|     home

BESPUCIMA WEBA ...
Thinking1468x60

14.09.2000. 20:00 h
He s pritjecanjem novcanih sredstava sve sam ranije na mrezi :o) No krenimo redom. Kao sto ste vec i primjetili sad sve vise lutam webom u potrazi za zanimljivim sajtovima, a sve manje se bavim pay4ovoiono sranjima ! To je stoga sto mi je Savearth.com postigao sasvim solidan uspjeh pa je i account na CJ.comu i na Linkshare.comu sasvim se lijepo udebljao :o) Doduse jos se nemre od toga zivjeti, ali se vise nemoram brinuti za telefonske racune ! No idemo lutati malo bespucima weba - prvo sam obisao World Wrestling Federation . Bas sam isao vidjeti s cim su to ameri toliko zaludeni ! Istina i ja ponekad znam pogledati te "sportase" i njihove "borbe" :o) no ameri su ludi za njima ! Bas svasta ! No sajt je vise neka trgovina fan rekvizita nego neko poucno stivo . Nista zato klik i na Hollywood.com . Opet trgovina ! Mislio sam da je to neki site sa najnovijim vijestima, ali izgleda da je sad trgovina glavna stvar na webu ! Ma imam ja rijesenje za takve stvari < klik > i ode na FirstLook.com . E ovo vec lici na nesto ! Kao sto i samo ime kaze tu mozete pronaci prve komentare na filmove koji su tek snimljeni ili koji se jos snimaju . Prva liga ali ja opet banner i < klik > i eto me na FreeLotto.com . Mislim da je to vec negdje stoti loto sajt koji sam obisao u zadnjih mjesec dana ! Pa valjda ce od tolikih prijava nesto i biti :o) Zato sam odmah otisao i na iwin.com koji dijele milijonceke sam' tak' ! No mislim da su oni ograniceni na USA i Canada, no nema veze, ak' dobijem bum to poklonil nekom dobrotvornom fondu iz USA ! Idemo dalje na < klik > uBid . Eh aukcije ... Lijepo je to ali jos nemam $$$$ da si kupin nest' od svega toga , ali lijepo je vidjeti sve te stvari i to po kojim smijesnim cijenama :o) Ma vec mi je sve to dosadilo pa sad ode na < klik > Besplatne-stvari.com . Najbolji sajt na ovim nasim balkanskim prostorima ( bar za mene ! ) . Na webu ima puno besplatnih stvari, ali dosada ni na jednom sajtu na hrvatskom jeziku to nije bilo prezentirano tako kvalitetno kao na gore navedenom ! Obavezno posjetite ! Ajd' laku noc pa vec je zora :o) !!!!!!!!!!!

09.09.2000.   21:00 h
Nocas sam se malo ranije utrpao na web jer je subota i velike su guzve na hrvatkog
webu.  To vec postaje uzas ! Probajte ici na web oko 4 ujutro kad svi spavaju pa cete vidjeti koja je to razlika u brzinama ! Nocas sam prvo obisao
TwistedHumor.com . Kao sto i samo ime kaze oni se bave uvrnutim
humorom ! Moze se naci na kile uvrnutih viceva, nasmijet' se do suza, normalno
marate znati engleski dobro. Onda sam naletio na Howstuffworks.com .
Zanimljiv sajt ! Objasnjava do u detalje kako rade neke stvari koje susrecemo u
svakodnevnom zivotu npr. telefo, TV, video itd. Moj problem kod surfanja je taj sto
odem na neki sajt koji me zanima pa na njemu vidim neki zanimljiv banner i odmah
klik na njega i ode dalje a da uopce nisam pregledao doticni sajt ! Tako sam i naletio na TeddyBears.com ! Prodaju plisane medvjedice ! Pojma nemam sto
ce mi to, ali ... Morate znati da gotovo svaki dan obilazim i razne sajtove koji Vam
nude besplatne stvari pa sam tako nocas nasao i FREESamples.com .
Imaju sasvim solidan izbor freebiesa mada je za vecinu stvari ogranicenje na USA i
Canada, no da se naci i za Hrvatsku pokoja sitnica. I opet vidim banner koji obecava
pa opet klik i na Digital-Greetings.com . Nisam se razocarao ! Nude Vam na
stotine digitalnih cestitki koje mozete poslati nekome e-mailom ! Zgodno. Greskom
odlazim na B2BNow.com ! Sasvim ozbiljan sajt i kao sto i samo
ime kaze posvecen bussines to bussines rjesenjima ! Pa bas nesto nocas i nisam
raspolozen za velike poslove :o) pa zato klik na FunnyMail.com! po
nove viceve ! Znate spremam se napraviti jedan sajt iskljucivo sa vicevima za
englesko govorno podrucje pa sad po cijelom webu kradem i posudujem viceve :o)
ma bum ih vrnul samo da ih jednom upotrijebim :o) i za kraj odlazim na
Speedyclick.com baciti koju partijicu anjca da se malo opustim ... Ipak
sam poslije ( naravno preko bannera ) jos skoknu do Wininvite.com
jer je banner obecavao 4500 $ !!! Ah da imaju par igrica i to je to ! Covjek se treba
malo potruditi da bi nesto usicario, ali probajte, mozda imate vise srece nego ja ...

