K vyhledávání informací na internetu využijte, některý z mých odkazů na vyhledávače. Jako nejrychlejší se mi jeví yahoo, ale každý může používat jiný, podle toho jak se mu líbí. Pokud stále nemůžete najít to co jste hledali, zkuste hotbot, no a pokud ani tentokráte jste nenašli to co jste hledali je tu poslední šance, která mně zatím nikdy nezklamala a to je alenka.cz, která umožňuje vyhledavat na pro mně ve všech známých vyhledávačích. (Zkuste si zadat metafile jako webcrawler nebo mamma nebo zkusit náhodný výběr), potom není možné abyste nenašli to co jste hledali. Při zadávání dotazu můžete použit symboly, které jsou v tabulce pod tímto textem. 

" " uvozovky vyhledavač bude hledat řetězec uvedený v uvozovkách. Př. "Moravia banka"
. tečka funguje stejně jako uvozovky.
+ plus slovo musí být v každém případě vyhledáno. Př. +"might ang magic"
- mínus slovo nesmí být na stránce obsaženo. Př. -microsoft
anchor:text hledá text uvnitř stránek.
domain:doména hledá v zadané doméně
host:název hledá v názvech samotných domén stránek. Př. host:nhl.com
link:adresa najde všechny odkazy na danou adresu. Zjistíte tak třeba, kdo všechno a kde má odkaz na vaši domovskou stránku.
title:text hledá ty stránky, které obsahují text ve svém názvu
url:text nabídne stránky, jejichž kompletní adresa v sobě skrývá hledaný termín
jednotlivé značky se dají volně spojovat, takže lze zadat např. +title:U2.lyrics -domain:cz -domain:sk +anchor:"All I Want Is You" volně přeloženo hledáte texty písní skupiny U2, nesmí to byt české ani slovenské stránky a musí obsahovat název písničky All I Want Is You.