|
| |
|
|
|
|
ORFEJA GAISM�
Orfeja gaism� tum�aj�s iel�s Mums ir cita - iesp�ja. Tev un man - klusum� - �ermen� Sastingu��s fig�r�s, bronz� park�.
Naksn�g�s ielas klusum� d�c M�la tik laba Apstiprina to klus�jo�ie nami Katr� log�, kur gunti�a deg
Es v�los ieg�t, Es v�los to sev K� rite�i krusto - sv�tru balto Krustpunkt� es st�vu Un nezinu vairs nevienu Ne tevi Ne sevi
Ziedi balti v�z� Net�lu no z�da sniegota L�dzo�i sauc - izsl�pu��s l�p�s K� p�rpl�st par mums kaisl�
Migl� pils�ta mostas M�s visi steidzam tik �oti Tik mana �na V�l Orfeja gaism�s st�v.
Jazz Master 14.04.99.
|
|
|
|
PASTA KASTE
Baltas lapas tavu gr�matu rot� Rakst�ti v�rdi - saldi Mani tav� �ir�u smar�� dzen Da�reiz ar mani sp�l�jot - maldi
Un kad pirm�s sniegp�lkstenes Jau savus ziedus laid�s Me�a p�av�, kur neviens neiet Es do�os ce��
K� tu dom�? Kur tevis s�kums rodams Var mekl�t atbildi K� m�su r�c�b� sapr�t�g� Atbild� - ce�� pareizais rodams
Un k� saule sp�d ko�i Tu uzrauc, uzrauc - gudri smaidot T� ikdienas p�rslas, lapas, saules stari Bet es skumj�s v�stuli gaidot
T� k�avas koks dz�vi iez�m�jis Sav�s rakstu piln�s lap�s Tur mani v�rdi ierakst�ti - Kr�t iek�a tav� pasta kast�
Jazz Master 20.04.99.
|
|
|
AIZ SEPTI��M J�R�M
Klusums dze� M�mi v�rdi Nomodas vakar� Viss bijis, viss ir Aiz septi��m j�r�m Vienaldz�ba mani smagi ve� K� bezatbild�ba m�s ��e�
Klusums �ovakar Negrib�s neko Un t� tas b�s Pametot laika br�d� - starbr�d� Apst�dinot to puskadr� Kur - Tur nav tevis
Aiz septi��m j�r�m Es sl�kstu vien� no t�m Zils �dens velk mani dzi��k Straumes dzi�um� sadala Manu �ermeni
Siltie �de�i pl�st Aukstie �de�i pl�st K� zieds sp�j�gs dz�vot Lietus rasas l�s�s Mans v�rds p�d�jais z�d
Da�reiz mald�mies �aj pasaul� Vai mekl�jot ce�u Kur g�ju pie tevis Kur mekl�ju tevi Aiz septi��m j�r�m
Jazz Master 15.04.99.
|
|
Favorite Links
|
| |