|
 |
--Type Title Here-- | home
|
| |
 |
WEB KLUBOVI |
| |
 |
WEB KLUBOVI |
| |
 |
Jednostavno potrazite na internetu ljude koji imaju iste afinitete kao i Vi i pridruzite im se ! |
 |
Njih sam tek pronas'o ! Ispitajte o cemu se radi pa mi javite e-mailom ! Ja nemam vremena :o) |
 |
Jedna od najvecih zajednica klubova na internetu. Mozete se prikljuciti jednom od nekoliko stotina klubova iz svih podrucja ili jednostavno osnovati svoj ! |
 |
Tek sakupljaju "ljudstvo" za pocetak rada. Startaju s cifrom od 10.000 clanova zato ih malo proucite i prikljucite im se u pocetnoj fazi ako zelite . |
 |
Ovo je jedna od najvecih skupina koja se bavi istrazivanjem kako zaraditi novac na internetu. Za to postoji na tisuce nacina zato im se svakako pridruzite. |
 |
Rade po sistemu MLM samo sto nema nikakve prodaje vec se samo morate ukljuciti i naci 3 nova suradnika. Jos nisam skuzio u cemu je cijeli vic. Daljnje obavijesti slijede. |
 |
Tek sam im se prilkljucio. Cekajte malo da mi se jave, a mozete im se i vi odmah prikljuciti. |
 |
Prikljucite im se i oni sami za Vas traze referale no treba i uplatiti neku lovu a nemam jos credit card ... Ma ipak im se prikljucite i uzivajte primajuci e-mailove tipa "Taj i taj just join your powerline..." :-) |
 |
Pojma nemam o cemu se tu radi, ali ja se prikljucujem na sve sto mi se ponudi :-) |
 |
Ak' ste vojnik (aktivni ili veteran) ili volite sve sto ima veza s vojskom onda je ovo klub za Vas ! |
|
 |