SMS meile 110. Noreciau... justi tavo kvapa, noreciau... as kas ryt pabust salia taves, noreciau... saule tau nuskinti, noreciau.... kad noretum tik manes...... Lapute 109. Sianakt as pasiversiu nakties seseliu ir kartu su naktiniais drugiais iskrisiu pro praverta nakciai tavo langa... shvelnuka 108. Seseliu karalystej mes zaidziam slepynes, aistra, svelnumas, meile paslepti po bejausmem kaukem... ir asara nurieda, tik asaru cia nieks namato..... shvelnuka 107. Jei tavo sirdis butu kalejimas - noreciau buti uzdarytas jame iki gyvos galvos. Tadas for Asta 106. As myliu tave nuo zemes iki menulio... Tadas for Asta 105. Drugeliui reikalingi sparnai, ledkalniui - saltas vanduo, man - tu. Tadas for Asta 104. Meile lyg karas - lengva pradet, sunku baigt, neimanoma pamirst.... Tadas for Asta 103. As noreciau buti asara - gimes tavo akyse, gyvas riededamas tavo skruostu ir mirstantis tavo lupose.... Tadas for Asta 102. Tu toks, kurio man... Tu toks, kuris nieko... Tu toks, kad as negaliu... Tu toks mazas, kaip... Bet koks tu bebutum, vis viena esi man... 101. Kas yra gele be saules, kas yra zeme be be dangaus? Kas esu as be taves, stai kodel tau sakau kad myliu tave. Tadas for Asta 100. Jei tu gyvensi simta metu, as noreciau simta metu be vienos dienos, tada man netektu gyvent be taves nei dienos. Tadas for Asta 99. Kai saule i jura nugrimsta, tamsa apkabina gatves... Kazko man sirdis neberimsta, galbut, kad ilgiuosi taves... jujuba 98. Kai suvilios tave vaikino akys, o sieloj bus taip gera ir ramu, atmink, kazkas yra pasakes - pamilti lengva, o mylet sunku... SUOLIUOJANTIS DZEKAS 97. Atsalo ant stalo kava, Uzmigo man meile visa, Mano sirdis dziaugsis ir dainuos, bet niekas to nesuzinos... Darenas 96. Jei pazvelgsiu as aukstyn i tavo dangu, jei silta žvaigzde nukris ant mano ranku, jos keista viltis pateiks man vilti, jog turiu surasti kelia i tavo sirdi:) Darenas 95. Grazioji feja, graziom akim...Sapnuok draugus pavargusiom mintim...Prabudus anksti ryte tu pazinsi jausmus, kai svelni sirdies ranka pasibels i tavo namus:) Darenas 94. Atejus rudeniui saltam, sustingo laikas trumpam, upes teka vis ramesnes, sirdys tampa vis siltesnes... Darenas 93. Kartais mintimis i rytoju vaziuoju, kartais kaip vaikas kvailioju, kartais tavo varda sapnuoju, kartais tavo zvilgsni medzioju... AS 92. Vakaras - tai metas kada viskas nurimsta ir apsigobia meiles skraiste, tada isimylejusios sielos skuba viena pas kita, kad galetu dziaugtis begaline meile.. miKas 91. Labas rytas, mano saule, tikiuosi sapnai buvo saldus ir esi zvali, nes ketinu isbuciuoti tavo gaivu kuna. Buckis, buckis, buckis... miKas 90. Prieblanda, aplink tyla... tavo lupos, jos jau cia... prisiglaudzia, nuramina, vel uzkaitina, vesina... tam nera jokiu ribu - tai lyg jura be krantu.. wuzzy 89. Isivaizduok, karsta diena, ledukas slysta tavo krutine. Nors ledas saltas, bet meile tai karsta, be to ledukas mano dantyse!!!! wuzzy 88. Tu mano meile, dziaugsmas ir svajone, tu mano nuostabus sapnai, myliu tave kaip galima myleti zmogu, myliu tave dabar, o gal ir amzinai!!! TMarka 87. Ant stogo krasto vaiksto miegas. Jo zydros zydros akys ziuri i mane ir mano basos kojos sala, nes vel sianakt miegu vienas!! TMarka 86. Noriu i tavo glebi beprotiskai noriu... Mintyse karstai tave buciuoju!!! TMarka 85. As uztrenkaiu sirdies vartus ir saugiai paslepiau raktus. Mergyte tik nusisypsojo ir durys jai atsilapojo!!! TMarka 84. Markt akyte, duoks rakyte - pabuciuoti noriu ja! Noriu svelniai apkabinti ir pabust visai salia.. Taip arti, jog Tu pajustum mano sirdi plakant Tau.. Tau vienai.. Lexx 2 Zuiqute 83. Saulute pakilo anxti rytuose, menulis pasiliko giliai po