|
| |
|
|
|
|
IEDOMU AUGLIS
Saules riet� skatoties K� pastel� saule debes�s rot�j�s K� meistars kr�sas, to�us iejauc Atst�jot bl�zmu s�rto , Gunti�u no pag�ju��s vasaras.
Daudz ziedu smar�u Mana elpa elpojusi Tik daudz medus l��u - m�les gal� Avoti, kas nesa dzidrumu Dzes�ja v�lmes manas
T� saulej aukstai norietot Atst�jot v�ziju atbl�zmu �dens vi��os K� sudrabs - zelts tas rot�j�s K� apm�ns - valdzin�jums dodoties paka� Un tu, k� v�zija iznirsti - �dens roze Varb�t tas tikai mans iedomu auglis Tu, kas nesaprot, k� tevi m�l Par taviem saules ziediem
T� saule sp�l� vi��u dva�� Sudraba - zelta vi��os Un tavos matos v�zija Uzzied sudraba - zelta rota
05.10.98. Jazz Master
|
|
|
|
T� pa�emot bi�eti uz citurieni Lai p�rs��an�s vairs neb�tu Un atgrie�an�s - ar� Es v�l m�joju - m�jviet� tur tav� sird�
S�pe, kas smeldz man� T� sald�s j�t�s, k� ne��es V�tu�as vel saldu dva�u dve�s �ai v�z�, kas austrumos gleznota
Kaut p�d�jo reizi Man ac�s �� v�ze, ne��es - zieds Jo pa�emta bi�ete uz citurieni Kur atpaka� ce�a vairs nav
Tu paliec tik t�lu K� ugun� dego�s z�mejums �is K� kust�ga fig�ra liesm� Mana m�jvieta v�l m�jo - tur sird� tav�
Jazz Master 20.09.97.
|
|
|
K� klied�ta t� r�ta migla Kas manas p�av�s p�r��musi bija M�sos dzestrs v�j� - kr�t�s Kas klied� bailes Un nu - m�s dro��k skat�mies t�l�s - �aj�s p�av�s
Tik �tri gad� - gadalaiki main�s Un ar� j�t�s noska�as m�sos Reiz sird� m�lest�ba bij Reiz dv�sel� gados naids Kas pieredz� - g�ts
K� sp�l� stari aizsalu�� l�m� Un tas , k� dimants tav� kakl� Kur l�kt� saule ar debes�m tiekas
K� pateikt var, K� sajust to otr� var K� m�lest�ba no pieredzes rota Un t�los ce�os g�ta Nav viegla T� m�su T� tava neat�emama rota
Jazz Master 22. 11.98.
|
|
Favorite Links
|
| |