|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
UR�NS K� ugun�, kas sadedzina sk�bekli Es degu - tav�s s�rt�s liesm�s Un, kas var zin�t cik atv�l�ts tam laiks - Varb�t stunda - varb�t viss m�z�. T� degot jaun� b�t�b� p�rv�r�oties Un tu, k� liesmu oper�tors Zini, k� vair�k s�p, k� vair�k s�rst Ielaizot g�zi - man� dv�sel�. Dedzinot, s�rti visums ievij�s man� S�pe ir m�z�ga un bauda ir m�z�ga Ziedu p�rsl�m sadegot - liesmas m�l�s K� ��ska smilt�s - vijas T� sadegot saules s�rt� vijum� Ogl�s/R�d� p�rv�r��s, kas nav v�rta nek� Bet ogles/ r�d� - g�z�... Kas Ur�n� - jaun� b�t�b� atdzims! Jazz Master 22.12.97.
|
|
|
|
|
|
Pieklauv�jot pie taviem sirds v�rtiem Negu�ot bezmiega naktis Avoti�i, kas pl�st matos tavos Nesaprazdami, ka tevi v�l�s
T� dz�ve rut�n� - iel�s Ejam m�s ikdien� gar�m viens otram Bet varb�t t� tava vien�g� reize Ko m�s neizprotam Ko m�s pazaud�jam
Cen�oties �tri dz�vot Neapzinoties, ka dz�ve k� ogl�te izkv�l K� sirds tava, kad kv�lo K� dv�sele, kad saul� riet
15.10.98. Jazz Master
|
|
|
|
|
ODISSEJA 2000
It k� kaut kas aiz apv�r��a tuvoj�s K� klusa nakts piezogas mums kl�t Un tad uzplaiksni, k� Androm�das eksploz�ja
K� sasalu�� sal�, kas sald�s Karstum� , kur virmos Sakait�t� mas� viss kus�s Mazas dz�v�bi�as - l�s�s kust�sies Uz tavu o�zi, kur atp�sties var K� kust�b� m���g�
Kas radot jaunu dz�v�bu Iepl�st tev asin�s Un, kas tur s�ksies Vai k�ds iedom�ties to var
No sala veldz�ties var No saules sasild�ties var Viss vienai kust�bai pak�auts Un tava dz�v�ba- Piln�g� dz�v�b� p�rtaps Vai tici tam?
01.01.99. Jazz Master
| |
|
|
Favorite Links
| |
| |