--Type Title Here--   |     home
WEB KLUBOVI
WEB KLUBOVI
Reconnect with your military buddies!

Jednostavno potrazite na internetu ljude koji imaju iste afinitete kao i Vi i pridruzite im se !

MemberWorks
Njih sam tek pronas'o ! Ispitajte o cemu se radi pa mi javite e-mailom ! Ja nemam vremena :o)

TheGlobe.com
Jedna od najvecih zajednica klubova na internetu. Mozete se prikljuciti jednom od nekoliko stotina klubova iz svih podrucja ili jednostavno osnovati svoj !

Montlyrewards.com
Tek sakupljaju "ljudstvo" za pocetak rada. Startaju s cifrom od 10.000 clanova zato ih malo proucite i prikljucite im se u pocetnoj fazi ako zelite .

Allcommunity.com
Ovo je jedna od najvecih skupina koja se bavi istrazivanjem kako zaraditi novac na internetu. Za to postoji na tisuce nacina zato im se svakako pridruzite.

Freeinternetincome.com
Rade po sistemu MLM samo sto nema nikakve prodaje vec se samo morate ukljuciti i naci 3 nova suradnika. Jos nisam skuzio u cemu je cijeli vic. Daljnje obavijesti slijede.

GoldClub.com
Tek sam im se prilkljucio. Cekajte malo da mi se jave, a mozete im se i vi odmah prikljuciti.

Sixfigureincome.com
Prikljucite im se i oni sami za Vas traze referale no treba i uplatiti neku lovu a nemam jos credit card ... Ma ipak im se prikljucite i uzivajte primajuci e-mailove tipa "Taj i taj just join your powerline..." :-)

Yourinternetnetwork.com
Pojma nemam o cemu se tu radi, ali ja se prikljucujem na sve sto mi se ponudi :-)

Old Buddies Dropped Out of Site?
Ak' ste vojnik (aktivni ili veteran) ili volite sve sto ima veza s vojskom onda je ovo klub za Vas !

Personals, Dating and Romance at Kiss.com

Subscribe Now!

Click Here!

Find a date at DatingClub.com
Relate, Date, Mate