�su m�lest�bai.
Vi�� apmald�s un nezina kurp iet Bet m�s esam vi�a ce�ve�i kas m�lest�bas sal� kav�jas Un vai t� b�tu m�lest�ba Ja debes�s nesp�d�tu meness?
Tu veido mani laim�gu Un es v�los b�, k� milzu ozols Pie kura vakaros tev apst�ties Kas nepadodas dz�ves triecieniem.
Jazz Master 18.08.97
|
|
|
|
|
|
K� saule tu n�c pavasar� - agri R�ts putnu ska��m - daudz. P�r zemi miklo, kas p�c rasas smar�o K� zieds, kas trauslos asnus lau� tu audz
T� dzidr� �den� - dz�v�bas �den� Es seju un dv�seli mazg�ju r�tos Tav� atspulg�, zelta druv� - v�jot� Maigi, k� mati tavi - v�tos
Par kalniem un laukiem Man grib�s izkliegt to laimi Bet noklus�sim - nepazaudesim Viens nosl�pums - kop�gs mums.
K� s�rta saule riet Vakar� - kad dien� padar�ts daudz Tu, k� ozols, kad asnos audz T� es lauk� viens - un rudzu pu�e.
Jazz Master 10.03.98.
|
|
|
|
|
Indi��u maska
Tur taj� pagrab� , kur nesp�d saules stars Tavs st�vs, k� straujam kume�am Z�m�ts fresk� bij Un indi��u maska pie sienas t�s
Klus�b�, kur pazemes pils�tas �alas Ar metro skrejo�am ska��m Pils�tas klusumu ap�d Klus�k par klusu pulkste�i laiku �eit sit
Un no salda miega mani ce� Durvis, ko v�j� ��po �iksto��s e��es M�s, k� klusas peles m��in�m dz�vot Cerot, ka nerad�s m�s neviens
Te smar�as var sajust Tavu �du K� t� smar�o R�ta rasa, zirnek�u tikl� Padz�riens - debesis kr�pjot, kas virs mums
Tur pagrab� ar trep�m v�t�m Kur augums tavs straujais Klus�b� l�cienam gatavs Indi��u mask�, kas pie sienas kar�jas
Jazz Master 20.04.99.
| |
|
|
Favorite Links
| |
| |