AJAN Amerika ile eski SSCB arasindaki soguk savasin en hareketli yillari... Amerika, Rusya'dan istihbarat almak icin oraya bir gizli ajan gondermeye karar veriyor. Ajan icin yuzlerce aday arasindan en iyi ozelliklere sahip bir tanesi seciliyor. Ajan yapilan tum testlerden mukemmel sonuclar aliyor, Ruscasi mukemmel, hatta yerel $iveleri dahi cok iyi derecede konusabiliyor, her turlu silahi basariyla kullanabiliyor, diplomatik yetenekleri olaganustu... Secilen ajan haftalar suren cok zorlu egitimlere tabi tutuluyor ve goreve hazirlaniyor. En sonunda gorev zamani geliyor ve ajan, Rus Hava sahasina gece gizlice giren kucuk bir ucaktan parasutle atlayarak gorevin oldugu sehire yakin koylerden birinin civarina birakiliyor. Yere basariyla ve sessizce inen ajan parasut ve yanindaki diger donanimi kamufle ediyor ve yaninda getirdigi yerel giysileri giyerek civar koye dogru yola cikiyor. Sabaha karsi havanin aydinlanmasiyla koye yaklasan ajan, tarlasina gitmek icin yola cikan bir koyluye rastliyor ve ona yanasarak yerel aksanla ve mukkemmel bir rusca ile gidecegi sehre nasil vasita bulabilecegini soruyor. Koyle cevap veriyor: - Amerikali misin? $oka giren ve hayretler icinde kalan ajan cevap veriyor: - Onu da nereden cikardin? Koylunun cevabi: - Bizim buralarda pek zenciye rastlanmaz da!
TEMEL'E ANNES�NDEN MEKTUP Sevgili oglum Temel, Senin h�zl� okuyamad�g�n� bildigim i�in bu mektubu yava� yava� yaz�yorum.Art�k, senin b�y�k �ehre gittigin s�rada ya�ad�g�m�z evde ya�am�yoruz.Baban bir gazetede,insanlar�n ba��na genellikle evlerinin 2 km civar�ndaki b�lgelerde kaza geldigini okumu�; o y�zden ta��nd�k. Sana yeni adresi veremiyorum ��nk� yeni evimizde bizden �nce oturan hem�ehrilerimiz, ta��n�nca adresleri degi�mesin diye kap� numaras�n� s�k�p g�t�rm��ler.Bu evde garip bir �ama��r makinas� var. Ge�en g�n i�ine 4 g�mlek koydum, �al��t�rmak i�in duvardaki zinciri �ektigimden beri bir daha o g�mlekleri g�rmedim.Ge�en hafta sadece iki kez yagmur yagd�. ilki 3 g�n s�rd�; ikincisi ise d�rt g�n. Benden istedigin yelegi postaya verdim, ancak halan, o koca d�gmelerle paketin �ok ag�r olacag�n� s�yledi; o y�zden d�gmeleri kopart�p yelegin cebine koyduk.Orada bulabilirsin. Sevgiler, Annen (Safinaz) NOT : Sana biraz da para g�nderecektim ama zarf� bir kere yap��t�rm�� bulundum.
E��EK Birg�n Temel e�egiyle k�y�ne d�nerken yolda g�rd�g� elma bahcesindeki elmalardan tatmak ister.Bahceye girer ve e�eginin �st�nde kolayca eri�tigi elmalarla bir g�zel karn�n� doyurur.Tam ayr�lacag� s�rada bahce sahibi ikisini de g�r�r ve yakalar..�nce bir g�zel e�egi d�ver, ard�ndan da Temel'i pataklar.Dayaktan sonra dayanamayan Temel sorar : - Tamam t�vd�n, anlad�k ta sana pir�ey sormak isteyrum! - Sor bakal�m. - Neden �nce beni degul de e�egi d�vd�n ? - Seni �nce d�vseydim e�ek kacard� da ondan !...
