|     home

IGGYSICK USE ...

E ovo ovdje su neke stvarcice koje ja koristim i toplo Vam ih preporucujem. Ovo je moj osobni izbor ponajboljih stvari ne webu. Molim Vas da uvazite cinjenicu da je to cisto subjektivan izbor pa ako Vam se nesto ne svidja cisto OK .

911Hits.com - Pomocu ovoga sajt sam promovirao Savearth , e sad koliko uspjesno za to nemam pouzdanih podataka zato sto sam koristio vise stvari no svejedno kod promocije Vaseg sajta morate koristiti sve dostupne stvari !
INFINITE-LINKS FREE WEB TRAFFIC
Svoj link mozete uz pomoc Infinite-linksa besplatno proslijediti na najvece web pretrazivace i u preko 200 web direktorija ! Svakako ovo isprobajte !

6.2zero cents 468x60

E ovo sam isprobao danas ! Pazite sad mozete zvati po cijelom svijetu po cijeni lokalnih impulsa tj. kad da ste na webu ! Nisam mogao vjerovati u to pa sam starog nagovorio da zove svog brata tj. mog strica u dojcland i sve je stimalo OK !!! Ako imate nekoga "vani" obavezno instalirajte Freephone ! Provjereno radi !

Click Here!

Hitbox prati sve sto se desava na Vasem sajtu ! Koliko ima posjeta, koje stranice se najvise gledaju, kuda odlaze posjetioci tj. preko kojih linkova itd. Svakako koristiti !
Uz to Hitbox Vam osigurava pay per click sponzore .

button

Linkshare.com Vam osiguravaju sponzore za Vasu stanicu, a i omogucavaju Vam razmjenu bannera s drugim webmasterima .

Earn Cash!

Kad napravite web stranicu prvo odite kod njih jer na njihovim stranicama mozete naci sponzore za svoju stranicu. Naglasavam da primaju sve stranice, bez obzira na kojem jeziku su napisane, osim warez i xxx stranica .

Celebritycd.com

Fenomenalan domaci uradak ! Obavezno ga morate posjetiti !

Cijeli ovaj sajt sam napravio uz pomoc TrellixWeb-a za nekih 2 sata !
Ako ste apsolutni pocetnik toplo vam ga preporucujem !

Svakodnevno Vam salju fanzin sa obavijestima i uputstvima kako mozete zaraditi lovu na internetu. Dosta korisno.

Freedrive Vam daje 20 MB prostora na webu za Vase fileove koje mozete dijeliti s drugima. Nakon odredenog vremena daju Vam jos koju megu tako da mozete od njih ukupno dobiti 100 MB diskovnog prostora na internetu.Upotrebljivo !

RadioCashSurfers.com

Iako je ovo program koji Vas placa da slusate radio dok surfate ja ga ne koristim radi love vec je je sasvim cool slusati svoju omiljenu glazbu dok surfate! Sam izbor glazbe je ogroman.Svakako isprobajte !

Smallbiz FFA
Vas oglas i Vas URL (link za Vasu stranicu) proslijedite na preko 40000 web stranica ! Provjereno !