Moja najkratšia charakteristika:        =====> weboholik webák   :))

Takže na úvod Vám prezradím niečo o sebe. Moc toho nie je, ale podľa mna to stačí.

Volám sa Pavol Hluchý, pre niektorých aj Lopo. Mám 20 rokov. Pochádzam z Myjavy kde som chodil na základnú školu a 4 roky na SOU strojárske. Teraz opakujem :( prvý ročník na SjF STU v Bratislave.

Medzi moje záujmy patria v prvom rade počítače a všetko okolo nich. Ďalej to môže byť čítanie (hlavne pod lavicou), elektronika a elektrotechnika.

Z hudby mám najradšej klasiku, najviac baroko a jeho (podľa mna) najväčšieho predstaviteľa J. S. Bach-a. Z modernejšej je to zase J. M. Jarre, Vanessa Mae, ERA, ABBA, Michael Oldfield ...

Takže to by bolo na začiatok asi tak všetko.

Viac a podrobnejšie sa o tom všetkom a aj o inom dozviete na ďalších mojich stránkach, ktoré sú vždy zamerané na určitý okruh vecí.
Moja najčastejšia nálada: Slnko Lopo

Ak máte nejaké otázky, pripomienky alebo nejaké materiály ohľadom mojich záujmov, napíšte mi (pošlite mi ich), prosím. Samozrejme mi môžete napísať aj bez toho aby ste mi niečo posielali alebo ak potrebujete napríklad v niečom poradiť.

Ďalšie stránky

ponúkam - Predám

Repro- hudba

hack -lebka

gamepad - hry

rôzne zaujímavé stránky - KUK!

dokumenty - môj časopis

info o Vašom počítači - comp

gitara - akcie

kamoši - kamos
foto1 foto2
Talkery - prieskumník

Tieto stránky sú optimalizované pre  Explorer verzie 4.0 v rozlíšení 800x600x24bit.