D�V�� Japon'un biri Rize'de bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmus: - Var mi aranizda delikanli, varsa ciksin disari! Tahmin edeceginiz uzere Temel kapiya dogru yurumus. - Cikiyorum ulan, gorelim bakalim erkekligini! Birkac dakika sonra Temel agzi burnu dagilmis kahveye geri donmus. Pesinden de Japon kasilarak iceri girmis. Temel'i gosterek soylenmis: - Kore - Teakwon Do! Ertesi gun Japon yine gelmis.Yine meydan okuma. Yine Temel'den rest. Ve birkac dakika sonra kapida yine agzi burnu dagilmis bir Temel! Ve pesinden kasilarak yaptigi oyunu aciklayan Japon: - Cin - Kung Fu! Ertesi gun yine ayni hikaye: dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmis Temel ve hergun degisik bir stil kullanan Japon: - Japon - Karate! Ve bir sonraki gun Japon yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmus.Japonun restini goren yine Temel olmus. Birkac dakika sonra herkes surati dagilmis bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafi kanlar icinde kapida belirmis! Temel de hemen arkasindan gelmis, Japon'u gosterek gulumsemis: - Toyota - Kriko
WOSWOSU B�L�R M�S�N? Adam otoyolda Porshe'nin tad�n� ��kart�yor, sol �eridi tutturmu�, �n� a��k gidiyor. Sa� �eritten bir Vosvos h�zla yan�ndan ge�iyor, Vosvos'un ��f�r� pencereden kafas�n� ��kart�p Porshe �of�r�ne ba��r�yor: "Sen Vosvos'u bilir misin Vosvos'u?" V�nl�yor Vosvos gidiyor. Porshe sahibi bir vites k���l�yor bas�yor gaza, Vosvos'u yakalay�p ge�iveriyor. O s�rada Vosvos �of�r�ne de bir nazar (�� numaral�) at�yor. Otuz saniye sonra Vosvos yine sa� yan camda beliriyor ve h�zla ge�erken �of�r� camdan ba��r�yor: "Sen Vosvos nas�ld�r biliyor musun..." Vynnnn! Vosvos Porshe'yi yine ekiyor! Porshe sahibi yine yakal�yor lakin Vosvos yine ge�iyor ve ���l�k at�yor: "Vosvos nas�l Vosvos?" Porshe bu sefer iyice gazl�yor, tam Vosvos'u yakalayacak... Vosvos yoldan ��k�p bir a�aca bindiriyor. Allah'tan hava yast�klar� �al��m�� �l�m yok, adam sadece �okta, Porshe sahibi yan�na yakla��yor: "Karde�im senin neyine Porshe ile yar��mak, bir de insan� tahrik ediyorsun her ge�i�inde "Sen Vosvos'u bilir misin" diye... Vosvos'cu konu�ur: "Seni yar��a tahrik etmiyordum ki..." "Ya ne yap�yordun?" "Sen Vosvos'u biliyorsan freni nerede diye soracakt�m!"
KIZ PAZARLI�I K�y�n agas�n�n o�lu komsu k�y�n agas�n�n k�z�na sevdalan�r. Oglan�n babas� amcalar� toparlan�p kom�u agan�n k�z�n� istemeye giderler.Kar�Ilama fasl�ndan sonra pazarl�k ba�lar. K�z�n babas� a� g�zl� oldu�u gibi k�z� vermeye de pek niyeti yoktur. isi yokuta s�rmeye baslar... - 5 inek,1boga isterim... Oglan taraf� k�z� almaya kararl�d�r : - Veririz agam... - 100 bas da koyun isterim... - Veririz agam.. - Dere boyundaki 5 tarlan�zdan birini isterim... - Veririz agam.. K�z�n babas� iyice bast�r�r : - 6 metre alt�n kordon isterim.. Oglan taraf� birbirine bakar : - Onu da veririz agam.. K�z�n babas� kendince son darbeyi vurur : - Damatta 30 santimlik alet isterim... deyince oglan�n babas�, amcalar� yerlerinde ��yle bir k�m�ldan�p birbirlerine bak�p ka� g�z ederler. OglanIn babas� derin bir nefes al�p cevab� yap��t�r�r : - KESTiRiRiZ BE AGAM !
Temel ise girmis. Maasini alinca ne gorsun, zarfin icinde 10 milyon lira fazladan var.Temel hic sesini cikarmamis, parayi guzelce harcamis. Sonraki ay, zarfin icinde 5 milyon lira eksik bulmus. Hemen mudure cikmis ve demiski: -Mudur pey bu nedur? -Ne nedir? der mudur -Maasimdan 5 milyon lira almissinuz, pen poyle seyu asla kabul etmem. -Iyi tamam da gecen ay sana 10 milyon lira fazladan verince niye sesini cikartmadin? -Penum prensibimdur daima ilk hatayi affederum.
Ihtiyar Kizilderili Film ekibi, sahra colunun kizgin gunesi altinda cekim yapmaktadir. Zor sartlar altinda calisirlarken, ihtiyar bir kizilderili sete dogru yaklasir ve yonetmenin yanina giderek soyle der, "...Yagmur, yarin !" ve gider... Sasiran yonetmen,ertesi gun yagan yagmuru hayretle izler. Bu sirada ihtiyar kizilderili yine gelir, "..Firtina, yarin!"der ve aniden uzaklasir. Gercekten de muthis bir firtina cikar ve colu birbirine katar. Yonetmen emreder, "Cabuk bana o kizilderiliyi getirin! istedigi parayi verin. O olmazsa biz bu filmi bitiremeyiz!".Adamlar, kizilderiliyi bulur ancak yasli apaci bir turlu razi olmaz.En sonunda teklif edilen bir milyon dolari reddedemez ve adamlarla birlikte kampa gelir. 1 ay boyunca,ihtiyar kizilderilinin soyledigi her sey tutar, yagmur der yagmur, col firtinasi der, col firtinasi, kavurucu sicak der,kavurucu sicak...Yonetmen gayet memnun mesut durumda filmi cekmeye devam eder. Derken bir gun yasli kizilderili susar ve hicbir sey soylemez. Yonetmen, "nasil olsa gecer"diye dusunurek bekler. 1 gun, 2 gun, 1 hafta, 1 ay derken yonetmenin sabri tasar ve kizilderiliyi bir kenara cekerek ofkeyle sorar,"Bana bak! sana bu is icin dunyanin parasini odedim!bir an once marifetlerini gostermeye baslamazsan seni buradan atacagim!". Kizilderili omuzlarini silker, "..Radyo,kirildi!"...
