Я - співак

Улюблений письменник: Л.Толстой
Улюбленi композитори: Л.Бетховен, С.Рахманiнов
Улюбленi виконавцi:

Народна артистка України
Софiя Ротару

Анiта Цой
(Росiя)
Спiваю з дитинства. Якось навiть був переможцем Республiканського дитячого конкурсу в Казахстанi.
Там же i у дитинствi ж закохався в Софiю Ротару i в українськi пiснi. Може тому, коли пiсля армiї не знайшов роботу у Казахстанi, не побоявся їхати на Україну.
Потрапив за адресою - правий берег Днiпра. Селище Щорськ. Всi розмовляють i спiвають виключно по-українскi. Добре. Потiм поїздив по Карпатам, Галичинi.
Пiсля цього можна було вже податися i в росiйськомовний Харкiв - до Консерваторiї.

В серпнi 1995 доля привела мене в "Чосон" - є такий Корейський центр у Харьковi. Обласне товариство корейської культури, ресторан, готель, i т.iн.
Попрацював трохи барменом, потiм художнiм керiвником товариства.
Згадав рiдну корейську мову. Почав спiвати всерйоз. З грудня 1997 спiвав в недiльних музичних програмах ресторану "Чосон".
Лауреат I, II i III Всеукраїнських фестивалiв корейської культури.
Навеснi 1998 брав участь в концертах в рамках передвиборчої кампанiї кандидата у Верховну Раду вiд НДПУ.
3 липня 1998 р спiвав на презентацiї телеканала "Фора" в "Чосонi" - познайомився з керiвництвом Продюсерського центру "Амплуа". Сподобався. З того моменту ПЦ "Амплуа" дає менi можливiсть виступати на всiх великих мiських концертах.
В груднi 1998 р посiв 1 месце в номинацiї "Естрадна пiсня" на обласному конкурсi "Музичний телешанс-99".
Потроху накопичую пiснi. В планах - Мiжнародний фестиваль iм. К.I.Шульженко в Харковi та Мiжнародний фестиваль "На хвилях Свiтязя" в Луцьку в 2000 р.
Дуже хотiлося б знайти спонсора.
Спiваю на росiйськiй, польскiй, корейськiй. Але бiльш за все люблю спiвати на українськiй.

Музику для мене пишуть харкiвськi композитори Валерiй Чуйков i Юрiй Овчаренко.
Слова - харкiвська поетеса Людмила Петрик i мiй старший брат.

Запис фонограм здiйснюємо або у Юрiя Овчаренка, або в студiї "НН".