|
| |
|
|
|
|
Tu jaut�, k� pavasaris smar�o Tu jaut�, k� z�le dikst Tu jaut�, k� zeme silst Tu jaut�, k� v�rdi v�st. Nav atbildes uz visu to - man dota Tas dabas br�nums, Kas asisn�m rit�t liek- T� pa�emot �o laiku atkal no m�su dz�ves.
Man pat�k, k� tu jaut� Man pat�k, k� tu sk�psti Man pat�k, k� tu pieskaries Jo tas ir pavasara r�t�. Jazz Master 10.05.97.
|
|
|
|
DEBESS PUSES Ievelku elpu dzi�i Tur taj� pus� Austrumi aust Ievelku es dva�u saldu Tur taj� pus� Rietumi riet Un s�rtas k�avas lapas l�n�m kr�t Tie zieme�i n�k Tik sald� nekt�r� v��es Ol�ves dienvidos zied T� es st�vu starp �etr�m debess pus�m Un pateikties varam tam M�s at��iramies Un at��iras t�s vietas Nekas nav noticis t�lajos krastos Kur baltas pu�es ziedus ple� Tas dienvidu - tas saules pus� Nekas nav noticis taj� viet� Kur l�ses lietus deju sit Tas rietumu s��aj� krast� Un ziemelis , kur iep�� savu dva�u Baltas ledus l�ses kaisot Tas zieme�os - fig�ras snieg� Melnais zelts , kur savij�s ar �du K� salda l�se ��skas m�l� Sakait�tas smilt�s ekvator� - dienvidos rot�j�s T� ieelpojot elpu dzi�u Te ce�� uz vis�m �etr�m pus�m Tur ziemelis - baltais Tur dienvidi - maigie Tur austrumi - saldie Tur rietumi - valgie Tik da��di m�s esam. T�MA: WESTSIDE Jazz Master 19.02.99.
|
|
|
ASTES ZVAIGZNE Nakts vid� uzlec tava zvaigzne K� putek�i p�r�em ce�u Tu dodies uz priek�u nezin�m� t�lum� Mekl�jot, aizmirst�s vietas Un skumjas ac�s tav�s dzi��s Visuma atbl�zma taj�s Saule deg, k� svece silti Dz�v�bu m�su dv�sel�s uzturot J�b�t uzman�gam - t�l� ce�� Debes�s zvaigznes iez�m�tas - rot�jas
K� skr�jce�� ( izrot�ts)( pace��s) Pacel�an�s - prom uz nekurieni Un vai tas ir tik t�lu, ka nesajust Kaut kur starp kr�t�m tav�m Kaut kur starp plakstiem taviem K� b�kas atbl�zma zvaigz�u krastos Virzienu nor�da Nakts vid� uzlec tava zvaigzne Tik putek�i p�r�em ce�u Sr�jce�� izgaismot� uz parad�zi Kur sadegsi tu JAZZ MASTER 28.02.99.
|
|
Favorite Links
|
| |