PAMUK PRENSES, HERK�L VE QUSIMODO (NOTRE DAME' IN KAMBURU) BIRARAYA GELMISLER HERK�L PAMUK PRENSES'E SEN HALA D�NYANIN EN G�ZEL KIZIMISIN DIYE SORMUS. PAMUK PRENSES AYNAYA SORMALIYIM DEMIS GITMIS, GELMIS EVET DEMIS HALA D�NYANIN EN G�ZEL KIZI BENMISIM. PEKI SEN HERK�L, D�NYANIN EN KUVVETLI ERKEGI HALA SENMISIN DIYE SORMUS PAMUK PRENSES. BILMEM DEMIS HERK�L HADI DEMIS GITDE AYNA YA SOR. GITMIS ,GELMIS EVET DEMIS D�NYANIN EN G�CL� ERKEGI HALA BENMISIM. PEKI DEMIS HERK�L QUSIMODO' YA, SEN HALA D�NYANIN EN CIRKIN INSANIMISIN? BILMEM DEMIS QUSIMODO. GIT DEMISLER AYNAYA BIR SOR. GITMIS ,GELMIS,,, EEEEEEEEEEE DEMISLER NE DEDI AYNA SANA. YAHU DEMIS QUSIMODO, REHA MUHTAR DA K�M?????????????????
VETER�NER Uzun ve yorucu bir ask ve sevisme seansindan sonra doktor az otesinde uyuklayan hastasina bakarken birden cok fena halde sucluluk duygusuna kapilmis. Panikler gibi olunca icini rahatlatmak icin kendi kendine soylenmeye baslamis "sakin ol Howard sakin ol... O kadar da dert etme kendine.. Bu dunyada hastasiyla sevisen ilk ve tek doktor sen degilsin.. Pek cok doktor yapmistir bunu.. Tam o sirada kalbinin derinliklerinden gelen vicdaninin sesini duymus. "Ama Howard sen veterinersin..."
KUR�UN Bir gun hamile bir kadin magazada alisveris yaparken, bir catisma cikar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldirirlar. Doktor ameliyat sonras� kadina: -Hanimefendi hayati tehlikeyi atlattiniz.Ancak iki kursunu cikaramadik.Bunlardan biri dogacak olan kiz cocugunuza digeri ise erkek cocugunuza isabet etmis.Simdi cikarirsak olurler.Ancak uzulmeyin ileride bu kursunlari vucutlarindan atarlar Kadin dogum yapmis.cocuklar saglikli.Aradan yillar gecmis.Kiz cocugu bir gun bahcede oynarken "Anne anne cabuk gel."diye bagirmis. Annesi telas icinde "Ne oldu kizim" diye kosmus. - Bak anne vucudumdan bir demir parcasi cikti. Kadin sevinmis.- Telaslanma.Doktor amcan demisti.Bak kursunu vucudundan attin.Bundan birkac gun sonra bu kez erkek cocuk bagirmis. - Anne anne cabuk gel. Kadin yine telasla kosmus. - Ne oldu oglum? - Anne, masturbasyon yaparken kediyi vurdummmm
� �ki papaz barda otururken biri digerine "bu dunyanin hali ne olucak" diye sormu� digeri ya sava� ��kacak ya ��kmayacak, e�er sava� ��karsa iki mesele var ya askere al�rlar yada almazlar, almazlarsa mesele yok al�rlarsa iki mesele var ya piyade oluruz ya s�vari s�vari olursak mesele yok piyade olursak iki mesele var ya �n cephede sava��r�z ya arka cephede arkada sava��rsak mesele yokda �nde olursak iki mesele var ya �l�r�z yada hitlerin eline d��eriz �l�rsek mesele yok hitlerin eline d��ersek iki mesele var ya sabun oluruz ya ka��t oluruz sabun olursak mesele yok ka��t olursak iki mesele var ya gazete oluruz ya tuvalet ka��d� oluruz gazete olursak mesele yokda tuvalet ka��d� olusak iki mesele var ya �nlerini silerler yada arkalarini �nlerini silerlerse mesele yokda arkalar�n� silerlerse i�te o zaman boku yedik.....!!
� Yaramaz bir �ocuk yeni servisiyle okula gider... ��f�re d�n�p: amca senin annen tavuk baban horoz olsaydi sen ne olurdun der. ��f�r civciv olurdum der. Aradan birka� dakika ge�tikten sonra �ocuk tekrar gelir ve amca senin annen k�pek baban k�pek olsaydi sen ne olurdun der. ��f�r k�pek yavrusu der. �ocuk rahat durmaz ve bu soulara devam ederken ��f�r sinirlenir ve bir soruda ben soray�m der... Senin annen fahi�e, babanda pezevenk olsaydi sen ne olurdun? diye sorar �ocukta "servis ��f�r� olurdum."
