This is the unofficial site related to heavy metal band MegadetH. None of the members of band neither the people who stand close to the band have any responsibility for the content of this site!
If you want to go to the official Megadeth site, click here
Ðis ir smagâ metâla grupas MegadetH neoficiâls Internet saits. Neviens no grupas dalîbniekiem, ne arî grupai tuvu stâvoÐiem cilvçkiem nenes jebkâdu atbildîbu par Ðî saita saturu!
Ja vçlaties doties uz oficiâlo Megadeth saitu, spiest te

Deivids Elefsons
Deivs Masteins
Als Pitrelli
Dþimijs DeGrasso
Sign my 
guestbook
Megadeth LV
viesgrâmata
Press release (January 20, 2001)
Presei (20.01.2001.)
MegadetH 2000. gadâ:
ATSKAITE
Intervija ar Deivu Masteinu
izdevumâ "Guitar One" 

Intervija ar D. Masteinu oficiâlajâ 
Sanctuary Records leibla Metal-Is
internet lapâ

Intervija ar D. Masteinu 2000.g. vasarâ

IZ ARHÎVIEM

Par albûmu "Risk"

Biogrâfija

Publikâcijas Lavijas
presç par Megadeth

Citâti:
no intervijas "Guitar One":
"Kâds bija Megadeth agrînais iemiesojums kâ ar Keriju, piemçram?
Tas bija jautri, un Kerijs bija tik nevainîgs. Viòa tçtis bija policists un, es atceros, es devos uz viòa mâju, un viòa tçtis ikvienu varçja saukt "dirsa", jo tas bija viens no Losandþelosas apgabala Ðerifu nodaïas epitetiem - kamçr neesi atzîts par nevainîgu, tev nav vârda, tu esi "dirsa", pçc tam tu esi vienkârði "dirsas kungs".
Mçs gâjâm uz viòa mâju un Kerijs sçdçja priekðistabâ, ar naglâm caururbjot âdas apìçrbu un taisot pentagrammas. Viòa mamma virtuvç gatavoja pusdienas un tçtis atgâzies skatîjâs televizoru. Kerijs turçja èûsku kolekciju garâþâ."

"Galvenâ prioritâte tagad ir padarît "The Megadeth Years" ejoðu, nokârtot darîðanas ar iepriekðçjo menedþeri un sâkt pârskatît to neticamo jucekli, kâdâ mûs atstâjuði ierakstu kompânija, visas iepriekðçjâs administrâcijas, iepriekðçjâs menedþmenta firmas un iepriekðçjie biznesa menedþeri."

no intervijas "Metal-is" internet saitâ:
"Mçs atlaidâm savu menedþmentu dçï Motley Crue fiasko un dçï diviem pçdçjiem ierakstiem. Viòi bija centuðies mûs padarît par popgrupu. Ziniet, ja tas nostrâdâtu un bûtu bijis pilnîbâ veiksmîgi, un mçs bûtu Enormodeth ("Milzîgâ nâve" - tulk. piez.), mums varbût bûtu tas pats menedþments un mçs joprojâm bûtu ar Capitol, bet tâ kâ viss izvçrsâs draòíî..."
"Anthrax tika aizsûtîti mâjâs. Viòi (Crue) zaudçja tik daudz naudas, ka, lai drîzâk sûtîtu mâjâs kravas maðînu ar apìçrbu un fona dziedâtâjus, pirotehniku un tamlîdzîgi, viòi to visu paturçja un nogrieza mûsu ienâkumus pieckârtîgi, un aizsûtîja Anthrax mâjâs. Tas bija fucked up."

Ekspresintervija ar Deivu Masteinu britu metâlmûzikas þurnâla "Kerrang!" 2001. gada janvâra numurâ.

Kerrang! (turpmâk "K!"): Kâds ir jaunâ albûma skançjums?
Deivs Masteins (turpmâk D.M.): Albûms ir mazliet introspektîvâks. Vairâkos pçdçjos ierakstos mûs vadîja menedþments un mçs bijâm saistîti ar ierakstu firmu, kura gribçja mûsu dzîves padarît vieglâkas un izsisties roka, popa un alternatîvajâs radiostacijâs."
K!: Kas producçja albûmu?
D.M.: Es. Esmu sastapies ar daþu cilvçku lielu baiïoðanos par to, ka nebûðu spçjîgs noteikt, kas ir labs vai slikts, jo tas bija manis paða ieraksts, bet es neesmu stulbs. Manas ausis nav aizmâlçtas un esmu daudz mâcîjies no darba ar mûsu iepriekðçjiem producentiem.
K!: Kâ pçdçjo divu gadu pieredze ir iespaidojusi tavu rakstîðanu?
D.M.: Tu zaudç seju kopâ ar pamata publiku, darot kaut ko citâdu, jo viòi nesaprot, ko centies darît. Es domâju, tu acîmredzami centies padarît grupu populârâku. Tâ pçc diviem mçìinâjumiem, kas beidzâs ar pilnîgu izgâðanos, un pieciem gadiem ar to menedþmentu mçs nolçmâm atgriezties pie mûzikas, kuru spçlçjot, jûtamies çrti.
K!: Kâdas grupas ir ietekmçjuðas jauno albûmu?
D.M.: Tagadçjais mûzikas tirgus nekâdi nav ietekmçjis manu mûzikas rakstîðanu. Tas bûtu darîts aègârni. Kad es jau spçlçju, lielâkâ daïa no tiem puiðiem vçl bija sperma.
K!: Ko nes 2001. gads Megadeth?
D.M.: Esmu nâcis pie tâdiem atklâjumiem par to, kâ pçdçjie divi ieraksti tikuði uztverti, ka es ðobrîd tieðâm nevaru "iebraukt". Ja ïaudîm tas nepatîk, kam interesç?