zeme.. Kur mano meile? ..O ji kazkur laukia, kol rytas ateis ir pazadins vel ja saldziais buciais.. Lexx 2 Zuiqute 82. Noriu apkloti Tave siltais meiles sparnais, apkabinti karstai karstai.. Pabuciuoti tyliai tyliai ir svelniai, kad net pavydetu balti angelai!!! Lexx 2 Zuiqute 81. Tu zinai kaip as jauciuos blogai, kodel man nesiseka taip, kodel as vienas visalaik, kodel manes nemyli taip kaip as myliu tave labai!!!? TMarka 80. Tu juk zinai, kad mano sirdutej busi azinai, tu zinai, kad man patinki labai, bet, turbut, nezinai kad man esi reikalinga labai!!!Nes as myliu tave labai... TMarka 79. Tu nezinai, kiek as miegojau, kaip as atrodau ir jauciuos, bet zinok, kad mano mintyse tu busi nuolatos... TMarka 78. Nurimo vejas, visur tylu aplink,girdziu tiktais kaip plaka tavo sirdis arti. Tu susnibzdejai man kazka grazaus, as neistveriau ir pabuciavau! TMarka 77. Saukiu per miegus tavo varda. Sanuoju, kad mes ir vel kartu. Jauciu as vel ta pati jausma, kad be taves gyvent as negaliu!!! TMarka 76. Kiekviena karta atsikeles, as zinau, kad ir tu atsibudai ir nors man salta, mane sildo tavo man jausmai!!! TMarka 75. Gyveni, kad mirtum! Mirsti, kad gyventu kitas. Tokia gyvenio prasme man nepatinka, o su tavim mergyt, mano gyvenimas prasmingas, tik su tavim jauciuos laimingas! TMarka 74. Buk gele, tik ne kiekvieno skinama ir prie sirdies segama ! Donatas 73. Begu begu takuciu ir tave drauge kvieciu: susitiksime sapne - pabuciuosi tu mane. O dabar greiciau i lova, eik miegoti, kazanova! Labanakt! Sauluke 72. Sianakt dovanoju tau zvaigzdes… juoka is laimingos praeities… kvepiancias svajonemis geles ir dalele liudincios nakties…….saldziu sapnu… Mindex 71. Uzmerk akis, nusisypsok, pajusk kaip as tave buciuoju, ir apie nieka negalvok - sia nakti tau padovanoju.. Sauluke 70. Ateis tamsi tamsi naktis, o su naktim ir sapnas atkulniuos, kuriame visi man bus vienodi, taciau tave as atpazinsiu is akiu, kuriu pamirsti niekaip negaliu… Mindex 69. Priglusk prie mano lupu ir isbuciuok akis...Sirdis tau tyliai "myliu" pasakys...pajuski siluma sapnu, nes tik per juos teateinu...Labanakt Sauluke 68. Ateik siandien i mano sapna ir as tau parodysiu tiesiausia kelia i zvaigzdes. Leisk tave pajausti ir as visa amzinybe busiu tavo.. Sauluke 67. Ar zinai kodel sypsosi saule, ko pasaulis toks siandien sviesus? Tai todel, kad margajam pasauly, mes atradom silciausius jausmus! Sauluke 66. Atleisk, gyvenime ne taip jau buna, o as nedaug tau blogo padariau... Tad stengiuosi is kelio pasitraukti vien tik todel, kad butu tau geriau... sidabryte 65. Atleisk, kad as tave mylejau, atleisk, kad as tave trukdziau, atleisk, kad as tavim tikejau ir tik siandiena viska supratau... Sauluke 64. Tavo veido svelnus bruozai, ranku siluma, tavo mintys...Tavo zodziai...Mano vienuma... Sauluke 63. Daugel asaru islieta... Daug karstu minciu... Atminimuose belieka... zodziai be raidziu... sidabryte 62. Asaru upeliais plaukia dar viena diena,-isejai "sudie" netares - sieloj tustuma... Sauluke 61. Kol nesutikau taves, as niekad sito dar patyrus nebuvau - kad ateina meile ir palieka zemej ir sirdy sviesiau! Sauluke 60. Trim dalykais pasizymi zmogus:siela,protu ir kunu.Sielos trauka gimdo draugyste,proto trauka-pagarba,kuno trauka-geisma.Susijungus visoms trims gimsta mejle... Krista 59. Myledami gerimes vien savo paciu sukurtomis iliuzijomis... Krista 58. As ne viena, o tu vis stovi ir kazko lauki. As vel liudna, bet tu ir vel paguodi mane. As kartais linksma, bet tik kai tu buni salia. Tad niekur neik, liki salia... acwile 57. Kai asaros uztvindo melynas akis ir nieks nepasakys, kad mano meile niekad jau negris ir liks pasaulis praeity, tol, kol