|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
HAVANAS CIG�RS
K� v�raks reibina - tu esi mans draugs? Nodzisu�� - r�gt� cig�ra ogl�, kas t� dedzina Sadegot manai dv�selei - T� s�p tie pasac�tie v�rdi
Sa��pojot �o pasauli tu zini, ko v�lies �ajs klusaj�s iel�s, kas pat �alas nav dzird�ju�as Izdzisis m�su sk�psts D�mu un ruma apsk�vienos
Vairs nedzied ielu muzikanti Tik naksn�gs limuz�ns Kas, k� kustonis apmald�jies Mekl� izeju no ��s gaismas
Tik tuk�as ielas �aj� nakt� Es v�los lai tu neaizej K� cig�rs m�su m�la kv�lo ��s ir tas laiks, kad laiks lai v�lo.
�onakt �o zvaig��u �irbo�� Kosmos� - visum� savij�s M�su m�la saldi s�rt� Ruma un cig�r� d�mos ievij�s
12.12.98. Jazz Master
|
|
|
|
|
|
Visas j�tas, ko d�v�ji tu man Biju�as, g�ju�as un izgaisu�as Balt� lap� - tintes burtiem Atvadu v�rdi - rakst�ti
K� m�la bij salda K� m�la bij uguns Kas m�sos k�r�s Kas m�sus pa�us sadedzin�ja
Un t� balt� lap� Kur roze z�m�ta bija Nerakst�s vairs dzejas v�rdi K� dz�rves tie lido prom Tik tintes smar�a - balt� lap�
Viss, k� lapkritim pak�auts K� v�j� s�rt�s lapas aizp�� Ar� ar laiku atmi�as m�su Tik roze s�rta uz lapas ��s Un smar�a, kas tavs parf�ms
11.08.98. Jazz Master
|
|
|
|
|
M�KSLA
Es z�m�ju tevi Es z�m�ju kluso dabu Klusi izrun�jot - es z�m�ju dzeju Es v�los lai otas klausa
Es z�m�ju tevi K� tas priec� K� tas s�p Glezna izn�ks meister'cien�ga Audekl� gadsimtiem glab�ta
T� lapas, ko kr�sas rot� Vai v�rdi �ie Varb�t m�s gadsimtiem ��ir Es zinu tur t�lum� - ugun� Tavs oreols ir
T� mainot manu pr�tu Vienm�r gaidot M�l�t p�rmai�as Es zinu Es z�m�ju tevi
Jazz Master 10.03.99.
| |
|
|
Favorite Links
| |
| |