VYBER CO TA ZAUJIMA

O MNE
RPG
FANTASY
SERM
I-NET

If you don`t understand this language (Slovak) try English version
Vitaj na Asteonovej stranke
RPG

(RPG, Role Playing Game, angl. - hra na role, tiez hra na hrdinov, hra na hlavne postavy pribehov...)

RPG hry zazivaju v poslednych rokoch vo svete velky rozmach (len vdaka tomu sa to dostalo aj k nam na Slovensko). Tento rozmach bol sposobeny netradicnym spracovanim tychto hier. Zatialco v ostatnych typoch hier su stanovene moznosti hraca v tychto hrach su moznosti takmer neobmedzene. Urcuje to princip tychto hier - hranie postavy, pricom hrac ma postavu ovladat tak akoby zil jej zivot (pricom to moze byt v hocijakom svete a case). Tak ako je nas zivot kazdy den iny (aspon trochu) tak bude kazde hranie tejto hry ine ako predosle. Vdaka tomu hra nikdy neprestane bavit, neda sa "ohrat". A navyse, RPG hry maju hernu atmosferu (narozdiel od domina ci pokru). Ale podme pekne po poriadku.
Bezny priebeh v takejto hre je nasledovny:
  • hrac si vytvori postavu, s ktorou bude hrat (nemusi si ju vytvarat ak uz ju ma s predoslych hrani). Jeden z hracov nebude mat postavu, on bude hru riadit a usmernovat (bude Pan Hry).
  • Pan Hry uvedie hracov do deja a hraci hraju svoje postavy tak akoby sami zili v tom svete kde sa odohrava pribeh.
  • Hra nema presne stanoveny koniec (dokonca ani smrtou postavy), iba je podla dohody hracov ukoncena urcita jej pasaz.
Hrac si sam voli ako sa postava bude chovat a ako bude reagovat v jednotlivych situaciach.

Need free webspace? Check out the link below to get your own !
Chces mat svoju stranku na webe? Navstiv nasledujucu adresu
Ak chces posli mi mail
INFORMACIE

Tato stranka je vo vystavbe

Stranka je nova, len nedavno uploadnuta. Momentalne pracujem na grafike takze sa bude casto menit.
Tuto stranku uz navstivilo ludi.