GÜZEL ŞARKILARDAN BİR DEMET

Erkekler Ağlamaz Ki Adnan ŞENSES
Yeniden Sevebiliriz, Akdeniz Ayna
Bitanem İbrahim TATLISES
Dilberim Çelik
Hani Çelik
Yıkılmadım Mahsun KIRMIZIGÜL
Deliler Gibi Pınar AYLİN
Kaybolan Yıllar Sezen AKSU
Firuze Sezen AKSU
İntizar Muazzez ERSOY
Kollarında Öleyim Muazzez ERSOY
Ağlayayım mı? Bendeniz
Sen Kaybettin Bendeniz
Elveda Dedin Bendeniz
Belalım Benim Emrah
Sonuna Kadar Ferda Anıl YARKIN
Üzülme Ferda Anıl YARKIN
Büyümeyen Bebeksin Cengiz KURTOĞLU
Gelin Olmuş Gidiyorsun Cengiz KURTOĞLU
Liselim Cengiz KURTOĞLU
Unutulan Cengiz KURTOĞU
Erkekler Ağlamaz Ki Senden ayrılırken üzülmezmiyim yanar yüreğim tükenmezmiyim sensiz kaderime hiç küsmezmiyim ağla deme bana, erkekler ağlamaz ki Ayrılıp da gitmek kolay mı sanki hasretin ateşi yakar inan ki daha ayrılmadan özledim sanki ağla deme bana, erkekler ağlamaz ki Elimde olsaydı hiç kalmazmıyım gözümden kıskanır sakınmazmıydım dokunduğun yere tapınmazmıydım ağla deme bana, erkekler ağlamaz ki Adnan ŞENSES Listeye Çık Yeniden Sevebiliriz, Akdeniz Cebimde ucu ucuna yetecek bir para ve içimde umutlar bir çanta ve anılar koyuldum yola akdeniz merhaba Tarlada patikada dağlarda başka bir tad var yollarda çok yorulmuş bir haldeyim kendimi buldum aşkında Bekler sahilde meltem içimde fırtına yeniden de sevebiliriz akdeniz sensiz avare geçer hüzünlü akşamlar yeniden de sevebiliriz akdeniz Dereden tepeden gel kıyıdan koşeden gel yatağını yorganını çeyizini bohçanı yüreğini kapta gel Ayna Listeye Çık Bitanem Bir türküm olsun, ağıtlar yakan Bir sözüm olsun, destanlar yazan Bir gülüm olsun, solmadan dursun Hiç kırılmasın, koparılmasın Bitanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan bitanem Bu başıma taç ederim inan bitanem Bir yarim olsun, kalbimden vursun Bir oğlum olsun, adı can olsun Bir gecem olsun, seninle olan Ömrümü yanına bırakan kalan Bitanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan bitanem Bu başıma taç ederim inan bitanem İbrahim Tatlıses Listeye Çık Dilberim Sar beni, ben sana kendimi feda etmişim Sev beni, bu canı uğruna heba etmişim Sevgilim, Herşeyim, gönlüme taht kuran dilberim Sevdalar aşka doymak için Vuslatlar, sana kanmak için Denedim yetmiyor, dertlerim bitmiyor Bu sizi dinmiyor Ne doyarım, ne kanarım, ben sana dilberim Vur beni O gözler, O kaşlar, Ne işe yarar Yor beni Feryatlar, figanlar, beni oyalar Sevgilim, her şeyim Gönlüme taht kuran dilberim ÇELİK Listeye Çık Hani Hani yer oynamayacaktı yerinden Hani gözün vurmayacaktı derinden Hani varına tiryaki olmayacaktım Hani sevdan belimden bükmeyecekti Tükenmeden ümitlerim gel yeter Yaşım başım geçmemişken al yeter Ardım sıra gizli gizli dolanıp durma Sonum buysa ben razıyım vur yeter Hani rüyalarımı bölmeyecektin Hani gözyaşlarımı görmeyecektin Hani sakınacaktın kolum kanadım Hani şefkat güneşim sönmeyecektin ÇELİK Listeye Çık Yıkılmadım Yokluklara göğüs gerdim hep sabrettim kader dedim acılara çilelere bu günüme böyle geldim Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım zalimlere, kötülere yenilmedim buradayım Yıkılmadım acılardan yıkılmadım yoksuluktan yıkılmadım yalnızlıktan yıkılmadım yıkılmadım