|     home

SVE O MENI :-)

Ma lazem, necu Vam reci sve o sebi, ali cu Vam reci kako da stupite u kontakt samnom, normalno preko weba, bilo putem moji desetak e-mail adresa :-) , bilo putem ICQ-a, a volim i posjecivati razne chat servise, a i redovno pratim tridesetak usenet konferencija. Moze se reci da sam pravi ovisnik o internetu. Isto tako sam i vrlo poduzetan i spreman na sve vidove suradnje i trgovine pa ako nesto prodajete ili nesto trebate samo mi se javite, s tim da uvijek nastojim da sve bude u okviru zakona ! Ako trebate kakvu pomoc u vezi interneta i PC slobodno mi se javite, najbolje e-mailom no moze i na ostale nacine. Ako imate kakav prijedlog ili znate za nesto sto bi se trebalo naci na ovim stranicama obavezno mi to mejlajte ! Da nebi bilo zabune ovo sve radim radi love pa cete kroz dogledno vrijeme na ovim stranicama moci procitati kol'ko se to sve isplati jer sam tek startao. Obecajem da cu iskreno navesti svaki cent koji zaradim uz pomoc ovih stranica.No toliko za sada,a ubuduce sve novosti cete moci pratiti u rubrici WEBLOG.Nadam se da ste pronasli bar nesto korisno na ovim stranicama i da cete navratiti opet .

Hvala na posjeti

Ivica Cosic
Ivica Cosic
Bana J. Jelacica 30
44320 Kutina
Tel. 044/683-356
ICQ#84852667
e-mail :
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]