PAR JAUNÂKO MEGADETH IERAKSTU (iznâk 2001. gada 7. maijâ)
MEGADETH nâkamâ albûma dziesmu saraksts
(izplatîts 2000. gada 27. decembrî.)
1-Burning Bridges
2-The World Needs a Hero
3-Moto-Psycho
4-Disconnect
5-1000 Times Goodbye
6-Promises
7-Recipe for Hate...
8-Warhorse
9-Losing my Senses
10-Dread and the Fugitive Mind
11-Silent Scorn (îss, instrumentâls)
12-Return to Hangar
13-When (tikai Japânai)
14-Coming Home

Special thanks to the following persons who have contributed in development of this site:

Jonnie Megadeth (message boards) for "G.1" interview, Risk Taker (message boards) for K! interview, Konstantin Sosnin (Last words list) for song list, and
T h e    K e e p e r
from Last words list for reviews!!!

Deth rulez!

webmaster: IntsOfDarkness
e-mail: [email protected]
[email protected]

Liepâja

http://www.liepaja-sez.lv
http://www.liepaja-online.lv
http://www.liepaja.lv

Recenzijas atseviðíâm dziesmâm no MEGADETH nâkamâ albûma

1000 Times GoodBye
"Countdown To Extinction" "griezums", ievijot "99 Ways To Die". Als Pitrelli savâ solo iepin daþus jaunus nâvçjoðus riffus, pavisam noteikti Megadeth vçrtus. Nepavisam neatpaliek arî Deivs. Ar tumðu, dziïu ritmu un gudriem tekstiem ðî dziesma bûs klasika.

Coming Home
Tâ kâ ïoti labi uzrakstîta, bet nedaudz... 80-to gadu Motley Crue. Nelaimîgâ kârtâ ðî dziesma bûs çrkðíis lielâkajai daïai Speed metâlistu. Bet bez negaidîtiem pavçrsieniem ðajâ dziesmâ, kas viegli iespieþas atmiòâ, tâ varçtu bût lîdzîga kaut kam, òemtam no "Youthanasia".

Moto Psycho
Ðî viegli atmiòâ paturamâ dziesma glâbj balâdi Coming Home. Ðis ir mikss no "Rust In Peace" un "Cryptic Writings". Âtrâks temps un roíîgs ritms atspoguïo kaut ko no vecâ Deiva & Co. rakstîðanas stila, kas ir elements, vajadzîgs Coming Home, lai tâ bûtu ievçrojama dziesma.

Promises
Tilts starp Youthanasia un Risk - vienîgais veids kâ to raksturot. Ar vijolçm fonâ, lçnu, drûmu gaitu ðî dziesma ir jau vçl viena roka balâde no Megadeth puses. Ala ìitârdarbs ir îss, bet iespaidîgs - daudz lîdzîbu ar viòa darbu grupâ Savatage. Tomçr dziesma vairâk izceïas ar daþâdu instrumentu aranþçjumiem tajâ. Teicama dziesmas rakstîðanas maniere, vairâk vçrsta uz pilnîgu Deth fanu. Deiva aizraujoðais vokâls piesaista klausîtâju un neïauj atrauties.

When
"Countdown To Extinction" apciemojums. Ïoti dziïa, drûma dziesma, kurâ Deivs izmanto skaïas frâzes kâ vecajâs dienâs.
Jûtams arî pieskâriens dziesmas Polaris veidâ no "Rust In Peace". Saistoða dziesma ar "nâvçjoðâm" beigâm. Dziesma slejas uz dzçlîga ritma un daïas no Deiva labâkâ darba. Pçc ðîs dziesmas noklausîðanâs varçsit atsaukties uz gandrîz katru albûmu, kas nes Megadeth vârdu.

Losing My Senses
Tilts starp "Youthanasia" un "Risk". Ïoti lipîga melodija, kas var padarît ðo Megadeth dziesmu par stûrakmeni radiostacijâm. "Nâvîgs" ritms, asas ìitâras un nepârspçjami teksti. Ðî bûs viena no tâm dziesmâm, kas parâdîs, ka Als ir patiess Megadeth dalîbnieks. Dziesmâ dzirdami ðâdi tâdi jaunievedumi ìitârdarba ziòâ. "2 Labâko dziesmu" uzskaitîjums ietver ðo dziesmu.

World Needs a Hero
Albûmu "Killing Is My Business" un "Peace Sells... But Who's Buying?" fani - vienojieties! Smags, straujð bungu un ìitâru uzbrukums idveð ðai dziesmai dzîvîbu. Ja ðo dziesmu bûtu mçìinâjusi jebkura cita grupa, tâ bûtu nomirusi uz operâciju galda... Als Pitrelli kârtçjo reizi attaisno uz viòu liktâs cerîbas. Kaut arî viòð nespçj zaudçt Savatage pieskaòu. Ja neesat nekad iepriekð dzirdçjis Savatage, bûsit ðâ vîra talanta ïoti, ïoti iespaidoti.

Temps, tumðâs noskaòas un kopçjâ dziesmu rakstîðanas maniere ðajâ albûmâ ir viss, ko var sagaidît no grupas, kura ir apvilkusi modernâ Heavy metal elementu kontûras.