� T�kabasa dolu olan otob�ste ya�l� bir adam ayakta zar zor durmaya �al���yormu�. oturan bir gen� bilmi� bilmi� ya�li adama oturdu�u yerden "amca amca bastonuna lastik takarsan kaymass�n" demi� ya�li adamda "o�ul" demi� "babanda o lasti�i zaman�nda taksayd� �imdi orada ben oturuyor olacakt�m."
� Bir kartalla bir essek u�a�a binm��ler. Havaland�ktan sonra kartal dugmeye bas�p hostes� �a��rm��. Hostes gelip: buyrun efend�m, ne istemi�tiniz dem�s. Kartal: "hii� oyle ibnelik olsun d�ye bast�m" hostes fesupanallah �ekip gitmi�. Ama kartal iki de bir hostesi �a��r�p hostes ne istedi�ini sorunca "hii�...ibnelik olsun diye bas�yom." diyormu�... Bu i� bizim esse�in de �ok ho�una gitmi�, o da ayn� �eyi yapmaya ba�lam��... Sonunda hostes cok sinirlenmi�, pilota gidip durumu anlatm�� p�lot: "at ikisini de a�a��" demi� hostes geri d�n�p bunlar� tuttu�u gibi u�a��n kap�s�na g�t�rm��, tam atacakken kartal essege: "bak bu birazdan bizi a�a�� atacak. Ben u�abiliyorum, sen ucabilir misin? essek saf saf "hay��r" demi� kartal "lan madem u�ma bilmiyon, nedemeye ibnelik yap�yon" dem�s...
G�NAH �IKARTMA Papaz her pazar oglen kasabadaki ahalinin gunah cikartmasini dinler ve de onlara yol gosterirmis. Olur ya rahibi baska bir kasabadan bir davet icin hafta sonu icin cagirmislar. Papaz hem gitmek istiyor hem kliseyi kime birakacagini bulamiyormus. Sonunda klisenin tam karsisindaki sinagoga gidip durumu kasabanin hahamina anlatmis. Haham nasil olur ben sizin kurallari hic bilmemki desede papaz ben vaaz verdikten sonra sana ogretirim cok kolay bir iki kere beraber gunah cikartanlara nasil cevap verdigimi gorsen hemen anlarsin demis. Hahamda Tanri katinda bir din adamina yardim edecegi icin boynu bukuk kabul etmis. Pazar gunu gelmis papaz ile haham birlikte odaya girip gunah cikartmaya gelen birinci kadini dinlemisler: *Muhterem peder *Evet yavrum demis papaz. hahamda dinlemede. *Muhterem peder. ben tam uc kez zina isledim. Ama cok pismanim. bana bir yol goster de bu gunahtan arinayim. *Yavrum kudus taraf�na don ve Kutsal bakire meryem ana ile ilgili bir dua oku cikarkende kumbaraya 100 dolar at gunahindan arinmis olursun.Ve kadin papazin dedigini yapmaya gider. Derken bir baska kadin gelir. *Muhterem peder. *Efendim kizim. haham bu sefer de sesiz dinliyor. *Muhterem peder. ben tam uc kez zina isledim. Ama cok pismanim. bana bir yol goster de bu suclardan arinayim. *h�mmmm. Yavrum kudus taraf�na don ve Kutsal bakire meryem ana ile ilgili bir dua oku cikarkende kumbaraya 100 dolar at gunahindan arinmis olursun. der kadin tesekkur edip papaz in dedigini yaparken Papaz da hahama doner ve anladin dimi der ve bir kosu arabaya binip yola cikar. Bizim haham odada bir baska gunahkar beklerken bir kizin geldigini duyar. *Muhterem peder. Haham ogrendigi gibi evet yavrum der... *Muhterem peder. ben tam iki kez zina isledim. Ama cok pismanim. bana bir yol goster de bu suclardan arinayim. Cok utaniyorum der. haham dusunur ve cevap verir. *Yavrum uzulme. Su anda bir kampanyamiz var. Sen git bir zina daha yap.sonra gel kudus taraf�na don ve Kutsal bakire meryem ana ile ilgili bir dua oku cikarkende kumbaraya 100 dolar at gunahindan arinmis olursun.
Yolcular u�a��n yan�nda otob�sten inmi�ler... Bavullar�n� g�steriyorlar. Bir bakm��lar u�ak �irketinin minib�s� yanlar�nda durmu� i�inden kaptan pilotla, yard�mc� pilot inmi�ler... Yolcular fena halde �a��rm��lar... Nas�l �a��rmas�nlar... Kaptan pilotun elinde bir beyaz baston. Kolunda �� noktal� bant, yard�mc� pilotun elinde bir k�pek tasmas�... Tasman�n ucunda bir k�pek... Sa�a sola �arparak �yle ilerliyorlar u�a�a... "�aka herhalde" demi� yolcular, dolu�mu�lar u�a�a... U�ak pistte h�zla ilerlemeye ba�lam��. Yolcular�n g�zleri camda. U�ak h�zlanm��... Yolcular endi�elenmeye ba�lam��lar... U�ak daha h�zlanm��. Pistin sonu h�zla yakla�maya ba�lam��... U�ak iyice h�zlanm��... Baz� yolcular paniklemi� dua etmeye ba�lam��lar. U�ak son h�za ula�m��. Bu arada pistin sonuna da ula�m��. 10 metre sonra betonun bitip �imlerin ba�lad���n� g�ren yolcular deh�et i�inde ���l��� basm��lar... Tam o anda da kaptan pilot levyeyi sonuna kadar �ekmi�... U�ak tam pist biterken tekerleklerini yerden kesmi�, havalanm��. Kaptan pilot arkas�na yaslanm��. Derin bir nefes alm�� ve yard�mc� pilota d�nm��: Biliyor musun? demi� Bir g�n ���l�k atmayacaklar ve hepimiz �lece�iz...
