|
 |
HR WEB JUNKYARD JE MJESTO ZA SVE HRVATSKE WEBMASTERE, A I ZA ONE (UKLJUCUJUCI MENE) KOJI SE TAKO OSJECAJU ! |
 |
Postovani posjetioce ovih stranica ! Pokusaj samo izracunati koliko sam se naplacao telefonskih racuna da bih iskopao sve ove korisne, pa i neke beskorisne, linkove. Stoga te molim da s vremena na vrijeme posjetis ove stranice, e da bih ja zaradio koju kunu od sponzora ! |
 |
HVALA !!! |
 |
Ivica Cosic
|
 |
NOVOSTI |
 |
OBAVEZNO MORATE POSJETITI BESPLATNE-STVARI.COM ! NAJBOLJI HRVATSKI SITE NA INTERNETU PO MOME SKROMNOM MILJENJU ! |
 |
Top Internet Stories Headlines
|
 |
28.10.2000. |
 |
Halo narode imam mrak stvar za sve vas !!! Pazite sad foru : redirekcija URL-a besplatno, a bez ikakvih reklama !!! To sam cekao :). Odite svi na
Reduce.to
i dobit cete kratki URL za Vas sajt, ali bez ikakvih reklama !!! Preporucujem !!! Jos jedna stvar koju mogu preporuciti svima koji imaju svoj sajt je
Pollit.com
koji Vam besplatno poklanja ankete za Vas sajt ! Uskoro cu i ja to staviti na svoj sajt pa cete vidjeti kako to izgleda ! Skiddily.com se sve vise zahuktava ! Uskoro ce Vam placati i za search kao i ePilot samo to ePilot jo nije poslao ni jedan cek u Hrvatsku mrc ;(
|
 |
24.10.2000. |
 |
No ja se sve vie preorjentiram na taj internet tako da sad moete ocekivati redovitiju nadopunu sadraja na ovom sajtu. Danas sam pokuao srediti arhivu primljenih e-mali poruka, ali sam odustao kad sam ustanovi da sam u posljednjih 2 mjeseca primio gotovo 20.000 mejlova !!! Nevjerovatno kako su dosadni razni sajtovi sa reklamama, pa zato ja i nisam radio nikakvu maling listu za svoj sajt jer i vecina Vas rijetko kao i ja cita sav taj silni spamm. Jo bih zamolio sve Vas koji se preko mojih stranica ukljuce u bilo to da mi to jave e-mailom da Vam pomognem koliko mogu svojim savjetima i uputama. Imam dosta iskustva na internetu pa da ne gubite vrijeme bezveze. Zato molim Marka Kovacica koji se ukljucio u SendMoreInfo da mi se javi na moj e-mail. Danas bi Vam preporucio da kliknete na donji banner i narucite si BESPLATNI CD !!! Provjereno alju i u Hrvatsku !!! |
 |
Istp tako Vam moram skrenuti panju i na dvije nove stvari koje sam dodao na svoj sajt, a prva je web based e-mail koji moete do besvijesti koristiti za svekolike namjene :) zato se ukljucite tu dolje ... |
 |
Poslije cu taj kvadratic preseliti na neko prakticnije mjesto, ali to ce biti sa novom verzijom sajta koju upravo spremam. Druga stvar koju sam dodao je par online igrica koje moete zaigrati na donji banner ! I to cu strpati na neko zgodnije mjesto no zasada neka bude tu dolje :) ... |
 |
Za kraj Vam preporucujem da odete na
PAID1.com
koji uvijek imaju najsvjeije i najpouzdanije informacije o gotovo svim pay for surf i pay for e-mail programima. Eto toliko za sad bok svima ! |
 |
17.10.2000. |
 |
Internet je divna stvar ! Svakog dana mozete naci nesto novo i korisno ! Tako sam ja prosle noci krenuo u potragu za besplatnim stvarima i nagradnim igrama kojih doduse ima na tisuce, ali je tesko pronaci kvalitetne ! No mogu Vam preporuciti
SureLotto.com
koji Vam za prvo prijavljivanj poklanja 25 "kupona" za sudjelovanje. "Kuponi" su naravno virtualni, a rade na principu grebanja tj. kobajagi trebate s njih zgrebati tanki sloj ispod kojeg se nalaze slikice pa ako imate 3 iste slikice HUUUUUUURAAAA , DOBILI STE $$$$. Sretno ! Druga zgodna stvar koju sam nasao je sajt
CatalogSavings.com
. E oni Vam salju besplatne kataloge ! Narucio sam par komada pa cemo vidjeti jer salju. To cu Vam javiti ! Odite i na
GeckoPrizes.com
koji dijele hrpu nagrada. Ako zelite sudjelovati na aukcijama na mrei svakako odite na
BidRadar.com