yıkılmadım hilelerden yıkılmadım sensizlikten yıkılmadım bu dertlerden yıkılmadım yıkılmadım sonu gelmez yarınlarda acılarla doluyum ben her şarkıda hüzünlenen o hasretin oğluyum ben her şarkıda duygulanan o hasretin oğluyum ben Mahsun KIRMIZIGÜL Listeye Çık Deliler Gibi Bir deli aşka düştüm tam da yazın başında Bin defa dolaşıyor sevda damarlarımda Yok başka yolu çılgınlıktır bunun sonu Hep hayali sarmış dört yanda sağı solu Dengem kayboldu akşamlar gün oldu Gönlüm hoş oldu bir garip sarhoş oldu Yine sevmeli yine sarılmalı ateşler gibi Yine öpmeli yine dokunmalı deliler gibi Anlamam dinlemem coştum işte böyle ben Ne yapsa vazgeçmem sevdim işte böyle ben Pınar AYLİN Listeye Çık Kaybolan Yıllar Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir omur vaad etseler Şimdi bana yeniden istermisin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok Sezen AKSU Listeye Çık Firuze Bir gün dönüp bakınca düşler İçmiş olursa yudum yudum yıllarını Ağla ağla firuze ağla anlat Bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu Kıskanır rengini baharda yeşiller Sevda büyüsü gibisin sen Firuze Sen nazıI bir çiçek bir orman kuytusu Hüzün büyüsü gibisin sen Firuze Duru bir su gibi bazen volkan gibi Bazen bir deli rüzgar gibi Gözlerinde telaş yIllar sence yavaş Acelen ne bekle Firuze Acılı bir bakış yerleşirse eğer Kirpiğinin ucundan göz bebeğine Herşeyin bedeli var güzelliğininde Bir gün gelir ödenir öde Firuze Sezen AKSU Listeye Çık İntizar Sakın bir söz söyleme yüzüme bakma sakın sesini duyan olur sana göz koyan olur düşmanımdır seni kim bulursa cana yakın annen bile okşasa benim bağrım taş olur Dillerim tanrıdan ki sana açan kucaklar bir daha kapanmadan kara toprakla dolsun anmasınlar adını candan alan dudaklar sana benim gözümle bakan gözler kör olsun Muazzez ERSOY Listeye Çık Kollarında Öleyim Ne olur kimseye bakma gizli sırlarımı sakla beni hasretle kucakla başka birşey istemem son bir defa göreyim uğruna can vereyim kollarında öleyim başka birşey istemem ümitsiz olsa bile beni sevdiğini söyle herşeyinle gir kalbime başka birşey istemem son bir defa göreyim muradıma ereyim kollarında öleyim başka birşey istemem Muazzez ERSOY Listeye Çık Ağlayayım mı Ağlayayım mı devrilen yıllara Göz yumdum sade bir kaç anıya Utanma sıkılma benden mecburum Olgunum anlarım derdinden yorgunum Bazen utanıyorum sevgimden Bazen korkuyorum ölümden Neler geçer yar sözünden Hüzün geçer gül yüzünden Yalın kadar geçtim sevgiden Her sevgi değildi böyle derinden Önce heyecandan sonra yaşlılıktan Titriyor titriyor titriyor ellerim Ne olur kızma! Genç değilim ki sevgilim Bendeniz Listeye Çık Sen Kaybettin Yoluma çok aşk çıkar benim daha Bir defa aklıma koyduktan sonra Bana ne sen kendi derdine yan Acaba bulurmusun bir ben daha Elime ne fırsatlar geçer daha Günümü gün etmek hiç de zor değil Bana ne sen kendi derdine yan Peşine düşmek benim işim değil Sen kaybettin sen yenildin Zor gülecek zor gözlerin Farketmez bana Şans benden yana Fark etmez bana Git yoluna Sen kaybettin Bana hiç dokunmaz Sen kaybettin Bana birşey olmaz Sen kaybettin Gidişin ağlatmaz Sen kaybettin Yüreğim sızlamaz Bendeniz Listeye