|
| |
|
|
|
|
OGA
Oga izaugusi tav� d�rz� Lolota, m��ota ar d�rznieku kopta. Tavas l�pas, k� s�rtas zemenes saul� Lietus - up�s t�s aug�otas, Kas s�rt� sul� p�rtaps
Sp�des ik mirkli Kr�sas iez�m�s �is - m�kslinieks glezn� S�j� d�rz� vasaras vid� Kur patiesi pa karstu jau k��st
Tik vilt�gie strazdi jauc ierasto k�rt�bu V�loties pie tevis p�c sk�psta tuv�k tikt T� sarg�jot br�numu �o Lai priec� tu visus Es - lolot�js , un d�rznieks tavs!
Jazz Master 03.03.99.
|
|
|
|
D�EZS
V�rdi skan visu laiku Cer�bas - sadzird�s m�s k�ds. Bet m�zik�, atmi��s Rapsodij�s - izskan�ju�i v�rdi
V�rdi, kas reiz sac�ti V�rdi, kas saldi V�rdi, kas r�gti Tie, kas padom� paliku�i neizsac�ti
Tuksto�iem gadu - tuksto�iem j�d�u Tie p�rvar�s laiku un tavu sirdi sild�s K� tuk�� lauk� pavasar� To kr�sos ar margrieti��m pild�s
S�koties jaunai dienai Sekojot �n�m park� - t�s zud�s Mani v�rdi park� uz soli�a Toreiz - t�l�kai dz�vei tevi r�d�s
V�rdi, kas dara m�s laim�gus V�rdi, kas m�s apb�dina Izteikt tos var da��di Visi kopum� - notis lap� Bet dzej� vienk�r�i d�ess.
04.08.98. Jazz Master
|
|
|
Ik dienas m�s apg�stam vair�k - Ik dienas m�s ieg�stam vair�k - Vair�k, ko zin�t par pa�u sevi Vair�k, ko saprast par citiem.
Pamostoties pirmdienas r�t� - agr� Es atceros, k� ziedos - pu�u smar�� Tas bijis sestdienas - tik�an�s Tavai asari�ai s�rti - s��a gar�a.
Tev devu es , da�u no sevis Tu ��mi to smaidot - prom Tagad nezi�� esot, ko nu es lai daru - Jo da�a no manis - Tev� m�jo.
K� sadal�t �o saldo s�pi - uz diviem ? M�lot tevi - Un dzenot tevi, k� nakts tauri�u prom, Kur� mani - k� v�na kausu Sausu dzer.
Jazz Master 27.01.98.
|
|
Favorite Links
|
| |