Chceš
si vydělat tím, že budeš surfovat na Internetu? |
|||||
Jakmile se
zaregistruješ, budeš moci surfovat po internetu a za
každou minutu strávenou se zapnutým reklamním
bannerem ti bude připočten jeden bod (Ad Point).
Stačí vždy spustit aplikaci, kterou stahneš ze spedie
a vyplníš svůj login a password.
Já tuto službu chci využívat doma, abych pokryl náklady na telefonní poplatky a věřím, že i vy byste to uvítali. Takže si to pěkně propočítejte a pokud se chcete dozvědět stejně jako já zda tento způsob vydělávání funguje (pokud máte zkušenosti s tím, že to funguje tak mi okamžitě mailujte), tak se zaregistrujte. |
|||||
Návod jak se registrovat a rozjet panel Zaregistrovat se můžete zde. Vyplňte formulář. Určitě se vám stane, že něco zapomenete vyplnit, takže to zkuste vícekrát a nakonec se vám to určitě povede. Po registraci jsou vám na váš email poslány všechny důležité údaje, které využijete později. Důležité je abyste si zapamatovali svůj login name a heslo, které budete muset vyplňovat při zapnutí panelu. Dál klikněte na odkaz DOWNLOAD a stáhněte si program pro windows, jeho velikost je 411 Kb. V levém dolním rohu je žárovka, která když svítí zeleně indikuje to, že právě surfujete a na vašem kontě přiskakují body. Důležité je, abyste měli ve svém prohlížeči zapnutu volbu přijímat cookies, bez nich vám nebudou přiskakovat body. Nezapomeňte, že když jste mimo okna exploreru tak vám zhasne zelená žárovka a rozsvítí se červená. Nejlépe je sem tam zkontrolovat svůj účet na spedii zdali tam opravdu přiskakují body a když ne, tak odbouchnout explorer a spustit ho znovu. |