Bilgisayarınızda müzik(mp3) dinlemenin ilk şartı winamp kullanmaktır.Heralde bundan kolay bişey olamaz.Winamp'ı yüklüyorsun sorada çektiğin şarkının üstüne iki kez tıklııyorsunn zaten winamp direk açılıyor :)) çok basit ve kolay yani.Evet arkadaşlar winamp'ı yüklemek için lütfen download yazısına tıklayınız.(Unutmadan yükliyeceğiniz winamp son version olan 2.62'dir)
Winamp programını yükledininiz ayrıca gayet iiyi çalışıyor fakat tek bişeyden sıkıldınız oda şekli..Anlıyorum bunun için birbirinden güzel skin'leri yükleyip winamp programınızın istediğiniz şekilde görünmesini sağlıyabilirsiniz :)) (tabi seçtiğiniz şekilde)..Skin'ler'in resimlerini altta görebilirsiniz...Skin'lerimiz şu an için 8 tane ama yenileri pek yakında.....
Her zaman bundan sıkılabilirsiniz :))

Mp3'lerinizi dinlemek için yanlızca bu programa ihtiyacınız yok işte aşağıda download edebiliceğiniz birbirinden güzel Mp3 player'lar...
SORİTONG MP3 PLAYER
| Gerçekten güzel bir player.Equalizer'ıda müthiş.Bununlada Mp3'lerinizi dinleyebilirsiniz.Download etmek için tıklayınız... |
SONİQUE MP3 PLAYER
![]() |
Bence winamp'tan sonra en güzel mp3 player diyebilirim.Gerçekten diğerlerine nazaran daha hoş.Download etmek için tıklayınız.. |
C4.2.0.6 MP3 PLAYER
![]() |
İşte bir mp3 player daha.Bunuda seviceğinizden eminim.Download etmek için tıklayınız.. |
MUSİC MATCH MP3 PLAYER
![]() |
Bu Mp3 playerda record bile yapıyorsunuz.Bence kaçırmayın bir juxebox özelliğine sahip.Download etmek için lütfen tıklayınız.. |

İşte sizlere müthiş bir Mp3 arama motoru sunuyorum arkadaşlar.İsmi NAPSTER gerçekten müthiş.Kullanmasıda gayet kolay tabi bu kullanışı şu an sizlere anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum çünkü download edince ne akdar kolay olduğunu anlıyacaksınız...Dilediğiniz Mp3'ü yazın o bulsun sizde download edin...Kapladığı alan ise sadece 1.5kb...
İşte
bir Mp3 arama motoru daha.Napster gibi şarkı
ismini,sanatçı ismini yazıyorsunuz size istediğiniz
şarkıyı buluyor.Gayet kolay buyrun.İsmi CuTeMx1.6.Yüklemek
için ismine basmanız yeterli...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam vermek isteyenlerin
larını bekliyorum
Birbirinden güzel mp3'ler için lütfen tıklayın