B�R AVUKAT VE SARI�IN KADIN Bir avukat adam ve bir sarisin kadin Newyork'tan Los Angeles'a giden ucakta yan yana oturuyorlarmis. Yolculuk uzun surdugunde avukat gecen zamani eglenceli kilmak icin bir oyun dusunmus ve kadina dogru egilerek bir oyuna ne dersin?" diye sormus. Kadin yorgun oldugundan avukati kibarca reddetmis ve uyumak icin gozlerini kapamis. Ancak adam israrla kadina "oyun cok kolay, ve eglenceli.Sana bir soru soracagim. cevabi bilemezsen bana $ vereceksin,bilirsen ben sana. ve sonra sen soracaksin." Kadin yine kibarca reddetmis ve uyumaya calismis.Adam, kadin sarisin oldugu icin oyunu kolayca kazanacagini dusunerek israrlarini arttirmis. Bir teklif daha yapmis. "Eger cevabi sen bilemezsen bana $5 verirsin,eger ben bilemezsem sana $50 veririm" demis. Kadin israrlara dayanamayarak bu yeni teklifi kabul etmis. Adam ilk soruyu sormus. "Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir?" Kadin tek soz soylemeden cantasindan $5 cikarip adama uzatmis. "Simdi sira bende" diyerek sorusunu sormus. "Tepeye uc ayakla tirmanip dort ayakla asagiya inen sey nedir?" Adam kadina saskin saskin baktiktan sonra laptop bilgisayarini cikarmis, kayitli bilgilerinden arastirmis,yok. Internetten arastirmis, yok. Email ile tum arkadaslarina sormus,yok. Bir saat sonra adam yenilgiyi kabul ederek cevabi aramaktan vazgecmis ve cuzdanindan $50 cikarip kadina uzatmis. Kadin kibarca parayi alip cantasina koyduktan sonra uyumak icin hazirlanirken, adam yenilmenin verdigi aciyla sormus "cevap ne?". Kadin yine tek kelime etmeden cantasini acmis ve $5
C�N Hafta sonunu hem dinlenmek, hem spor yapmak i�in planlayan gen� kar�-koca, kentten hayli uzaktaki golf kul�b�ne gitmi�ler.. Gen� kad�n topa bir �akm��.. �ang�r.. A�aclar�n aras�ndaki bir k�y kulubesinin cam� parampar�a.. �zur dilemek i�in ko�arak gitmi�ler.. K�r�k cam�n arkas�nda, odan�n ortas�nda golf topu, topun yan�nda k�r�k bir �i�e.. �i�enin yan�nda Brad Pitt mi desem, Banderas m�, bir yak���kl�.. "�z�r dileriz, tazmin ederiz" derken kar� koca, delikanl� bir i�aretle onlar� susturmu�. "Ne �z�r�, as�l ben size te�ekk�r bor�luyum" diye.. Kar� koca �a�k�n �a�k�n bakarken anlatm��.. "Ben cinim.. Tam 3 bin y�ld�r bu �i�enin i�inde hapistim. Sizin topunuz �i�eyi k�rd�, beni kurtard�. �imdi ikiniz de benden bir �ey dileyin.. Aynen yapaca��m. Yaln�z dileklerinizin yerine gelmesi, benim dile�imi de sizin kabul etmenize ba�l�.. Yani iki sizden bir benden.." "Peki" diye atlamis, koca sevincle.. "Bankada 10 milyon dolarim olsun.." "Oldu" demi�, cin.. Kad�nad�nm��.. "Ya siz.." "�ehrin en guzel villasi benim evim olsun. Saraylar gibi.. Hizmet�ileri, u�aklar�, bah��vanlar� ile.." "Oldu" demi� cin.. "�imdi s�ra bende.. Ne olur garip bulmay�n.. �� bin y�l bu �i�enin i�inde.. �yle �zledim ki.. Bu gen� ve g�zel kad�nla bir kez sevi�mek istiyorum, bu d�nyadan kaybolup cinler dunyas�na gitmeden �nce.." Gen� kad�n yak���kl�ya i�ten i�ten bakarken, koca �nce k�zar gibi olmu�, sonra d���nm��.. "Bu cin.. Yokolup gidecek. Kimse de bilmeyecek. Bankada 10 milyon dolar, 10 milyon dolarl�k da bir saray.. Bu f�rsat ka��r�l�r m�?.." Cinle kad�n, yan odaya ge�mi�ler.. Kendilerini yata�a atm��lar.. Tam 2 saat s�ren bir unutulmaz seans.. Sonunda kad�n giyinirken, cin sormu�: "Kocan�z ka� ya��nda?.." "Otuzbe�" demi� kad�n.. "Niye sordunuz?.." "Bu devirde, bu ya�a gelmi�, hala cinlere inan�yor da..
