|     home

PAY FOR SURF PROGRAMI

Postoji na desetke kompanija u svijetu koje Vam placaju dok surfate internetom. Vic je u tome da cijelo vrijeme dok surfate na ekranu monitora morate pratiti njihove reklame koje zauzimaju otprilike 1\8 ekrana. Obicno placaju oko 40 do 50 centi po satu. Ovdje navedene kompanije novac salju i u Hrvatsku. Ako se odlucite prijaviti i zaraditi koji cent ucinite to kod vise kompanija i svaki put kad surfate ukljucite bar dva bara sa reklamama. Je malo nezgodno, ali se da zaraditi koja kuna ! Moram napomenuti da Vam placaju i postotak od zarade ljudi koji se prijave preko Vas. To obicno iznosi oko 10 %. Tako ako se preko ove stranice prijavite kod neke kompanije na iznos Vase zarade ja cu dobiti 10 % :-) Ucinite to svakako !!!

ePilot.com
Cim se prijavite poklanjaju Vam 5 $ , a za svakog novog referala Vam poklanjaju 2 $ ! Inace Vas placaju za pretrazivnje weba i to 3 centa za svaki upit ! Obavezno pogledajte ! S njime mozete zaraditi i par dolara na sat !!! Na ovom racunu imam preko 40 $ u manje od tjedan dana !!!

Uniquesurf.com
Placaju najvise - 70 centi po satu. Njih uvijek imajte "upaljene" kad ste na webu !

Reftastic.com
Prvo krenite s njim ... Tu cete naci gotovo sve pay programe na internetu ...

BANKROTIRALI SU !!!!!                          Surfingprizes.com
Njihov bar je jako mali i mozete ga slobodno micati po cijelom ekranu tako da Vam ne smeta puno. Ponekad je potrebno kliknuti na koju reklamu koja se otvara u novom prozoru tako da Vam to nece smetati kod surfa jer cim se na baru ispise poruka "Thanks for ..." mozete ga zatvoriti. Najbolja fora je ta sto mozete njihov bar smjestiti preko Surf2web bara i oba ce funkcionirati bez problema !!!!            BANKROTIRALI SU !!!!!

Surf2web
Navodno placaju 90 centa po satu, ali posto ih koristim manje od mjesec dana to jos ne mogu potvrditi, ali svakako provjerite jer bi to znacilo prakticki besplatno surfanje internetom sa samo jednim ukljucenim viewbarom !

Cashsurfers.com
Placaju Vas oko 40 cent za svaki sat koji provedete na internetu.Isto tako Vam isplacuju 10% na isplate svim ljudima koji im se prikljuce preko Vas.Ne morate biti u browseru da bi Vam racunali vrijeme , dovoljno je da ste online.Imaju veoma stabilan bar. To napminjem s toga sto bar mora stalno biti u vezi sa svojim serverom sto kod drugih nije uvijek slucaj pa iako Vam je neki bar ukljucen moze se desiti da Vam se to vrijeme neracuna.

Paidforsurf.com
Gotovo su identicni kao i Cashsurfers.com. Mozete ih rabiti zajedno.Pazite da s vremena na vrijeme kliknete na njihove reklame je morate imati odredjeni klik rate inace nista od love !

Cashfiesta.com
Tvrde da su najbolji. Tek sam ih poceo provjeravati jer su tek nedavno startali. Placaju Vas za surfanje, ali i za primanje e-mail reklamnih poruka. Zgodno je to sto na samom baru imaju brojac Vasih bodova pa u svakom trenutku mozete znati koliko ste otprilike zaradili.

Valuepay.com
Tek sam ih nedavno poceo koristiti pa ih jos ne mogu ocijeniti.

Spedia .net
Poceo sam ih koristiti medju prvima, ali morate stalno biti u browseru da bi Vam racunali vrijema, a uz to Vas nagradjuju kad se preko njih prijavite na besplatne servise na webu i s cime sam imao malih problema. Iako sam se prijavio na skoro sve sto se nudi na mom accountu ih priznaju samo 8 od preko 20 ! Obavezno ih koristite s nekim drugim pay barom! O njihovoj kvaliteti govori i cinjenica da vec imaju 1.691.217 aktivnih clanova ! Moram dodati da s njihovim serverima nema problema ! Veza je stalna i stabilna !

Clickdough.com
Nemaju bar vec njihove reklame gledate u posebno otvorenom prozoru kojeg mozete smjestiti bilo gdje na ekranu. Placaju jako malo ali uz par referala ...
Sharkhunt.com
Tek su startali i jos nemaju bar, ali vec sad im se mozete prijaviti.

Getpounds.com
Isto su novi. Tek ocekujem njihov bar. Informacije slijede.Inace su iz Velike Britanije.

Searchcactus.com
E ovi Vam placaju za pretrazivanje po internetu. Za samu prijavu cete odmah dobiti 2 $ , a za svaki klik na posebno oznacenu stranicu na njihovom pretrazivacu 2 centa s time da ste ograniceni na 20 stranica dnevno, sto znaci da dnevno mozete zaraditi 40 centi za sto ce Vam biti potrebno nekih 10-tak minuta. Naravno i ovdje dobivate proviziju za referale . Njih toplo preporucam ! 10-tak minuta posla i eto Vam 40 centi svaki dan !

Adsenger.com
Oni nemaju klasican bar vec njihova ikonica cuci u taskbaru i kad pocne blinkati znaci da su Vam poslali reklamu koju morate pogledati dvoklikom na ikonicu. Tek su u beta fazi testiranja,ali im se vec sad mozete prikljuciti.U tjedan dana nisu mi poslali jos ni jednu reklamu.

Wavevu.com
Tvrde da su revolucionarni u pogledu reklamiranja ! Oni Vas placaju za instalaciju i povremeno pokretanje njihovog screensavera ! Zbilja nesto novo ! Tek su u beta fazi testiranja no svejedno mozete isprobati kako to izgleda .

Paypile.com
Ovi bi Vas navodno trebali placati za gotovo sve sto ima veze sa internetom, no tek su startali pa bumo vid'li !

Hotrate.com
Odmah kod prijave Vam poklanjaju 5 $, a inace Vas placaju za ocjenjivanje stranica pregledanih na webu ! Svakako pogledati !

Uniquesurf.com
Tek startaju bla bla bla ....

Lunartic.com
Novi su i tek startaju ! Ah a sto da pisem kad se stalno ponavljam !?!

Cashactive.com
Jos nisu izdali bar ,ali budu uskoro. Prikljucite im se vec sad jer su novi i jos nemaju puno clanova.

Cashradio.com
Kao sto samo ime kaze placaju Vas za slusanje radia dok ste on-line. Hvale se da su druga po redu radio stanica na internetu po slusanosti !

RadioCashSurfers.com

Iako je ovo program koji Vas placa da slusate radio dok surfate ja ga ne koristim radi love vec je je sasvim cool slusati svoju omiljenu glazbu dok surfate! Sam izbor glazbe je ogroman.Svakako isprobajte !

Click Here!