SMS duriancios 26. As taves vis noriu ir noriu, bet Tu negali buti mano likimo drauge... Kaip man pamirsti Tave, Degtine Tu nelemta?Priestaringas 25. Matau Tave is toli, matau Tave is arti. Jauciu Tave nuoga, kai Tu cionai guli. Sapnuoju kas nakty, aistringai glaudziu, o pagalve miela tave as myliu! :) Priestaringas 24. Atsibundu nakti - nera taves, mano kunas geidzia tavo silumos, visa nakti jauciu tavo kvapa, nervingai ieskau taves. Kur tu, mano pizama? Coo3R 23. As noriu taves. Noriu isitempt tave i lova ir tol kankinti, kol tu drebesi, tavo kunas degs karsciu, tu alsuosi, o man bus gera... (Su meile, tavo gripas:) Evas 22. Man kaza ikisho...man skauda...Aaa...Man tai pirmas kartas...pagaliau istrauke...visa kruvina...mano pirmaji DANTUKA.. :)) PASiuTUS 21. Ateik pas mane, maukis kelnes, kelnaites, ropskis ant manes ir sedek ant manes kol visiskai pasitenkinsi.. (Tavo tualetas) Justele 20. Paimi ji i savo delna, glamoneji, zaidi su juo, jauti kaip jis sudreksta - tau smagu, nes zinai, kad man patinka, kai einant gatve tavo delne paskesta mano delnas.. samas 19. As svelniai prilieciu tamsia bei dregna skilute, isidrasines as ja apzioju visa. Tada is ten pajuda juodas skystis. Aciu dievui cia alus..:) 18. As prisilieciu. Toks karstis uzlieja mane.. Ranku net nesinori atitraukti. Taip gera ir malonu, kai tave sildo. Taip gera namie turet metalo gabala - radiatoriu!!! 17. As svelniai apzioju raudona galiuka, jis toks slidus, toks malonus, as ji laizau, svelniai kanzioju ir megaujuosi. Oi, jis istirpo, pasirodo, tai - Ciupa Ciups:) 16. Ta nakti svieciant menuliui, tu man pasirodei visam grazume. As tave glosciau, buciavau. Kai as iejau i tave, pajutau malonia vesa. Tu nuostabi - sventos Onos baznycia :) 15. Pirmas kartas bus sunkus ir skausmingas, antras - slidziai malonus, trecias - rimtingai profesionalus. O po to tik vienas juokas ciuozineti ledo arenoje! 14. Mes apsipyle prakaitu abu, pukais aplipe tesem kova, as dejavau, o tu shaukei balsu.... i rusi nesem sena lova :) 13. Skaisciai sviete saule. Vienisas vyras stovejo pavesyje ir grozejosi fontanu. Po to letai uzsisagste klyna ir nuejo... 12. As nezinociau, kaip toliau gyvent, jei pabudus negaleciau paliesti taves ranka, jei negirdeciau tavo snabzdesio ryte, jei kur nors pradingtum, mano ... zadintuve!:) 11. As ji suspaudziu savo rankose.. Jis sutvirteja, pradedu slankioti aukstyn-zemyn.. matau, kad jam gera.. jis issilieja baltu skysciu.. kaip gera melzti karve!:) 10. As pamazu atsisedau ant taves ir man taip gera,as bandau tave uzvesti,o tu toke karsta.Mano rankos slysta tavo ikaitusiu kunu..o taip! taip tu mano "Ford Siera" 09. As trokstu taves! Noriu tai daryti dar ir dar! Isivaizduok - pirma as uzdegu tave ir mes susiliejame, pagaliau as kaifuoju. As niekad nemesiu rukyt... 08. Jis slidus, kai ji suslapini, jis rausvas kaip ir mano kunas, jis toks svelnus tarp mano ranku - tai muilas FA kartu su manim duse... 07. Kaip as ji myliu: paimu svelniai i rankas, prispaudziu prie lupu, apzioju ir ciulpiu, kol isbega jis, skystas ir labai skanus - SVYTURIO ALUS:) 06. Jie visas dienas buvo kartu. Jis ziurejo jai i akis, kuzdejo meilius zodzius. Bet ju meile buvo neimanoma, nes jis tik vargsas piemuo, o ji- paprasciausia karve 05. As tau noriu pasakyti viena dalyka, tik pazadek, kad neissigasi, geriau tai isgirsi is manes o ne is ko kito.. is tiesu kaledu senelio nera.. tik niekam nesakyk 04. Tavo forma ideali, tavo oda svelni, tavo kvapas varo mane is proto, tavo akys grazios. Nuo mano prisilietimo tu iskart uzsivedi, tu mano mylimoji Ferrari F50!:) 03. Mano kunas svelniai slydo jos pavirsiumi.Pamazu leidausi vis zemiau ir zemiau jos kalneliais.Judejau lygumom.Ji tikrai vienintele ir nepakartojama-mano Tevyne:) 02. Kur esi sianakt, as beviltiskai tages pasiilgau, as noriu jausti tave ant savo nuogo kuno, as turiu eiti miegoti kartu su tavim, kur tu.. kvaila pizama?! 01. Parmetu ja grubiai ant zemes.. praskeciu jos kreivas kojas.. ir atsigulu ant savo mielos . . . sudedamos lovos!