|
 |
PAY FOR E-MAIL PROGRAMI |
| |
 |
Ovdje su navedene kompanije koje Vam placaju da primate reklamne poruke putem e-maila.Nazalost malo oglasivaca je zainteresirano za Hrvatsku, ali opet znam mjesecno dobiti i do 30 reklama, a posto po primljenoj reklami placaju prosjecno pet centi Vi izracunajte koliko se to isplati . Dolar i pol i nije neka svota, ali sve sto treba uciniti za tu lovu je kliknuti na link koji se nalazi na dnu reklamnog e-maila koji ste dobili. Izuzetan fizicki napor :-) |
 |
Najnoviji program. Tek ocekujem prve mejlove, ali obecavaju i do 50 centi po mejlu ! |
 |
Obavezno ga pogledajte ! Stranice su im izutetno sarene i vesele. Izvrstan dizajn ! Takve bi bile i moje da znam nesto o HTML :-) A uz to Vam salju animirane reklame ! |
 |
Najbolji su na ovom polju ! Svakako im se prikljucite.Placaju 5 centi za svaki primljeni e-mail , a 2 centa za primljeni mail osobe koja se prikljucila preko Vas. S vremena na vrijeme posalju Vam i posebne ponude u iznosu od 50 centi . |
 |
Ma svi su ti programi isti i isto placaju ! |
 |
Po nicemu se ne razlikuju od ostalih. Bit je u tome sto je malo oglasivaca zainteresiranon za Hrvatsku pa ako zelite zaraditi koji $ morate se prikljuciti na sve njih, a ja cu se da potruditi da ih sve i pronadjem ! Od njih sam u 8. mjesecu dobio 11 placeninih e-maila. Jesu malo nezgodni kod potvrde primanja e-maila, ali se isplati. Bar meni :-) |
 |
Tek sam se prijavio na njega i jos neznam kako funkcionira i da li uopce sljaka ! |
 |
Isto su mi novi pa nove obavijesti o njima tek slijede ! No jedna sitnica : navodno Vam daju 10 $ za samu prijavu i jos 2 $ po svakom novom referalu ! Kazem navodno jer mi se jos nisu javili s passwordom i potvrdom accounta ! |
 |
And now something completely different ... |
 |
Novopridoslica sam tako da cekajte rezultate . |
 |
9. po redu i idemo dalje ... Poslali su mi 3 mejla u 2 dana, a maksimalan broj je 5 komada po danu . |
|
 |