|
 |
WEB PROSTOR ZA VAE STRANICE |
| |
 |
|
 |
Da bi ste imali svoje stranice na internetu prvo morate imati odredjeni prostor u MB na nekom serveru. Taj prostor mozete iznajmiti za odredjenu svotu ili svoje stranice mozete staviti na neki besplatni server. Obicno na besplatnim serverima stavljaju svoje reklame na Vase stranice tako da na to morate obratiti paznju. Isto tako vecina besplatnih servera nedozvoljava komecijalne stranice vec samo osobne i hobby stranice. Od svih tih servera moj favorit je terrashare.com koji Vam isplacuje dio novca koji zaradi od reklama koje stavlja na Vase stranice. Obratite paznju na to da ako placate prostor za Vase stranice na njih mozete staviti sto god zelite, i mozete i zaraditi koju kunu od reklama, dok kod besplatnih servera oni zaradjuju na Vasem trudu. Napravite fenomenalnu stranicu, stavite je npr. na geocities.com, imate 100.000 posjeta mjesecno, ulozite puno truda u odrzavanje svega toga, a sto mislite tko na svemu tome zaradjuje ? Obratite paznju na takve stvari prije nego se odlucite napraviti svoje stranice. Slobodno me pitajte sve sto Vas zanima u vezi servera na e-mail [email protected] . |
 |
Kao sto sam vec naveo Terrashare.com,osim sto Vam besplatno ustupa prostor za Vase stranice, Vam i isplacuje dio novca koji zaradi objavljujuci reklame na Vasim stranicama. Isplate nisu velike, ali svaki cent dobro dodje. |
 |
Daju Vam 100 MB prostora. Na svaku Vasu stranicu stave po jedan reklamni banner. Uostalom i ove moje stranice su na njihovom serveru pa mozete i sami vidjeti kako to sve izgleda. |
|
 |