|
 |
WEBMASTERS |
| |
 |
Webmasteri evo malo i za Vas. Tu cete naci par korisnih stvarcica. Ako znate za neku dobru stvar sto nam svima moze koristit, molim mejlajte mi link ! |
 |
NAJNOVIJE VIJESTI ZA WEBMASTERE !!! |
 |
Web Developer News Headlines
|
 |
Website Owner News Headlines
|
 |
911Hits.com
- Pomocu ovoga sajt sam promovirao Savearth , e sad koliko uspjesno za to nemam pouzdanih podataka zato sto sam koristio vise stvari no svejedno kod promocije Vaseg sajta morate koristiti sve dostupne stvari ! |
 |
Ako zelite vlastitu domenu s ekstenzijom .CC kliknite na gornji link. Isto to ucinite ako se zelite ukljuciti u prodaju domena .CC . Placaju 10 % provizije ! |
 |
Prva adresa za pronalazenje sponzora je, naravno, Commission Junction ! Od njih mozete "pokupiti" na stotine sponzorskih linkova koji Vas placaju po kliku, po leadu ili Vam daju proviziju od ostvarene prodaje koja ide i da 30 % ! |
 |
Hitbox.com ima dvojaku ulogu: s pomocu njega pratite sve sto se desav na Vasim stranicama, a s druge strane Vam osigurava pay per click sponzore za Vase stranice. Ako im se zelite prikljuciti samo kliknite na malu, plavu traku ispod gornjeg bannera ! |
 |
Linkshare.com isto tako ima dvojaku ulogu : nalazi Vam sponzore, ali umjesto novca mozete i svoj banner prikazati na drugim stranicama, takoder clanicama Likshare programa ! |
 |
Zgodno. Od zadanih rijeci ponudit ce Vam ime za Vas site. Mislim ono u stilu "Pay4surf" , "Sellthis", "Sellthat" i sl. Probajte.Besplatno je ! |
 |
Ukoliko radite sajt za USA trziste mozete im ponuditi nesto od ovih casopisa i tako zaraditi neku sicu ! |
 |
Ako zelite biti placeni po svakom posjetiocu Vase stranice posjetite ovaj URL. Placaju Vas 3$ po 1000 impressiona ! |
|
 |