|
 |
--Type Title Here-- | home
|
| |
 |
DNEVNIK NECASTIVOG |
| |
 |
16.09.2000. |
 |
E onda zavrsis u Vinogradskoj kod Sakomana pa slijedi mukotrpno ispiranje mozga, ali daje rezultate. Vec mores sloziti kompletne recenice, nije ti vise svaka druga rijec dop, ne razmisljas vise toliko o tome gdje da nabavis ono sto ti treba i kako to da nabavis. Bio sam i danas u Vinogradskoj, putovao sam vlakom, strava i uzas ! Preko puta mene je sjedio neki neandrtalac i jeo speka i luka ! Vonjalo je na kilometar ! Covjek se zadnji put oprao, mislim, tamo negdje 1991. da tako proslavi ulazak Hrvatske u Ujedinjene Narode ! I sve od tada nije vidio nista slicno sapunu ! Cak je i meni ponudio spekom no ja sam ljubazno odbacio tu ponudu, a kako je tek smrdilo iz wc-a ! Nije bilo posebno vruce pa sam si u mislima predocio sav taj smrad usred ljeta na nekih 37 stupnjeva !!! Tiha jeza iliti katastrofa Hrvatskih zeljeznica. Samo taj sam put je sasvim dovoljna terapija za jednog ovisnika ! A u biti sto znaci biti ovisnik ? Pojma nemam osim to da kad je covjek na necemu i kad slavi rodendan dode mu 100 ljudi na festu ( prosle godine ) a kad se "skine" s tih sranja od svih tih ljudi ni jedan se nije udostojio da mu bar telefonom cestita rodendan ! Eto to je ovisnik u kratkim crtama, a da o novcima i ne pricam ! Bitno je da sam ja sat i kusur trpio smrdljivog frajera dok je on prezivao svoj spek i luk ! Vjerovatno je putovao u Europu !!! |
 |
15.09.2000. |
 |
Ludilo magicnog jutra. Rasprava na njuzama. Oni slute. Oni znaju. Oni su drukciji. Oni mrze. Oni vole. Oni su bolji od mene. Oni su mocni. Ja sam gospodan sna. Gospodar tame. Horor trip. Vele svi vole pusit' travu. Dode frend s faksa. Donese zize. Sfrce se. Zapali se. Drugi put. Shit, red libija. Treci put. Speed. Pocnes radit'. Travu puse svi. Nije vise dovoljna. Imas para. Ludilo. Gram bijelog. 500 kuna. Tri frenda. Dizalica za cijelu noc. Magicno jutro. Spavat' moras. Ludilo. Dize te. Um eksplodira. Lijek. Spustalica. Raspadas se. Uzimas zuto. Gram 100 dem. Tones u ponor.
A ponor je na jedan kilk od tebe ...
|
 |
14.09.2000. |
 |
Neki dan. Tekma. Dinamo-Milan. Idem kupit' 4 pive. Da se nade. U trgovini mali. Vidim kupuje prezervative. Ispred trgovine ga ceka neki komad. Mrak zenska. A ja 4 pive i Dinamo. 0:3 !!! Lajnu mi dajte ! Pizda im materina! A mali komad! Gdje sam samo ostavio Bukovskog ? Mali komad,a ja 0:3 !!! U kurac i kultura ! Mali je mali a ja 4 pive i 0:3. Dizalice,spustalice,Hendrix,Bukovski,rizle,ozujsko,komp,ronhill light,puna pepeljara,WC papir,przilica,rostilj,CD,zvucnici,krevet,stol,stolica,ormar,luster,vrata,poster,uputnica za Vrapce,uputnica za Vinogradsku,prozac,normabel,bijelo,zuto,brzo,bonkasi,red libija,ziza,TV,zvucnici,grupna terapija i 0:3!!! Budi normalan. Budi zdrav. Uzmi jabuku. Pariz. Tekma Ivry-Moslavina. Rukomet. Pojma nemam gdje sam. Dvorana. Dva redara i tri crnca. Sranje. Slik'o sam se s crncima. Nas 50 budala. Busom u Pariz. Sreli japanske turiste. Negdje u dojclandu na putu za Francusku. Copili japanca. Ajmo sad zajedno :"Moslavina !". Vice japanac:"Moclavina!!". Jadnik.Slik'o se s japancem. Sranje. 0:3. Dizalice. Sranje ... |
 |
13.09.2000. |
 |
Ci'to mali Bukowskog. Ili mozda Bukovskog ? Bit' ce zidov ? Ne , mislim da nije . Samo pijanac i pisac ili pisac i pijanac. " Zasto primatima nikad ne iskljucuju elektriku, oni u principu ionako rijetko citaju, a i to sto citaju krive stvari citaju ... ". No iskljucite im elektriku. Lajna. Sad kad je Racan "gore" mo's na kiosku kupit' piz. No opet placas PDV. Idi na aerodrom. Free shop . Dop bez carine. Dop bez PDVja. Cool . Mali cit'o Bukowskog i misli da je faca . Sad gledaj "Pulp fiction", gledaj "Reservoir dogs", gledaj "Trainspooting" , citaj "Mi djeca s kolodvora ZOO" ... Mali ne sluti ... Mamurno , maglovito jutro , besana noc . Cvrci cvrce . 'Bes cvrcke uzmi spustalicu, slusaj " The end ", odi spat ... |
 |
12.09.2000. |
 |
Dode mi mali. Vidim, pristav , pubertlija. Veli "Imam dobre zize ! Oc'mo zapalit' ? ". Ne zna. Ne sluti. Zelen je. Mozda, ali mozda. Jedna lajna ujutro za dobar dan, uvecer zuto za dobar san. Cijelu noc dizalice, ujutro spustalice. Ne zna. Ne sluti. Citaj Bukowskog mali i drkaj. Tri frenda, litra brlje, gomila zize i jedan film. "Maratonci trce pocasni krug". Lucky je malo nervozan. Samo malo mali. Citaj Bukovskog i drkaj. Slusaj Doorse. Slusaj Hendrixa. Slusaj Iggy Popa. Slusaj Claptona ,"Cocaine"... ili mozda "Bijelo,bijelo... sve je bijelo..." |
 |
Magicno jutro. 4 sata ujutro. "Sounds of silence". Necastivi ne spava.Sad je moderan.Koristi se internetom.Um mu se raspada.Masta mu eksplodira.A mali ne zna.Ne sluti.Zelen neki mali.Lajna za dobar san.Necastivi ide na pocinak ... a mali ne zna ... ne sluti ... vidimo se u Vinogradskoj ... |
|
 |