ZEVK MESELES� Yer transilvanya , mekan transilvanya. 2 nin en �nl� vampir bari. Buraya sadece vampirler girebiliyorbir gecesiyah tre�kotlu biri iceri girer tumm vampirler bakar . kimse tanimaz, hepsi killanir bizim eleman bara oturur barmene bir bardak sicak su der. vampirlerin hepsi adama doner ,hava gerginlesir her an cingar cikabilir , neyse sicak su gelis bizimki elini cebine atar , vampirlerin hepsi ayaga kalkar stress diz boyu adam elini cebinden cikarip elinde kullnilmis bir orkit ...... adam gayet sakin bunu suya daldirir ve der ki BEN POSETTE SEVERIM he he he adamin biri ispanyaya gider , lokantada yemey yiyecek ilginc bir sey deneyeyim der , garsona su " adamin yediginden yiyecem der ve rastgele bir musterinin yedigi seyi ismarlar . yemegi cok begenir bundan sonra ispanyaya her gelisinde ayni emegi ismarlar. Yine bir gidiste ayni emegi ismarlar ,ama bu sefer porsiyon ufalmistir ve yemek te ne tatsiz , tuzsuz hale gelmistir Garsonla muhabbete koyulur . - Bu surekli yedigin sey nedir ? - Efendim o arenada olen bogalarin tashaklarindan yapilir. - Himm ilginc ,peki bugunku niye oyle kotuydu - Malesef her zaman boga olmuyor efendim
ARABANIZIN MARKASI NE ? Ayni aracta seyahat eden 3 kisi bir kazadan sonra obur dunyaya gocmusler. Hemen hesap meleginin onunde kuyruga girmisler. Melek birinciye sormus? -"Iyi bir adam mi idin?Karini hic aldattin mi?" -"Tum kurallara uygun davrandim ve karimi da hic aldatmadim" Melek ekrana bakmis, -"Dogru soyluyorsun.Sana cennette en guzel yerlerden birini tahsis ediyor ve super bir Mersedesle seni gonderiyorum" Melek ikinciye sormus? -"Iyi bir adam mi idin?Karini hic aldattin mi?" -"Ufak tefek kacamaklarim olmustur ama genelde iyi idim" Melek ekrana bakmis, -"Dogru soyluyorsun.Cennette orta sinif bir yer tahsis ettim ve bir Uno ile seni gonderiyorum" Melek ucuncuye sormus -"Iyi bir adam mi idin?Karini hic aldattin mi?" -"Valla yakaladigim her firsati degerlendirdim.Guzel bir hayat surdum.Cok kadinla beraber oldum ama icimde kotuluk yoktu" Melek ekrana bakmis -"En azindan dogru soyluyorsun,mert ve icinde kotuluk olmiyan adamsin.Seni de cennete gonderiyorum. Disarda bir Mobilet var. Bin ve git" Arkadan yola cikanlar bir sure sonra bir bakmislar,Mersedesli arkadaslari arabayi kenara cekmis agliyor -"Ne oldu? Ne bu durum?"sormuslar. -"Biraz once karimi gordum. Patenle ilerlemeye calisiyordu"
D���� Orta yasli yakisikli, barda yalniz basina oturan fevkalade seksi sarisinin yanina oturmus.. Laf lafi, laf kapiyi acmis tahmin edersiniz. Hangi kapiyi.. Yatak odasinin kapisini tabii. Soyunmuslar.. Bembeyaz carsaflarin uzerine uzanirlarken seksi sarisin sormus: "Siz discisiniz galiba.." "Evet" demis adam, biraz saskin.. "Nerden anladiniz?.." "Yataga girmeden once ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titizsabunladiniz, ona dikkat ettim de.." Yarim saat sonra, seksi sarisin bir daha mirildanmis: "Siz sadece disci degil, cok buyuk, cok usta bir disci olmalisiniz!.." Adam hafiften kasilmis.. Yatagin basucundaki sigara paketine uzanirken magrur magrur sormus: "Peki bunu nerden anladiniz?.." "Hicbir sey hissetmedim de.." 4 KAPLUMBA�A Dort kaplumbaga piknige cikmaya karar veriyorlar. Erzaklari hazirlayip yola koyuluyorlar. Bir yil, iki yil, bes, on yil derken 30 yil sonra piknik yerine variyorlar. Hemen erzaklari cikariyorlar, gazozlar, yiyecekler, hersey ortaya cikiyor. Gazozlar da sise gazoz. Ve acacak YOK! Tek cozum, birinin eve gidip acacagi alip getirmesi. Dogal olarak en genc kaplumbagayi seciyorlar. Genc eleman: - Giderim, ama bir sartim var. , der ve ekler. - Buradaki yiyeceklerin hicbirine ben gelinceye kadar dokunulmayacak. Digerleri de bunu kabul eder. Elemanimiz yola cikar. Aradan bir, iki, on, yirmi yil geger. Bu arada yasli kaplumbagalardan birisi fenalasir. �lmek uzeredir. Arkadaslari ne yapsa faydasiz. Kaplumbaga'nin son dilegi olup olmadigini sorarlar. O da: - Gerci genc kaplumbagaya soz verdik ama, suradaki sarmalardan bir tanesini yesem olur mu? , der. Digerleri de kiramaz ve: - Elbette! , diyerek, sarmalardan birini verirler. Tam agzina atacagi sirada genc kaplumbaga calilarin arasindan firlar ve: - Gitmiyorum iste, gitmiyorum!
