|
| |
|
|
|
|
Es jaut�ju - K�p�c lietus s�kas agr� maij� K�p�c p�rslas snieg oktobr� K�p�c lapas kr�t septembr� K�p�c pu�es paver pl�kstus apr�l� - S�rtos ziedos man� d�rz�
Dzirksti, k� roze nez�l� s�ta Un tava smar�a mans valdzin�jums Tavs smaids mans prieks Tu �uksti man klusus v�rdus M�ko�i debes�s, k� sniega gubas K� balti p��i, kuros tu modies Kuros tu sap�os dodies K� paste�to�u glezn� Izlauzies saules riets S�rta sv�tra - asins �rk��i Iepl�sta rozes stumbr� Salda gar�a - bi�u spiet� T� es jaut�ju - K�p�c lietus s�kas maij� K�p�c snieg oktobr� K�p�c paverot plakstus - Tu m�li mani
01.08.98. Jazz Master
|
|
|
|
Kad pirm� pu�e p�av� uzplauks Un br�n�sies par to pati Kas pirm� bija? Lietus l�ses pu�ei, sirdi un dv�seli mazg�s Lai aizmirstos un saldum� kristu Kam�n� gunti�a sp�l� Savu s�rto lugu Un nepiel�gt to ��last�bai T� sadedzina miesu, Kas reiz me�� za�oja Viss, k� m�l� Salds dz�riena bi�eris pild�s K�dreiz tas p�ri pl�st Stumbri neiztur�ju�i l�ses, up�s straum� l�st T� kam�n� gunti�a sp�l� L�dz�gi, ka tu man�s dz�slas Ugunis lej
Jazz Master 09.04.99.
|
|
|
MARMORA ROZE
Sen ziedi v�tu�i Marmora gr�d� - lapas v�tu�as Kaus�t�s, k� dzintar� Tad kad priedes raud Iekaus�ts �is v�rds Kam�r tu nakti saldi snaud Tas svaigais gars Kas me�� pavada m�s Par laiku , kad priedes augu��s T� ��s p�rmai�as Strauj� pl�sma up� Par m�su dz�vi k��st Sald� v�rak� M�kstie p��i - maig�s l�pas Neona ugu�os pils�ta klus�s K� nedodot liec�bu Noklus�s Gr�tu - r�gtu malku nor�s T� tavi so�i marmoru gl�sta Tik klusi no tev�m smar�a izpl�st Un tav� istab� - marmora gr�d� Roze iek�auta moza�k� - bij.
Jazz Master 26.03.99.
|
|
Favorite Links
|
| |