SMS eilerašciai 64. Mes kiekvienas didelis kaip lashas... ir visi su saule artimi... niekada zhmogus nebuna mazhas... Jeigu jis tik buna savimi:)) Candle 63. -Petriuk, kodel nesioji beizbolo lazda, taves gi visi bijo -O be lazdos as visu bijau Wolf 62. Pasigavus kate stora spyriau ja aukstyn i ora, as kates labai myliu - lai pabuna drugeliu :) Dovile 61. Kai nebelieka saules danguje... Kai zeme sapnuose paskesta, o zvaigždes krinta i rankas... As tyliai ateinu sudrumsti tavo miega... Saldziu sapnu:) Mute 60. Kazkas miegos dar, Kazkur dar lis, Kazkas myles kazka, Kazkas dar pyks, Kazkas tau LABAS RYTAS pasakys:) Laimute 59. Obuoliuka kramtau ir galvoju kur tu, jeigu butum kartu puse gautum ir tu :) egzotika 58. Gyvenimas nebuvo mano rozem klotas. Ejau spygliais keliu nuklotu, labai retai buvo geru dienu, tai tos del ko taves ir neuzmirstu!!! TMarka 57. Yra meile ir menulis, o be meiles viskas nulis.... Mindex 56. Saule skleidzia spinduliuka - bunda mano mazuliukas. Labas rytas tau tariu, nors jau puse keturiu...:))) Sauluke 55. Kai uzmerksi akytes ir skaiciuosi avytes, prisiminki ir mane - susitiksime sapne.. Sauluke 54. Is Ryto vejas atsibus,surinks zvaigzdes ir nusines kazkur toli sapnu svajas!Jeigu miegojai ir nieko nematei as lauksiu taves,susapnuok mane ir susitiksim sapne! Mindze 53. Mes uz kara mes uz taika, Mes uz alu visa laika, Mes uz seksa mes uz veja, Mes ant mokslu **** deje:) 52. Fantazija beribe nunes mane toli, Ten, kur saulute sviecia,Ten kur visi geri!Tave uz rankos svelniai paimsiu as kartu,Kad cia nebutu liudna ir truputi baisu 51. Ziemuze uz lango dejuoja, Ir dauzos isiutus audra, Tik mano lengvute svajone Keliauja vistiek pas tave... (saldziu sapnu!) 50. Ei mergaite kur man duosi, ar ant sieno ar siauduose? Ei durneli ko tu klausi, kur noresi ten ir gausi... :) 49. Kefyras kefyras, toks baltas ir tyras, Kaip sniegas, kaip triusis, kaip saltas plombyras, Ir laipsniu jis turi paslepes savy, Isgerk ir pajusi jo jega sirdy.. 48. Nutilo medziai, istustejo gatves. Visur tylu, ramu... Vos girdint istariau labanakt... tikiuosi isgirdai ir tu... 47. Sapnuoki grazia nakti, kai zvaigzdes zeri aukstai, matyki nuostabu sapna, net tada, kai liudna labai... 46. Gyvenimas tavo dar ilgas, gyvenimo tik pradzia, gyvenime buki laimingas, o kartais prisimink ir mane... 45. Nuo sakutes ant sakutes sokineja dvi sirdutes, o kai meile jas pagavo, eme ir pasibuciavo! 44. Nemylek, kas auksu ziba, kas meile perka pinigais, mylek kas turi meile tyra, ir tave myli ne juokais. 43. Mylejai tu mergina, dabar tu myli kita, o ta, kuria mylejai, tu pritreskei su plyta:) Koulas 42. Nesibuciuok, kai bus tamsu, nes menuliui bus baisu. Jis atnes tau dovanu: maza, plika, be dantu..:) lita 41. Brendu i sapna, kaip i pusni, tikiuosi rasti ten tave, sapnuok mane, o as tave - taip susitixime sapne!!! MINDZIA 40. Jau naktis, o o pries miegiuka as siunciu tau bucinuka, jis nutupes ant zanduko palinkes saldaus miegiuko! MINDZIA 39. Nukrito zvaigzde ant blakstienos, akims pasidare sunku, kaip greitai prabego tos dienos... linkiu tau saldziu sapnu! MINDZIA 38. Tave as pamaciau, bet pasivyti nesuspejau... Tu nuejai, o as likau, kaip lapas rausvas vejuj.. wienuolis@one.lt 37. Kad is dangaus as gaut sparnus galeciau, Ir nestu jie kaip nerami dvasia, Plasnociau as audras iveikes, lekciau, Kur tavo nuostabiu akiu sviesa... 36. Jei peiliu tau smeigs i sirdi, melsk pagalbos is dangaus. Gal policija ir girdi, bet is kur benzino gaus? 35. Vilnius - Kaunas - nieks negaunas, as lekiu, nukrito balnas. Kaip noreciau lekt greiciau, pamatyt tave skubiau! Kristijonas 34. Bijok ne peilio,bijok sakutes...vienas duris keturios skylutes Agne 33. ..paziurek, aplink tamsu ir visur tiek daug zvaigzdziu.. susapnuok pajurio smeli, pasivaiksciok debeseliais.. 32. Kai uzmigs visi mažyliai, as ateisiu tyliai tyliai.. I zanduka pabuciuosiu ir kaip sapnas isgaruosiu... 31. Tamsa uzmigdo, tamsa baugina, tamsa i sapna kelia skina.. Uzmiki taip ramiai, uzmik taip tyliai, kaip saule nusileidzia vakarais uz juru, nematomoj tolybej... 