Çık Elveda Dedin Elveda dedin Bunu nasıl söyledin Sokaklar yine bomboş Acınacak haldeyim Gözlerim doluyor Tenimde bir üşüme Gün gecer gönül geçmez Unuturum belkide Kurtulur mu söyle Bu kalbim bu sevdadan Kolay olmaz öyle Toparlanmak ardından Yalvarmam boşuna bekleme hiç aramam Gün olur ayrılık unutulur, yeterim kendime Yok olamam acılarla Bendeniz Listeye Çık Belalım Benim yoluna çıkmaya cesaretim yok her halin yolumdan döndürür beni şöyle bir bakmaya cesaretim yok rüzgarım alevsiz..söndürür beni Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum seni bir başkasından soramıyorum ne yapsam içimden atamıyorum aşkın hasretinde öldürür beni belalım benim ah bu gönlüme belalım benim kurtulamam derdinde günahlarından belalım benim günahların boynuma belalım benim Emrah Listeye Çık Sonuna Kadar Sonuna kadar geldim aşkın Kavusamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gönül ağla Bekledim inan seni hergün Dayanamadım sevgisiz Yaşayamadım ben sensiz Anlatamadım derdimi Ağla gönlüm ağla Yazık ettin yazık Kendinden çok bana Gücüm kalmadı artık Her yokluğunda Aylar geçsede yıllar geçse de Bir ömür böyle sürse de Ben seni unutamam Aylar geçse de yıllar gecse de Bir ömür böyle bitsede Ben seni unutamam Ferda Anıl YARKIN Listeye Çık Üzülme Ağlama ne olur sen Acıyı gel bende gör Elveda derken sana İsyanım var olanlara Seninle olduğum gün Kopamam bir kez daha Bilirsin çok çılgınım Bir sana kıyamadım Üzülme üzülme Unutmam ayrılık var diye Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende Üzülme üzülme Seni ağlarken görmek Zordur gönlüme Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende Ferda Anıl YARKIN Listeye Çık Büyümeyen Bebek Biraz da anla beni Hak ver böyle dememe Bırak bu çocukluğu Pişman etme sevmeme Büyümeyen bebeksin Ninniye alışmışsın Öldürüp kahrederken Gülmeye alışmışsın Benliğini ara bul Yaşına yakış artık Uğrunda yandı bir kul Gerçeğe alış artık Ferda Anıl YARKIN Listeye Çık Gelin Olmuş Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Saçlarında sırma telin Neden sustu tatlı dilin Dün benimdin bugün elin Ağlamamak elde değil Duvağına teller takıp Dertli pınar gibi akıp Gül yüzüne bakıp bakıp Ağlamamak elde değil Cengiz KURTOĞLU Listeye Çık Liselim Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül dediğimde bağımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle bir defter bir kitap gibi Birlikte yazmıştık kaderimizi İlk aşkım sevgilim liselim benim Şimdi nerede bir liseli görsem Ne zaman okulun yanından geçsem Kalbime kahrolur gözlerime nem İlk aşkım sevgilim liselim benim Cengiz KURTOĞLU Listeye Çık Unutulan Önce birkaç damla yaş gözlerimden süzüldü İnanmadım yıkıldım senin miydi bu düğün Hıçkırdım sendeledim bacaklarım çözüldü Yoksa sen değil miydin o uğruna öldüğüm Aklımdan geçti birden bütün davranışların Tamamlıyordun beni aynıydı her şeyimiz En büyük desteğimdi sihirli bakışların Her zaman yanımdaydın çok mutluyduk ikimiz Gözlerim bulutlandı başım öne eğildi Yalan değil olamaz duymadın feryadımı Bütün bu gördüklerim birer gerçek değildi Benim değilsin artık boşver unut adımı Cengiz KURTOĞLU Listeye Çık
Anasayfa