koji ce za Vas pregledati najvaznije i najvece aukcijske sajtove i usporediti cijene za trazeni proizvod tako da znate gdje je sto jeftinije ! Isto tako mozete ga konfigurirati da Vas obavijestava o necemu sto trazite po tocno odredenoj cijeni, naravno kad se ta stvar pojavi na nekoj aukciji ! Ako imate klinca ili klinku najbolje je da ih na vrijeme uvedete u svijet interneta zato odite na
Growthspurts.com
i besplatno dobijete sajt za Vaseg potomka ! Zgodno ! Toliko za danas, novi linkovi slijede sutra ! Eh da zaboravih Vam preporuciti jednu jako korisnu stvar iako smatram da vecina Vas to vec upotrebljava. Program se zove Gator i bez njega nemogu zamisliti svoj zivot na Internetu ! Taj program umjesto mene automatski ispunjava sve formulare i PAMTI SVE PASSWORDE I USERNAME KOJE POSIJETE SIROM INTERNETA !!! Tako je , cim dodete na neki sajt gdje se trazi username i password, uz uvjet da ste registrirani, Gator Vas odmah izvjesti koji su Va username i password i to ispuni za Vas !!! Toplo ga preporucujem ... |
 |
16.10.2000. |
 |
Nasao sam mrak stvar !!! MP3 search engine i evo odmah ga stavljam Vama na raspolaganje :o) |
 |
Potrazite si omiljene MP3-jove i sisaaaaaaaaj Misko !!!!!!!!!!! Napominjem da su MP3 koje pronadete s ovim engineom 100% LEGALNI s time da su neki besplatni, a za ostale treba platiti ! Isto tako mi se svidio
Contest.com
pa trk tamo i sami izaberite si neku nagradicu !!!!!!!!!! |
 |
14.10.2000. |
 |
Sve mi je teze drati sve moje projekte na oku :-) S par ljudi sam krenuo u novi projekt koji moete pogledati na CroPrizes.com , nije neto, ali nadam se da ce Vam se ideja svidjeti, naime radi se o sajtu cija je iskljuciva namjera nagraðivanje njegovih posjetilaca, a poto ja u tome sudjelujem sa svojih 500 dem trk tamo :o) Slijedeci tjedan idem u ZGB kupiti Sony Playstation pa cemo ga pokloniti nekome cim se 100 ljudi ukljuci u igru !!! Ako je neki webmaster zainteresiran na suradnju u vezi igara neka mi se slobodno javi ! Kao sto vidite redizajnirao sam cijeli sajt i prebacio ga na novi server ! Kao to sam i rekao Terrashare.com Vam placa po svakoj pregledanoj stranici pa zato samo gledajte ! Niste obavezi klikati po bannerima, ali nije na odmet :o) Sad upravo spremam jo 3-4 sajta pa cete imati samo od mene izbor hrpe stvari na netu ! |
 |
02.10.2000. |
 |
Vjerovatno ste svi primjetili da sam malo zapustio ovaj sajt. Prosli tjedan mi je umrla baka pa sam skoro cijeli tjedan bio izvan Kutine i daleko od svog PC-a tako da nisam vrsio nikakve izmjene na samom sajtu sto se odmah odrazilo na broju posjeta ! Moj drugi sajt Savearth jos uvijek privlaci dosta posjetilaca tako da je na Hitboxu jos uvijek medu prvih 100 u Hrvatskoj ! Za danas nemam novosti eto samo sam htio objasniti razlog mog malo duzeg izbivanja. Oprostite jos jednom ! HA !!! Skoro sam zaboravio reci da je Cashactive.com napokon poceo sa sljakom, ali opet nema downloada vec reklame idu u posebnom prozoru ! Pa navalite !!! |
 |
22.09.2000. |
 |
Jos jedan program koji Vas placa po primljenom e-mailu je MailForEurope.com . Kao sto mu i samo ime kaze orijentiran je na Europu pa bas da vidimo kako to bu funkcioniralo ! |
 |
21.09.2000. |
 |
Nocas sam pronasao jos jedan sajt koji Vam placa 10$ pa svakom referalu ! Lovu salju po cijelom svijetu, a prijaviti se mozete na 1800discounts.com .
|
 |
20.09.2000. |
 |
Nocas sam se prikljucio na jos jedan program koji Vas placa samo za to da ge drzite kao home page u Vasem browseru ! Pa kad se ukljucite na web pokrenete jedno 10 explorera (ovisno o snazi Vaseg stroja) i eto Vam 25 centi ! Normalno sacekajte da se svih deset stranica kompletno ucita ! Odite i odmah se prijavite na Skiddily.com . U pocetku ste i ograniceni na tih 10 puta dnevno !!! |
 |
16. 09. 2000. |
 |
Kao sto ste mogli primjetiti nova rubrika je tu pod nazivom GraphiFX ! Tu cete naci gomilu grafike koju slobodno mozete upotrebljavati, doduse jos je uvijek malo, ali nadopuna ce biti svaki dan ! |
 |
Rate this site at VEZOTEKA TOP SITES!
|
|
 |