VYBER CO TA ZAUJIMA

HLAVNA
RPG
FANTASY
SERM
I-NET

If you don`t understand this language (Slovak) try English version
Vitaj na Asteonovej stranke
O MNE

Tu je velmi strucny zivotopis, pretoze nechcem nudit teba ani seba.

Narodil som sa v roku 1977 v znameni Barana (to je druha polovica februara az prva polovica marca). Ak si precitas popis znamenia Baran vo Velkom snari (v tom co ilustroval Alan Lesyk) dozvies sa o mne omnoho viac ako odtialto.
Momentalne zijem v Bratislave. Som studujuci pracant to znamena, ze robim aj studujem naraz. Bavia ma pocitace (internet a drobne programovanie ale nepohrdnem ani hardware), mam rad aj hudbu (ziadnu konkretnu skupinu), obcas aj nieco nakreslim (na pocitaci aj na papieri), ale nie je to van Gogh. Uz som sa pokusal aj o literarnu "karieru", popisal som nejake poviedky. Bavia ma aj RPG (HnH) hry napr. Draci Doupe, AD&D, Shadowrun, Palladium...
Tiez citam fantasy a scifi. Moje najoblubenejsie knihy su Zaklinac, Vojna s Chtorrom, podaktori Conanovia, Tolkienoviny, ujde aj Trhlinova vojna (hral som aj Krondora), nejaky ten Sheckley (Planeta zla) a Hynek Hlavacek ci Jiri Kulhanek.
Trochu nevsedna sa moze zdat moja dalsia zaluba - SERM. Od roku 1994 som clenom skupiny historickeho sermu CORVUS ARMA (HAVRANI) z Bratislavy. S tym je spojeny aj moj zaujem o chladne zbrane (aj ked mam v horoskope napisane, ze sa im mam vyhybat).

To je vsetko.

Vlastne este nie. Este je tu par liniek
BRANO JANSIK
DURINO RAAB
a casom aj dalsie.
poviedka - je to rarovy selfextraktor

Need free webspace? Check out the link below to get your own !
Chces mat svoju stranku na webe? Navstiv nasledujucu adresu
Ak chces posli mi mail
INFORMACIE

Tato stranka je vo vystavbe

Stranka je nova, len nedavno uploadnuta. Momentalne pracujem na grafike takze sa bude casto menit.
Tuto stranku uz navstivilo ludi.