|
| |
|
|
|
|
ROBE�A
Aiz robe�as - aiz kuras liekas nek� vairs nav Bet varb�t viss, Kas parad�zei n�kas Aiz apv�r��a , kur tuksne�i s�kas Kur tava balss pl�st v�jam l�dz
k� saldi austrumu saldumi Un ar katru manu l�pu piesk�rienu Tas izk�st, k� salds zieds.
Aiz robe�as, kur var neb�t ar� nekas Kur tuksnesis sp�l� savu kluso smil�u stabuli Kur neb�t�b� apraktas pils�tas un karmas Kur klusums p�ri �al�m virsroku atguvis.
Kas var zin�t, kas aiz robe�as sl�pj�s K� tuvoties tam, kas nezin�ms Un, kas aiz t�s robe�as Kas tav�s kr�t�s - Kas taj�s m�t.
23.10.98. Jazz Master
|
|
|
|
MADAGASK�RAS SMARAGTS
T� jahtu aizv�jo j�r� Es dodos ce�� Nezin�mo zemju , tautu, d�rgumu Mekl�jumos Daudz d�rgumu, daudz zemju pasaul� Bet tikai tu mans Madagask�ras smaragts esi
K� dzintara l�se vienojusies sol�jum� Kop� ar v�na l�si b�t Tie tavi ugun�gie mati K� baltie ro�u ziedi vienoju�ies solijum� Ar Andu kalnu ledu kop� b�t T�s tavas balt�s acis
Cik daudz nemieru uzburts gadu simtiem Viens kad otru v�lamies Un tas vai Birm� Vai vecaj� Rom� Viss m�lest�bas likumiem pak�auts
Daudz d�rgumu un daudz zemju pasaul� Bet tikai tu mans Madagask�ras smaragts esi
16.05.98. Jazz Master
|
|
|
�dens kritiens dzidrs dzestrs Ko tavas rokas ap��mu�as sarg� Klint� t�s ce�u sp�s griezt Un l�si tu izsl�pu�am no sava avota var�si tu sniegt
K� dej�, k� klus� upes run� Tos v�rdus, ko izsaka m�mi upes rad�jumi �alo�a, ko aiznes v�j� K� rom�n� , k� st�st� rakst�ti v�rdi
T� katreiz m�lot tevi K� �dens kritien� veldz�joties Tverot �dens pili p�d�jo Kas no tava avota pl�st
Daba savienojusi �deni ar akmeni Kas gadu simtiem sl�p� �o klinti Tik paciet�gi citiem ce�u lauzot Krist�los dzidros augot
T� svelme padzerties es v�los No dz�v�bas avota �� Kas �dens kritiens dzidrs dzestrs Ko tavas rokas ap��mu�as sarg�
19.12.98. Jazz Master
|
|
Favorite Links
|
| |