| Mutlaka bulunması gerek!!! | Gerekli bir çok program mutlaka download etmeniz gerekenler burada buyrun... | ||
| Mp3 Programları | Mp3'le ilgili aradığınız bir çok programı burada bulabilirsiniz(Arama motorları,skinler,mp3 çalarlar ve daha neler neler) | ||
| İcq Programları | İcq hakkında bilmediğiniz bir çok şey ayrıca....Yeni sürüm İcq2000 | ||
| Korumalar | İnternet'teyken korunmadan olmaz işte korunmak için lazım olan bir çok program.. | ||
| Hack Bölümü | Yapım Aşamasındadır......... | ||
| Chat-Mirc | Yapım Aşamasındadır.......... | ||
| Trojanlar | Yapım Aşamasındadır........... | ||
| Nuke Bölümü | Yapım Aşamasındadır........... | ||
EeEeEeEeEeE Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...Bu bölüme değişik programlar eklenecektir görmek istediklerinizi lütfen bana bildirin bekliyorum..
Programlarının hepsinin adları üstünde...Kullanımlar için herhangi bi açıklama yapılmıycaktır..Özel olarak açıklama isteyenler için
Mırc programları bölümünde
scriptleri'nin bulunmasını isteyen arkadaşlar lütfen bana
atsınlar....
Bulunan programlarda herhangi bi sorun çıkıcağını zannetmiyorum.Hepsi trojan taramasından geçmiştir bundan emin olabilirsiniz.Yinede emin olmayan arkadaşlar trojan testinden geçirebilirler
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam vermek için e-mail'larınızı bekliyorum