Scout
Kit Type: Scout of
Information Mage / Thief Kit
Writin by Elvenbow /
09-99 /
Description
Bu kitin sahibi
hayatini doganin gizemlerini cozmeye adamistir Onun icin onemli olan tek sey doganin
sirlarini cozmede ona yardimci olacak bilgilere ulasmaktir Para onun gozunde yanlizca
bilgiyi satin alabilecegi bir arac olmasinda ote birsey degildir Asla ama Asla paraya onem
vermez mucevherler dunyanin en kiymetli hazineleri ona hicbirsey ifade etmemektedir
dunyada tek bir hazine vardir ona gore oda bilgidir Kisaca bu kit Adventurer Scout ve
Investigator kitlerinin bileskesi olarak yaratilms ve Mage lerin bilgiye verdikleri onem
sayesindede bir Thief / Mage kiti olmustur
Thief Skills Bonus /
Penalties
Pick Pockets ---
Move Silently -5
Hide in Shadows -5
Detect Noise +10
Read Launguages +5
Non Weapon
Proficiencies
Required: Information
gathering
Recommended:
Anchient history/Local history/Direction sense/Tracking
Weapon Proficiencies
Quarterstaff/Dagger
Equipment
Dogada iken hayati onem
tasiyan malzemeler Ip Ates yakma gerecleri vs
Role
Gruba birsey hakkynda
gerekli olan bilgiye ulasmalarinda yardim eder Tam anlamiyla bir bilgi izcisidirler /
zaten kitin adida Scout of Information ehue /
Special Benefits
Diger multiclass
kitlerinde oldugu gibi thief ozelliklerinin cogunu degilde bir kismini kaybetmislerdir
hala koruduklari ozellikleri En gerekli skill olan Detect Noise ehe bilgiler ben buradayim
deyip oyuncunun onune atlamazlar bilgileri bulmanin en onemli yolu gelismis duyulara sahip
olmaktir Onemli bilgiler her zaman tehlikeli ortamlarda bulunduklarindan /Nedense hep
bilginin oldugu yerde bir pislik vardir/
Thieflerin savunma
mekanizmasi olarakda kullandigi Move Silently ve Hide in Shadows skilleride bu kitde
korunmustur Pick Pockets skill ini ise para degilde bilgiye ulasmalarindaonlara yardimci
olacak dokumanlari calmada kullanirlar mesela harita bir kitap sayfasi vs gibi
Special Hindarance
Open locks F/ R traps ve
Climb walls ozellikleri tamamen korelmistir Ayrica bir multiclass da oldugu gibi thiefi
ayri mage i ayri level atlamaz bu kit iki class i birlestirip tek bir karakter haline
getirdigi icin Mage icin gereken Xp puaninda level atlanir Xp puanlari belirlenirken thief
skillerini kullanmakdan aldigi Xp puaniyla Mage ozelliklerini kullanmakdan aldigi Xp
puanlarinin toplami alinir ayrica bilgiye ulasip ulasmamasi onun icin mission yapmis gibi
kabul edilip Xp si veriilir Yani level atlamalari bayaa zor bilgiye ulasmadiklari surece
Race
Bilgiye dogaya ve
arastirmaya olan susamisliklari nedeniyle Elf yada gnome irk larindan birirni secebilirler
ve bu iki race in izin verdigi tum alligmentlari alabilirler
Note
Bu kite sahip olabilmek
icin minumum /15 int /15 dex ve /12 wis gerekmektedir
Sonsoz
Simdi siz bu kadar
kascama bu zarlarlan bard aolurum yada manyak bi karakter olurum diceksiniz bende ee
guzelim gitol banane dicem yannizca klasik karakterlerden daral gelen kisiler icin yazdim
ben bunu
Elvenbow |