Galatada bir balikci bagiriyor -canli balik canli balik Ermeni bir teyze yaklasiyor ve ermeni aksaniyla soruyor. -evladim baliklar tazedir? -canli balik,canli balik!!! -evladim baliklar tazedir? -teyze canli diyoruz ya iste!!! -a evladim ben de canliyim fakat tazeyimdir?
Babas�ndan para isteyen gen� ile para veremiycegini anlatmaya �al��an baban�n SEVG� dolu konu�mas�:)) Sevgili Babac���m, burada telefon haTLlar� bozuk,g�r��emedik o nedenle yaz�yorum. kaTLan�lmas� zor bir durumday�m. aTLatabilmek i�in biraz destek gerek. bir anlamda lastik paTLad� diye d���nebilirsin,durumu anlam��s�nd�r. anneme s�yle,eTLi pilav�n� �ok �zledim. O�lun Sevgili o�lum; ne kadar NAHif oldu�unu d���n�yor, bunu kalbinin temizli�ine yoruyorum annenle tatilimiz s�ras�nda �e�itli NAHiyelere u�rayarak dola��yoruz. annene kalsa NAHc�vana kadar gidece�iz. �yilik haberlerini ald�k. Hatlar�n d�zelsin telefonla da g�r���r�z Baban
Bir kasabay� sel basm��...sular giderek y�kselirken halk panik i�inde ka�maya ba�lam��.Kilisedeki herkes da��l�rken papaz"ben y�llard�r tanr�ya kulluk ederim...hep onun yolunda �al��t�m tanr� beni kurtar�r" demi�...ka�mam��... sular iyice y�kselirken papaz kilisenin bir �st kat�na ��km��.. bakm�� insanlar kay�klarla ge�iyorlar... kay�ktakiler "hadi peder atla kay��a" demi�ler "yok tanr� beni kurtar�r" demi�... sular y�kselmeye devam etmi�..papaz kilisenin �at�s�na ��km��... ge�en ikinci kay�ktakiler "hadi peder �ok ge� olmadan atla" demi�ler. "Hay������r tanr� beni kurtaracak biliyorum" demi�... sular y�kselmi� iyice...papaz dire�e t�rmanm��...bakm�� tepesinde bir helikopter..."inat etme peder gel bizimle" demi� insanlar... "olmaz tanr� beni kurtaracaaaaak" demi�.. sonunda sular y�kselmi� ve papaz bo�ulmu�...��km�� tanr�n�n huzuruna...surat�ndan d��en bin par�a... "ben sana k�st�m tanr�m"demi�..."bunca y�l yolundan ayr�lmad�m bir kere ba��m s�k��t� beni kurtarmad�n". Tanr�"sana iki kay�k bir helikopter yollad�m ya daha ne yapay�m"
G�zel bir bahar g�n�n�n sabah�nda �ETT ��f�r� garaja gider, otob�s�n� �al��t�r�r ve yola ��kar. Sorunsuz bir �ekilde bir duraktan di�erine ilerler yolcular�n� al�r, indirir. Derken; dura��n birinde iriyar�, g��l� kuvvetli ve olduk�a tehlikeli g�r�n��e sahip bir adam otob�se biner. ��f�re sert bir bak�� f�rlat�r ve, "Karag�mr�kl� bilet atmaz." diyerek arkadaki bir koltu�a ge�er ve oturur. Ertesi g�n, ondan sonraki g�n ve herg�n ayn� �ey tekrar olur. Karag�mr�kl�,ayn� s�zlerle ve ayn� sert bak��larla bilet atmadan koltu�a ge�ip oturur. Bu durum otob�s ��f�r�nde kompleks yaratmaya ba�lar. Hat de�i�tirme dilek�esi de red edilince son �are olarak bir jimnastik kursuna yaz�l�r. Her ak�am devam etti�i kursta; Judo, karate, aikido ve benzeri t�m d�v�� teknikleri konusunda ihtisas yapar. Yaz�n sonlar�na do�ru, kendine g�veni olan iyi bir d�v�� ustas� haline gelmi�tir. Kurslar� bitirdi�inin ertesi g�n� tekrar otob�s�yle yola ��kar. Uzaktan, Karag�mr�kl�'n�n durakta bekledi�ini g�r�r. Sinirini gizlemeye �al���rken, di�lerini g�c�rdatarak otob�s�n kap�s�n� a�ar. Karag�mr�kl� otob�se biner, ��f�re sert bir bak�� f�rlat�r ve, "Karag�mr�kl� bilet atmaz." diyerek ilerleyecekken tam o s�rada, s�k� bir kavgaya haz�r olan ��f�r birden koluna yap���r, "Neden atm�yor mu�sun ! ??" ��f�re �a�k�nl�kla bakan adam ��yle der, "Karag�mr�kl�'n�n mavi kart� var."
