Amatör Nedir?

AMATÖR; Latince seven kimse kelimesinden türemiştir. Sözlük anlamı ise; bir şeye hevesi olan ve onu hararetle arayan kimsedir. Sade zevki için ve bilerek bir sanat veya bir ilim ile uğraşan kimse ...

FOTOĞRAFÇININ  GÜNLÜĞÜ

FOTOĞRAFÇININ GÜNLÜĞÜ  

PORTRELER

Yüzlerin çizgileri her zaman birbirine benziyor gibi geliyor bana... Peki niçin ifade ettikleri,  başkalıklar  gösteriyor? Belki de her bir yüz,  yılların yüzümüze bıraktığı izleri dışarı vuruyordur. Hayatımızın birer günlüğü mü, suratlarımız yada bakışlarımız?.. Kimbilir!...

p1

p2

Sanırım; bu dede ile Kütahya'ya giderken birlikte  yol arkadaşlığı ettik.--posta  treni  ile--

1 saat lik yolu  tam üç saatte almıştık ....

Gizemli bir dünyaya kendini verdin, koparttın bizden kendini. Umarım en kısa  zamanda görüşürüz seninle...

p3

p4

Canlı, kıpır kıpır, hiperactive, sevimli hoş sohbet, pekte zeki, neşeli, başarılı....vs... Tüm bunları aynı bedene nasıl sığdırıyorsun?  Böyle bir insan olamaz derseler: İnanmam....

Ankaralara gittin gideli ne arar oldun ne sorar. Umarım kanadaya da gitmeden ewwel son bir kez uğrarsın bize. Görüşmek üzere...

p5

p6

Cenderme olacak fotoğrafçı

Bir kemanını çalmama izin vermedin ya! ööle olsun

p7

p8

İşte! Hasan usta! bu pozu yakalamak için  15 dakika  makinamla seni gözledim . Gene de beğendirmedim ya sana...

bkz. Yukarı

p9

p10

Belediye otobosü beklerken hepimiz; o kendi yerine çömelip uzaktan şehrin çilekeşini seyretti usülsüzce...

Herkes "Sevinç" diye bir kızdan bahseder  size... Fotoğraftaki de kim mi? O mu? :) Onun kız kardeşi 

( 1 )      ( 2 ) 

MÜZİK
 DENEME 
 FORUM 
 ZİYARETÇİNİN DEFTERİ 

Portreler
  Natural
  Ayrıntılar