|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
V�LMJU PASAULE Pag�jusi vasara Upes lielaj�s kr�c�s Kur�s tu staig�ji dzes�ties Kur�s es g�ju sild�ties Kr�c�s, kur�s palika silta dva�a no tava �erme�a Kur�s es v�l�jos b�t atkal un atkal Tu biji tik tuva Un tavs smaids bija skaist�kais zieds �aj� pasaul� Ko katrs var�ja v�l�ties Un, ko v�l�jos es.
T� v�lmju pasaul� paliekot.
Jazz Master 28.08.97.
|
|
|
|
|
|
M��IBA
Viegli v�ja piesk�rieni Viegli kr�t ziedlapas Tik saldi sl�d z�ds No pleciem taviem
K� salda ro�u smar�a Dzi��k ieurbj�s m�su pr�t� Viss aizg�jis jau vakar Es raugos jaun�s - l�p�s s�rt�s
Klusi izskan putna dziesma Pagalm� simtgad�gaj� Tavs t�ls sastindzis K� marmora fig�ras svec�s
Nakts atn�ks klusiem so�iem Tik klusi raud�s par aizg�ju�o dienu V�j� logu spraug�s Nelolojot cer�bu jaunai dienai
Apsk�vis tevi - es gu�u Un kaut �is mirklis ir, k� m���ba
Jazz Master 10.03.99.
|
|
|
|
|
ZELTA TILTS
Lielpils�tas ugunis Lielpils�tu tiltos - vant�s Te t� vieta , kur ku�i likten�gi upi ��e� Kur laternu gaism� - sudrab� Margu �n�s p�rv�r�as Un k� m�raukla prec�zs v�rds attiec�b�s
Pa�� vid� sv�tra balta metrus skaita Tos noietos m�su iel�s K� dz�va up� auto rindas Pl�st starp pils�tas gun�m
Tik dzidrs �dens starp tilta marg�m mirdz Es metu -mon�tu lej� Neb�t�b� uz laimi Uz veiksmi Kas nosaka likumu �aj� viet� Un es sekoju tam
T� pils�ta nakt�s sl�kst Saules stari dz�s�s aizg�ju�o nakti T� uzlecot gaismai Sudrab� tilts K� hamelions tagad rot�j�s Neticami zelt� p�rtapis Un es sekoju tam
Jazz Master & Aaliyah 01.02.99.
| |
|
|
Favorite Links
| |
| |