20.08.2000.   22:10 h
No kao svaki nadobudni stanovnik ove uboge zemlje sacekah 22 h da se utrpam na web, impulsi su jeftiniji ... :o) No slijedi uobicajena procedura : agentom skidam postu i njuze, a onda palim sve redom :Spedia .net , Cashsurfers.com, Surfingprizes.com ,Paidforsurf.com , Clickdough.com pa onda malo mjuze : RadioCashSurfers.com , za nocas biram stari dobri punk. Je bas sam neki rebel :o) No sad zamislite svu tu skalameriju na ekranu ! I sad malo kobajagi pretrage sa Searchcactus.com ,na to potrosih cijelih 20 minuta i onda na Themail.com procitati malo spama, tek toliko da se lakse spava ! Ponekad popizdim, kao nocas, koliko im serveri znaju biti zaguseni ! Eto vec sam gotovo sat vremena ulogiran a jos nisam procitao sve smece ! Ma u biti samo klikam "Next unread" he, he, he ... Sto bi tek bilo da stvarno citam to smece :-) HT bi mi digel spomenik ! Vracam se u Agenta i tamo nalazim opet posebnu ponudu od Sendmoreinfo.com . Nude mi 20 centi da se prijavim na Speedyclick.com! No dobro, skacem na Speedyclick.com, gator je u akciji i account je veci za 20 centi, izgubih 5 minuta ! U Inbox-u su i tri ponude od Getpaid4.com ali s njima cu se "obracunati" sutra nocas moram jos par stvari obaviti na webu. E sad obilazim accounte . Ode cijelih pola sata ! Svi zajedno iznose preko 100 $ !!! No to su svi zajedno, ali niko ne salje cek ispod 20 dolara ! Smrc ;o( No sad sam vec cijelih 2 sata online i za to vrijeme sam inkasirao kojih 2 dolara. Malo. Truli kapitalizam nas iskoristava !!!!!!! Sad malo na CJ.com po nove sponzorske linkove. Server krcka, cekas cijelu vijecnost da bi dobio link na koji btw nece nitko klikati, no sto da se radi ... Pa tako cijeli sat, prijavis se kod sponzora, cekas njihovu potvrdu, skaces na stranicu sa linkovima, ajde sad "copy" & "paste" , pa opet ponovo. Oci su ti se vec zalijepile za ekran !
Covjeku dode da si sam klika po linkovi koliko vidis muke da bi dosao do njih. Ma nema veze ovo je samo prvi sajt, slijedeci se biti za "van" i morat ce bit bolji ili ga uopce nebum radil :o) No sad klikam po reklamnim bannerima, ne zbog upaljenih barova vec trazim zanimljive stvari na webu, ali nocas nista. Kao da gledam jedan te isti film u stotoj obradi. Web je postao biznis, i to veliki biznis, gdje se vrte gomile novca, a gdje je novac u pitanju tu nas nema :o) Ma gasi sva ta sranja i pokusaj nocas ponovo ... mozda jos uvijek ima nade za web ... nisu svi tak' blesavi, djetinjasti i naivni kao ti ... ima tamo vani jos umjetnika ...

Make Money, join our webmaster link program.

Click Here!