ta asara sirdy paskes toli toli toli... acwile 56. Jei baltos snaiges kris ant tavo veido, sviesus menulis tau buciuos akis, prisimink, kad kazkur pasauly yra del taves plakanti sirdis! Mindze 55. Ar zinai, kodel saules zuikuciai tokie linksmi? Todel kad siame pasaulyje Tu esi! Ar zinai, kodel menulis ziuri zemes kryptim? I Tave! Jis juk ziuri kartu su manim! Mindze 54. Ar zinai, kodel saules zuikuciai linksmi?! Nes siam pasauly Tu esi!!! Ermax 53. Sutiksiu as tave sapne, apkabinsiu nejucia. Zvaigzdes po kojomis patiesiu, su Tavo lupom susiliesiu. Atsikeliu as ryte, ak, ak, kaip gaila, buvo tai sapne!!! DAIVUTE 52. Saulute pabego kazkur tai toli, mane paskandino giliam liudesy. Man truksta taves, tu nuostabi, noreciau kad butum arciau nei esi... as 51. Noreciau laime dovanot, deja, as pats jos neturiu, karstai noreciau pabuciuot, bet per mobilu negaliu... Krista 50. Ateis tamsi naktis, visi ramiai miegos, tiktai mana sirdis apie tave galvos... Krista 49. Kam gyventi, jei gyvenimas trumpas? Kam myleti, jei meile kancia? Kam sakyti, kad myli mane, jei rytoj pasakysi, kad ne?! Krista 48. O as tikejau tavo meile, tikejau zodziu grazumu, bet visa tai tiktai apgaule, kaip sniegas vasaros laike...Krista 47. Kiekviena karta saulei nusileidus, Paskestu as graziuose sapnuose, Tu begi auksinius plaukus paleidus, Tutirpsti meiles svajose... pelkinis 46. Kai Tu gimei, lijo lietus. Bet tai ne lietus, tai verke dangus. Kad prarado dar viena ANGELELI... pilietis 45. Zuikute!!! Man sirdi sopa nuo jausmu, kuriuos giliai as Tau jauciu! Uzmirsti ju as negaliu, nes mirsiu greitai as be ju.. Lexx 44. Buk Tu laiminga, kaip saule patekedama. Buk skaidri, kaip ezero vanduo. Buk saldi, kaip bichiu medus. Tu tik buk... salia manes... Vytas 43. Prasiau Dievo geles - dave darzeli. Prasiau Dievo obuolio - dave soda. Prasiau Dievo medzio - dave miska. Prasiau Dievo meiles - dave tavo telefono numeri... Tomis 42. Zinok kad meile aukso perlas, zinok kad meile paslaptis, zmogus be meiles aklas vergas, o ir gyvenimas tartum naktis.. 41. Tos ilgos naktys be menulio, padangej pilna debesu, bet niekada as netikejau, kad be taves bus taip sunku! 40. As nezinau, ko liudi mano siela, as nezinau kas paverge mane, man be taves gyventi nebemiela, man be taves pasaulio nebera.. 39. Virs manes zvaigzdetas dangus... pries mane tyli jura... tik kazko man truksta... man truksta tawes... 38. Nusisipsok, uzmerk akis, tegu tai bus tau paslaptis, tokia svelni kaip ta pusnis, kur gime pirmas bucinys.. 37. Pakilo rytmecio vesa ir nusileido ant kalnu rasa. Laselis mazas tu esi kurs zvilga spindi is toli. Noreciau i rankas paimt, priglaust ir svelniai apkabint :**** wuzzy 36. Jei tu butum angeliukas ir gyventum danguje, tai as buciau tas velniukas, kuris gundytu tave:) lita 35. Padovanok man miela uzmirsta zodi, kazka labai paprasto, kazka visai nereiksmingo, kaip balsa lapo, kuris spali vienas laikosi ant medzio... Padovanok man zodi MYLIU MINDZIA 34. Meile neklausia tavo vardo, ir kiek tau metu nesvarbu... sustoja ji ties tavo langu, ir tyliai sako - ateinu... Volare 33. Nera vaisto nuo meiles, nebent tik myleti dar labiau.... Meta 32. Norejau draugauti su saule, norejau draugauti su tavim, bet tu buvai ir busi kiaule, geriau draugaut su avim. gabriele 31. Viskis su kola - gerai. Lietus - nuostabu. Seksas - labai gerai. Seksas su tavim - nepakartojamas irodymas, jog verta gyventi... 