|
| |
|
|
|
|
TIK SKAISTI Tik perfekti, k� tav� d�rz� - izkopta z�le Es, k� pakl�j� iegulstos taj�. Un m�ko�i debes�s z�m� - Debess z�mes T�, k� balt� seg�, kur� iet�ties v�los K� smaid� melo tavas acis Un l�p�s savelk�s - tas tavs valdzin�jums Izgais�s tavi sac�tie v�rdi Un paliks tikai m�su - sk�psti, sk�psti.... Jazz Master 15.07.97.
|
|
|
|
RASA
K� svaigas ogas - l�ses Tavas r�ta l�ses. �em mani l�dz Lielaj� ce�ojum� mago�u ziedos Dimant� - atsp�d�t� saules gaism�
Lai es sl�du no �bolu ziediem Uz j��ogu kr�ma Un p�ri s�rtiem aug�iem Tie�i roz�s kr�tu, Balt� ziedlapu smar�� apreibstot!
�em mani l�dz No s�rto ziedlapu g�sta Te zem� kr�tot Za�� m�kst� z�l� Par margrieti�u lai es k��sti
Saul� lai skat�tos Vasaras �sum� dz�vi izdz�vot Tavos matos - zelt� rot�tos
Jazz Master 20.01.99.
|
|
|
ZELTA SAULES ZIRGS K� m�lot un ien�stot tevi Saldi remd�jos tav� nekt�r� K� v�n� reibstu - ��bon� Tu pa�em manu laiku prom. T� sald� reibon� nej�tot to iztr�kstam Ziedu p�av� tav� smar�� remd�joties. K� zieds smar�o, kad pilnbried� K� sieviete smar�o, kad pilnbried� Tuk�� pil�, kur non�c�m m�s Nevain�g� rota�� - klavieres solo sp�l� Un val�a ritm� - paliek nojautas Par iepriek��jo gadsimtu romantismu. K� baltos �boli�os tu ganies Zeta Saules Zirgs Tik strauj�, k� v�j� Tik maigs, k� v�j� Un da�reiz man liekas - ka satv�rt sp�tu Tavas stauj�s kr�pes - man�s rok�s Jazz Master 12.12. 97.
|
|
Favorite Links
|
| |