bizimKİLER:) Herkese Selam... Bu bölümde dostlarıma ait sayfaları ,onların dile getirdikleri fikirleri ve kendilerine ait resimleri bulacaksınız. SİBEL (Aşkım): İnatçılığıyla - sevimliliği bir arada bulunur.Açık öğretim (Halkla İlişkiler) öğrencisidir.Biz ona 'feminist' deriz. Çünkü tam öyledir. NECLA (Sarı Şeker):Çıtı - pıtı ,dost canlısı,harika bir insan.Karizmanın yanık olduğu kız.O benim 8 senelik en iyi arkadaşım ,dostum,sırdaşım herşeyim. HÜSEYİN (Hüssam): Namı diğer 'godoş'.Amma çok karizmatik bir gençtir.Telefonu bile bir karizmadır.Telefonumda 'karizma' diye kayıtlıdır.Ayıptır söylemesi bizim Necla 'ya yanıktır.Bu işin sonu ne olacak hiç birimiz bilemiyoruz. BORA (Boru):O bir ğrenci. O bir yakışıklı. O bir tiyatrocu. O bir başarı. O bir sapık (Ankaralı) Benim ilk ve tek sapığımdır. ZEYNEP (KaraBiber):Olgun ,güzel ,akıllı tam bir arkadaş (neyaparsın işte kardeş böyle:)) Kızlar avcunuzu yalayın ;Bora 'nın sapığı olduğu kız benim tamam mı?(yan bakanın gözünü oyar saçını başını yolarım) DEMET (Limon):Okulun sabıkalarındandı bir zamanlar.Ama yinede seviyoruz.Yakışıklımızı eriten,kar gibi yakan kız bu işte.Anlamışsınızdır ne kadar güzel bir kız olduğunu.(Bu sayede ikinci defa baldız oldum. İyi de kardeş 'Baldız baldan tatlıdır' diye sakata geleceğimden korkuyorum.) ERKAN(Lanetin Ortağı):Grubumuzun çalışan üyelerinden birisidir.Çok durgun ve centilmendir.Duyur; evlendiği zaman babası 3 gün 3 gece düğün yapacakmış.(Kızlar daha ne istersiniz -e hadi:) OZAN (Lanet Adam):Grubumuzun ilk ve son sübyanıdır.Ammaa sübyan diyenlerden daha olgun ve akıllıdır.Kız ayarlama işinde pek becerisi yoktur.1983 doğumlu kızlara duyuru;hoş ve boş bir gençtir. TUĞBA (Kızıl):Feministlerin yüz karası.Hayatı dolu dolu ve olduğu gibi yaşar.(Tebrikler arkadaşım)Bir tek tasaı var oda ona kalsın ne dersiniz?Çıtı pıtı 'dır ele avuca sığdırmak mümkün değil. MUSTAFA(Prof):Lakabındanda anlaşıldığı gibi çok zekidir.Gurur kaynağımızdır.KIz arkadaşı yok ya...Tanışmak isteriz derseniz müracaat İ.Ü önüne gelen ilk kişiye 'prof'deyin hemen tanır zaten.Sizi ona götürecektir. ONUR(Holigan):Ne desem ki onu anlatmakla olmaz ,görmek ve yaşamak lazım.Bilmem anlatabildim mi?Yalnız bir kusuru var çok suskundur.(Olsun değer dimi?)Eee bu durumda iş size kalıyor kızlar.Gösterin kendinizi. HATİCE (Zeytin):Bunu benim yazmam hiç doğru olmaz.Akdeniz insanın ne kadar sevimli,ne kadar iyi vede akıllı olduğunun bir kanıtıdır.(TSE damgalı garanti veriyoruz size)Olgun,güzel,zeki...Eee daha ne diyeyim yani. YASİN(YAKI$IKLI & KARİZMA):Yakışıklı diyorum ben ona çünkü o da bana güzel kız der.Yalnız belden aşağısı biraz gevşektir.Yalnış anlamayın iyi bir sambacı olduğundan öyle:) Zeynep AYTEKİN Yazdığı bu yazılardan dolayı Zeynep'e kucak dolusu teşekkürler. ErrrrKEKler... Umut - Hüssam - Ozan - Onur - Erkan KıSlarrr.... Zeynep - Necla - Demet - Tuğba - Sibel
website designed by bey@z |