Bir g�n kadinin biri kocasini altatir ve o sirada cocugunu olayi g�rmesin diye dolaba koyar ve oynasin diye eline bir de oyuncak ayi verir.Derken kadinin kocasi eve gelir. Kadin, sevgilisini hemen oglu�nun oldugu dolaba saklar. Olaydan habersiz olan koca karisini ciplak g�r�nce hemen yataga girer. Bu sirada dolapta cocuk adama elindeki ayiyi g�stererek -Amca ben sana bu ayiyi satacagim der. Adam; -Gerek yok yavrum almayacagim diye cevap verir, fakat cocuk ; -O zaman bende seni babama s�yleyecegim diyerek tam disaricikarken adam oyuncak ayiyi almak zorunda kalir.Aradan 5 dakika gecmedencocuk; -bana ayimi geri ver der. Adam; -biraz �nce aldim geri vermem deyince cocuk; -bende seni babama s�ylerim der ve tam disari cikarken adam ayiyi geri verir. 5 dakika sonra cocuk ayni sekilde ayiyi adama satar ve geri alir. Bu b�yle sabaha kadar devam eder. Sabah olur kadinin kocasi ise gidince sevgilisi de evden ayrilir. Aradan birkac g�n gecer ve cocuk yaptigina pisman olur ve annesine ; -Anne, ben cok k�t� birsey yaptim nasil rahatlarim der. Annesi de; -bak oglum karsida kilise var, git g�nah cikar rahatlarsin der.Bunun �zerine cocuk Kiliseye gider, g�nah cikarmak icin rahip�in yanindaki kabine girer ve cocuk; -amca benim bir ayim var derken rahip s�z�n� keser ve; -almiyorum lan essogluessek almiyorum param bitti, der!!.
Adamyn biri birg�n fel� olan bir arkada��n� ziyaret etmi� Sohbet s�ras�nda fel�li arkada�� adama terliklerim yukar�da kalm�� onlar� bana getirirmisin l�tfen" diye rica etmis. Adam yukar� ��km�� , bir de ne g�rs�n!! Fel�li arkada��n�n afet gibi dipdiri iki k�z� varm��... Hemen pratik zekas�n� �al��tyrarak "Babaniz beni sizinle yatmak icin g�nderdi" demis. K�zlar " Nasil olur!! Imkan yok demisler!"Adam " Inanm�yorsan�z soral�m" demi� ve asag�ya seslenmi� "IKISINIDEMIIII!". Felcli adam bag�rm�� "IKISINIDE! IKISINIDEEEE!!"
Sihirli bir kurbaga ormanda yalniz yasiyomus. bi gun etrafi gezmeye cikmis ve onune ilk cikan bir ayi ve tavsana kiyak yapmak istemis. "3 sey dileyin benden ne dilerseniz" demis. ayi - bu ormandaki tum ayilar disi olsun ve hepsi bana hasta olsun demis. kurbaga hemen yerine getirmis istegi tavsan - bana bi kask ver demis o da hemen olmus ama ayi icinden "manyak mi bu tavsan cuvalla para istesin istedigi kadar kask alsin. deli bu yaaa" demis. ikinci istek olarak ayi yine -yan ormandaki tum ayilar disi olsun ve hepsi beni arzulasin demis. trilink!!!! o da tamam. tavsan - bana bi motosiklet verin dems ve yerine gelmis ama ayi iyicene sasirmis. bu tavsan deli olmali diye dusunmus. sira gelmis son isteklere ayi -bu gezgendeki tum ayilar disi olsun ve hepsi benim yanimda olsun demis. kurbaga bu istegi de hemen yerine getirmis. tavsan once kaski takmis, motora binmis. marsi calistirmis. ve istegini son istegini soyleyip gaza basmis: - bu ayi ibne olsun
Bir Amerikal�, bir Rus, ile Temel hotelde kal�rken gece yar�s�nda yang�n ��kar.Panik i�inde ��� de yukar� katlara ko�ar, ama kurtulu� yok. �aresizlik i�inde Amerikal�, odada duran bir �emsiye bulur, "Ba�ka �ans�m yok" diyerek �emsiyeyi a��p atlar. �emsiye sa�lam ��kar. Onu para��t gibi kullanarak Amerikal� sa� salim yere var�r.Bunu g�ren Rus, yandaki odada ba�ka bir �emsiyeyi bulup para��t gibi kullanarak o da kurtulur. �kisi de yukar�ya bakarak merak i�inde Temel'i beklerken yak�nlar�na h�zla d��en bir cisim birden bire yere �arpar. Gidip bakarlar: Temel'mi�. Hayatta ama kan revan i�inde ve her taraf� k�r�k. Amerikal� "Ne oldu?" diye sorunca Temel, "�emsiyeyi bulamad�m. Ama dolapta ya�murluk vard�"