30. Kai Tu miegosi, as galvosiu apie Tave, kai Tu eisi, as svajosiu eit salia, kai Tu verksi, as busiu asara tava, kai Tu dziaugsies, as busiu dziaugsmo dalele... Ugniuke 29. Myleki Tu mane ir ash Tave pamilsiu, Glamoniu svaigulyj paskesime abu... Aistringais buciniais Tave ash apipilsiu, Tereikia Tau tiktai- pashaukt mane vardu. :) kavenskas 28. Kaip ash noreciau Tave visa glamoneti, Uzdegti aistra Tavyje Nebegaliu ramiai ash nusedeti, Nebetelpu ash savyje... ;) kavenskas 27. Susipazinom rudeni, o vasara isdziuvo prudas. Be taves gyvenimas atrodytu kaip shudas! AGNIKE 26. Kiek kainuoja tavo lupos ir nors trecdalis akies? As verkiu kvailai parklupus penkta nakti is eiles... Kiek kainuoja tavo pirstai, tavo rankos, tavo kojos? 25. Vos pamacius tave mirstu bet veliau vel atsistoju. Jeigu kuno neparduodi, gal nors zvilgsni isnuomotum? 24. Tikek saule, net tada kai ji nesviecia,tikek meile,net tada kai jos nejauti,tikek laime,net tada kai ji labai labai toli.Siaip tai sypsokis, ryt bus tik geriau! 23. Kad vel dangus taip skardziai juoktus, primindamas jog tu salia esi, kad nestu man mintis sparnuotas ir leistu jausti kaip siltai mane apkabini.. 22. Kas jaucia meile, o kas ne! Priprask, pasaulyje jau taip yra, kad zmogu nugali aistra, bet jei jo meile amzina, nenugales jos niekas, niekada! 21. Meile - ji nuveda savo keliu, iskaudina ir palieka... Bet kartais ji suveda du skirtingus zmones! 20. Nebijok zaizdu- jos uzgyja. Nebijok skausmo- jis praeina. Nebijok mirties- ji neisvengiama. Nebijok meiles- ji butina... 19. Dabar atsisesk... Atsipalaiduok... Nieko nieko negalvok... Jauti? Kazkas svelniai paliecia tavo lupas.. nebijok, tai as tave buciuoju pries miega... 18. Negaila man, kad zusta meile, negaila man, kad skiriasi keliai, bet gaila kad tave mylejau, o meiles tu nesupratai... 17. Tavo svelnios rankos mano sirdi apkabino, ilgesiu apdovanojo, naktimis as jas sapnuoju. tavo rankos apkabino apsvaigino... 16. Draugyste tai zvaigzde, o meile.. meile- tai zvake. Zvaigzde nenustoja zibet net ir tada kai zvake sudega... 15. MEILES RECEPTAS: 200g svieziu jausmu ir 100g aistros. Pridet kuo daugiau buciniu ir sumaisyt su apkabinimais. VARTOTI DVIESE LOVOJE! 14. Isimyleti tai lyg nuvalyti dulkes nuo pilkos kasdienybes, viskas nusvinta ryskesnem spalvom. Sv. Valentino dienos proga linkiu, kad tos dulkes nespetu nusesti.. 13. Nuo meiles yra visokiu vaistu, taciau nera ne vieno patikimo:) 12. Tegul tau saule sviecia nuostabiausiais spinduliais, menulis tenesa tau laime, tegul tau daug zvaigzdziu rodo tiesu kelia, o vejas tegul atnesa tau meile... 11. Ryte nevalgiau- galvojau apie tave. Diena nevalgiau- galvojau apie tave. Vakare nevalgiau- galvojau apie tave. Nakti nemiegojau.. nes norejau.. valgyti:) 10. Sirdele mano smarkiai plaka, nuo meiles tau esu apakus! 09. Myleti galima tik viena karta... Ir dar karta... Ir dar karta... Nes gyvenimas tiesiog per trumpas, kad butu galima nemyleti! 08. Nera meiles be vilties, nera sexo be trinties, nera buckio be liezuvio, o pries miega liulio liulio.. LABANAKTIS... zZz...zZz...zZz. 07. Dusia skesta alkoholy, mano kunas taves nori, mano noras begalinis, stoviu as su apatiniais, nebandyk mano kantrybes, skambink greitai nekankines.. 06. Meile prasideda idealais, o baigiasi - adijalais:) 05. Kai svelnus vejelis praskrisdamas pakuzdes tau mano varda paslapcia, tai zinok, as taves pasiilgau, mintimis skrendu pas tave.. 04. Kada naktis apgaubia zeme ir gesta namuose sviesa, Tave matyt ir jausti noriu, tu mano dziaugsmas ir aistra... 03. Tu nuostabus... Zavus... Vyliojantis mano sapnas. Noriu, kad jis niekada nesibaigtu... 02. Labanakt, mano angele aplankysiu tave sapne.. Jei pajusi svelnu lyg pukas prisilietima, zinok, kad tai as glostau ir buciuoju tave... 01. Paliesk mane zvilgsniu-ir as pamilsiu tas akis,O lupas kuriomis buciuosi,sapnuosiu naktimis.Paliesk mane,i savo sapna panardink Ir svelniai svelniai apkabink...