|     home

Mislim da bi bilo zgodno da Vam iznosim svoje dojmove koje dobivam tumaranjem hrvatskim web prostorom :o) Nažalost hr web prostor je , kao uostalom i sve ostalo, u debelom zaostatku za razvijenim svijetom, ali to nije razlog zašto se mi nebi trsili da se to promijeni. Vec sam i sam upoznao dosta ljudi u hr cyber spaceu koji razmisljaju kao i ja i koji rade kvalitetne, štoviše, puno,puno kvalitetnije sajtove nego što je ovaj moj ! Ja sam nekima od njih i rekao da je žalosna cinjenica da je ovaj moj sajt vec tri mjeseca medu prvih 200 u Hrvatskoj ! Mislim meni je to drago, ali sam svjestan i sam koliko je moj sajt nekvalitetan pa stoga i kažem da je žalosno da u Hrvatskoj nemate 200 turbo kvalitetih sajtova ! Pritome mislim recimo na Besplatne-stvari.com koji je , bar po meni , prvi profesionalni freebie sajt na hrvatskom jeziku ! Obidite ga i sigurno cete se složiti samnom. Sad bih Vas nešto zamolio : pošaljite mi adresu Vaše stranice, naravno ako imate stranicu, pa cu je ja objaviti na ovim stranicama,a sve koji još nemaju svoje stranice molim Vas da obidete dolje navedene stranice i da svoje komentare posaljete na moj e-mail ! Sve komentare cu objaviti na ovoj stranici ! HVALA !!!

Besplatne-Stvari.com - Hrvatski portal za besplatne stvari. Narucite besplatne CD-e, odjecu, postere, razglednice, igrajte bogate nagradne igre i pronađite odlične besplatne internet usluge, plus još mnogo toga.
Ha ! Moj komentar ovom sajtu nije ni potreban ! Vec sam Vam rekao : Besplatne-stvari.com je prvi profesionalni freebie sajt na hrvatskom jeziku !

SAVEARTH
E ovo je moj site na engleskoj jeziku pa odite ga malo škicnuti i šaljite mi svoje komentare na
e-mail. Budite nježni ! Ipak sam ja co'ek u godinama i imam slabo srce :o)

ŠALJITE SVOJE KOMANTARE I ADRESE SVOJIH STRANICA NA E-MAIL

[email protected]

Click Here!