D) Dışarıdan takip edilecek bir müfredat sistemi ve buna ait materyallerin yalnızca gramatik açidan yararlı olabileceği, ancak konuşma yetisini arttırıcı bir teknikle bütünleştirilmediği taktirde fazla bir birikimin sağlanamadığı bugüne dek Türkiye de uygulanan bütün sistemlerde görülmüs olup buna rağmen teknik öğretim değişikliklerine gidilememiştir.

Bu amaçla kurumumuzca katılımcının hem gramatik hem de konuşma yetisini arttırıcı özel bir müfredat hazırlanmıştır.

Anılan müfredat ve materyaller katılımcıya ekstra mali bir yük getirmeyecek şekilde tarafımızdan ücretsiz olarak verilmektedir.

E) Eğitimde, katılımcıların İngilizce yi doğru seslerle ve doğru bir telaffuzla öğrenmeleri, bugüne kadar yalnızca Üniversitelerin Filoloji ve Dil Bilimleri bölümlerinde okutulan Phonetics bilimiyle sağlanmaktadır.
F) Eğitim süresince kendi ders saatleriniz haricinde periyodik olarak uygulanan konuşma (CONVERSATION ) guruplarına katılabileceksiniz.
G) Eğitim dönemi; sıfırdan başlayan bir katılımcı için 8 ay olup, bu süre içinde 3000 ila 3500 arasında kelime haznesine sahip olabilmesi ve bütün bu kelimeleri kullanabilmesi sağlanmaktadır.
H) Eğitim süresince görülen konulara ait kasetler ücretsiz olarak öğrencinin kendisine verilerek kurs haricinde dilediği yerde ve dilediği kadar rahat çalışma olanağı sağlanmıştır.
I) Çalışma saatleriniz göz önünde bulundurularak hafta içi grupları akşam saatlerinde yapılmaktadır.
İ) Eğitim boyunca, kendi gurubunuz haricindeki diğer bütün guruplardan da sınırsız faydalanma imkanına sahipsiniz.
J) 8 aylık eğitim sonunda katılımcının, basit bir İngilizce ile değil toplumsal içerikli konuları tartışması sağlanmaktadır.
K) Bu farklı sistemin nasıl işlediğini görmek isteyen izleyicilere 1 hafta ücretsiz olarak derslere katılma ve inceleme imkanı sunulmaktadır.

Bir sonraki sayfa için buraya tıklayın