|
HLAVNA RPG FANTASY SERM I-NET If you don`t understand this language (Slovak) try English version |
Narodil som sa v roku 1977 v znameni Barana (to je druha polovica februara az prva polovica marca). Ak si precitas popis znamenia Baran vo Velkom snari (v tom co ilustroval Alan Lesyk) dozvies sa o mne omnoho viac ako odtialto. Momentalne zijem v Bratislave. Som studujuci pracant to znamena, ze robim aj studujem naraz. Bavia ma pocitace (internet a drobne programovanie ale nepohrdnem ani hardware), mam rad aj hudbu (ziadnu konkretnu skupinu), obcas aj nieco Tiez citam fantasy a scifi. Moje najoblubenejsie knihy su Zaklinac, Vojna s Chtorrom, podaktori Conanovia, Tolkienoviny, ujde aj Trhlinova vojna (hral som aj Krondora), nejaky ten Sheckley (Planeta zla) a Hynek Hlavacek ci Jiri Kulhanek. Trochu nevsedna sa moze zdat moja dalsia zaluba - SERM. Od roku 1994 som clenom skupiny historickeho sermu CORVUS ARMA (HAVRANI) z Bratislavy. S tym je spojeny aj moj zaujem o chladne zbrane (aj ked mam v horoskope napisane, ze sa im mam vyhybat). To je vsetko. Vlastne este nie. Este je tu par liniek BRANO JANSIK DURINO RAAB a casom aj dalsie. Chces mat svoju stranku na webe? Navstiv nasledujucu adresu
|
Tato stranka je vo vystavbe ![]() Stranka je nova, len nedavno uploadnuta. Momentalne pracujem na grafike takze sa bude casto menit. |