Lighthouse Family - High |
|
When you're close to tears remember |
Když
máš blízko k slzám, zapamatuj si někdy bude všemu konec Jeden den se dostaneme tak vysoko Ačkoli je temněji než v prosinci Co je před náma má jinou barvu Jednou se dostaneme tak vysoko A na konci dne si vzpomeň na ty dny Když jsme byli tak blízko konci A divím se jak jsme přestáli noc Na konci dne Vzpomeneme si na naši cestu Když jsme stáli tak blízko u konce Budeme vzpomínat, to jsem byl já a ty Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky Nemyslíš, že se začal čas, kdy Děláme věci, které jsme vždycky chtěli dělat Jednou se dostaneme tak vysoko Dokonce kdyby to bylo nemožné Je to jednoduché když máme jeden druhého Jednou se dostaneme tak vysoko A na konci dne si vzpomeň na ty dny Když jsme byli tak blízko konci A divím se jak jsme přestáli noc Na konci dne Vzpomeneme si na naši cestu Když jsme stáli tak blízko u konce Budeme vzpomínat, to jsem byl já a ty Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky A na konci dne si vzpomeň na ty dny Když jsme byli tak blízko konci A divím se jak jsme přestáli noc A na konci dne si vzpomeň na ty dny Když jsme byli tak blízko konci Budeme vzpomínat, to jsem byl já a ty Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky Protože my budeme navždy, ty a já Ty budeš stále létat vysoko na obloze z lásky |