30. Medziu sakos kaip pabuklai, sprogsta pumpuru stebuklai, medumi pakvipo pievos, pienu nusidaze ievos, kiek aplinkui nuostabaus- einam atsigert alaus!!! 29. Saule leisis, menulis kils. zvaigzdes shvies tau i akis, ir gausi laiska nuo manes, kur parasyta, kad nepamirsau taves! ;) 28. Menuliukas sypsosi issprogines akis, zvaigzdutes nesioja musu mintis, amuras iesko sau nauju auku, o as sakau "saldziu sapnu!" 27. Man nereikia krintancio lietaus, man nereikia zvaigzdziu, spindincio dangaus... Man tik reikia, kad nakcia tu galvotum apie mane... 26. Sukasi ratu mano zapo vairas, as lekiu plentu, mano akys zvairos. Pabundu ryte, guzas kaktoje, zapo nebera, mocia bus pikta! 25. Tuk tuk.. ateina sapnas pamazu. Ar dar nemiegi? Negrazu! Pabegs dar sapnas link lauku ir nezinosi, kaip smagu pabusti po saldziu sapnu... Mars i lova!! LABANAKT 24. Lik sveika, sudie, chaliava tele2 salie.. ir musu sirdys taip skaudes, kai babkes saskaita sues.. sudie, salie, sudie brangi, tu liksi amziams musu atminty...:( 23. Svyti zvaigzdes danguje - jau visi saldziam sapne, kad miegotumei ir tu - as linkiu SALDZIU SAPNU! 22. Lyg erelis kilnus virs uoleto Kaukazo, tu tupi isdidziai... ant brangaus unitazo 21. Ir kalnu virsunem saule nusileido, aplinkui pasidare taip ramu, sirdele mano tyliai plaka linkedama tau saldziu sapnu...:) 20. Pazvelk i dangu ten sianakt daug zvaigzdziu. Gal pamatysi ten mane, as ten esu tarp ju. Tiesiog as ieskau ten Taves, nes noriu rast geru draugu... 19. Mano batai buvo du. Vienas sudinu galu. As su sudinu galu niekur eiti negaliu. As ta suda nuvaliau ir i kiema isejau, tik i kiema isejau, vel i suda ilipau!! ;) 18. Susitiko zirnis pupa ir zemyn sijona lupa. -Zirni zirni ka darai?! - Nesijaudink, bus gerai! Is pradziu pupa supyko, bet veliau ir jai patiko... 17. Kai bus naktis, kai zvaigzdes svies; kai kris ir zeme ir spindes.. miegosi TU, miegosiu as, o musu norus vejas nes... 16. Padovanosiu snaige tau ir pasaka, ir sapna, ir nakti, zvaigzdeta salciu ir ledais... Tik tu nebijok- tu nesusalsi... Uzklosiu as tave siltais sapnais... 15. Lauke sninga - ziauriai salta, o as - su rogem per asfalta! Zmones prie smilkiniu sau pirstus deda - kiba nusisaut jie zada??? 14. Jei suklysi kada - tu pazvelk i skrendanti pauksti, ar gali paluzti sparnai, kai jaunyste juos kelia i auksti? 13. Pazvelk i dangu ir pamatysi zvaigzde, palieski sniega ir pajusi salti, uzmergk akis ir pamatysi sapna... SALDZIU SAPNU! 12. Virs medziu pakilo rausva pilnatis, as tavo ramybe ir tavo naktis. Zvaigzdes isdelioju ant tavo delnu ir nuplaukiu tyliai menulio laivu... 11. Jaunimelis daug nelaukia, kai gamta myletis saukia, kad nebutu oi oi oi - pirkit sargi "Billy-Boy"!!! 10. Zingsnis po zingsnio naktis atsitraukia, rytas i skruosta buciuoja tave. Tu dar miegi? Bet gyvenimas laukia.. Ant lupu jau zaidzia silta sypsena. Labas rytas! 09. Uz horizonto saule nusileido, aplinkui pasidare vel tamsu.. Tiktai dangui suzibo tukstanciai zvaigzdziu, Kurios tau linki nuostabiu sapnu.. 08. Kada gerimai geri, tu be saiko juos geri! O ishejes pamatai, kad siubuoja pamatai! 07. Naktis zvaigzdziu giedram danguj primete. Ir uzgesino ziburius languos. Tik mano kambary negesta cigarete. Vel negaliu uzmigti. Vel ilgiuos. Ilgiuos taves... 06. Ilgiuos taves, ilgiuos lyg lengvo vejo. Ateik ir karstus smilkinius paliesk. Ilgiuos taves lyg gurksnio tyro oro. Per nakti prirukytam kambary.. 05. Te sianakt sapnuosis tau saule skaisti, geltoni pieniu laukai, Tebus sianakt sirdele rami, nes as atmink, su tavimi.. 04. Turek svajone didele lyg zeme Ir neaprepiama lyg vasaros dangus. Turek svajone amzina, neramia, Nes be svajones dar nesi zmogus.. 03. Spiat ustalyje igruski, knizki spiat.. Ir as einu ten pat.. 02. Toks ramus ir stebuklingas, Bet kartu ir nemirtingas, Vakaras su daug zvaigzdziu, Tiesia taka link sapnu. Duok man ranka ir link ju vel keliausime kartu.. 01. Po dangum tuo paciu, ta pacia lemtimi, Mes ieskosime, rasime lauksime, Visados tolimi, niekados svetimi, Mes lyg pauksciai visad susisauksim..