|
| |
|
|
|
|
LAIKS
Da�reiz p�rdomu ilg�s Rut�n� lapot� v�j� Mums liekas - ikdien� Ka viss lab�kais pieder sve�ajiem!?
Neesam paguvu�i atelsties Neesam paguvu�i notraukt sviedrus Iegulties pu�u p�av� Piene�u balt�s - kr�t�s
T� ar� l�dz�gi sprie�ot Neiev�rojam savu p�rv�rt�bu Savu m�lu, kas dedzina vair�k, K� dimantu smilt�s pamestu
T� ar� rut�n� - ikdien� nepamanot Ka mums pieder zelta laiks Gan mat�rij�, gan j�t�s Tikai apst�ties un ieelpot vajag.
Jazz Master. 28.06.97.
|
|
|
|
Zvaigzne
Saules, kas mazo plan�tu silda Un visumu t�lo ap sevi T� tu ienes man� prieku un laimi Kaut kur dzi�i, dzi�i man�
Visum� kur� s�kuma nebija nekas Joni un protoni sadal�s K� jauna vibr�cija Jauna flora veidoj�s gaism�
Iek� tevis un manis Jauna plan�ta dz�vo Vai tur ar� maza dz�v�ba k�da ? K� saglab�t to ?
Jazz Master 02. 04.98.
|
|
|
R�TA BL�ZS
K� lietus pielej ielas pilnas Uz sl�do�a bru�a aizpeld P�k��� straum� - buruku�is Av�z� loc�ts, Tikai vecs bl�zs - skan Kafejn�c� tuv�j� K� lietus l�ses sit taktis, K� p�rkons uzvelk kontrabasu Un metro ska��s atbalsojas.
T� pirmdienas - r�ta bl�z� Es jaut�ju l�s�m - kurp j�s ejat ? M�s saules v�stneses - atbild t�s Ar� padebe�i k�du asari�u izraud Jo aiz t� n�k smaids Saule ac�s -tav� sej�
T� ejot pa lietu pielietu liet� Es redzu, k� daba raud K� �dens neb�t�b� aizskalo vakardienas gru�us Un es zinu - P�c t� n�ks saule - un tavs smaids
Jazz Master 06.07.98.
|
|
Favorite Links
|
| |