--Type Title Here--   |     home

FREEBIES
Tell me the answer to:

By MailBits.com

E sad, ovo sam vidio od drugih pa da Vam i ja ponudim svoj izbor besplatnih bedastoca s weba. Vjerujte mi ima ih na tisuce i dosta od tih stvari salju i u Hrvatsku. Nazalost nemogu Vam sa sigurnoscu reci da li ce Vam nesto poslati ili ne, ali sve ove stvari sam isprobao i sad cekam da mi postar zakuca na vrata :o) Bum Vas izvijestil' sto mi je stiglo, a sto ne !
E da potruditi cu se da nadem sto vise ostalih sajtova koji Vam nude besplatne stvari pa svratite s vremena na vrijeme ...

Za pocetak kliknite na gornji banner da vidite jednu od mnogobrojnih top lista freebie sajtova iako ima i ostalih !

Subscribe Now!

T-SHIRT - od Military.coma dobijate besplatnu majicu sa njihovim logotipom. Tvrde da je salju po cijelom svijetu no to bu'mo vid'li jer sam ih ja "narucio" desetak komada :o) Ah da bi ste dobili majicu morate se uclaniti (besplatno) i upisati 5 e-mail adresa prijatelja pa sam ja morao otvoriti jos accounta na theMail.comu :o) da nebi spammali moje frendove :o)

Digital-Greetings.com - iako nije nesto narocito meni se osobno jako svidjelo ! Posaljite e-mailom digitalnu cestitku, a izaberite jedan od preko sto motiva za bas svaku prigodu !

Besplatne-Stvari.com - Hrvatski portal za besplatne stvari. Naručite besplatne CD-e, odjeću, postere, razglednice, igrajte bogate nagradne igre i pronađite odlične besplatne internet usluge, plus još mnogo toga.

Free4all.nu
Best Freebies
Free Stuff Share - Share the Free Stuff!
What's FREE On The Internet

Click Here!